duramıyorsun derken bir nebze tamam derim ama "gidemiyorsun" derken?
duramıyorsun derken bir nebze tamam derim ama "gidemiyorsun" derken?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
arkadaşımızın demek istediği, bazı kullanıcılar tarafından pek olumlu yönde değil genellikle abs fren sistemi (motosiklet için)
cünkü alışılmış, prensip haline gelmiş refleksler var bunları abs sistemli motosikletlerde uygulayamıyor olabilirsiniz.
üst seviyeli sürüş eğitimlerinde de genellikle abs sistemi baz alınarak eğitim verilmiyor, vücudunuzu kullanarak yapmanız gereken hususlar üzerinde
eğitim veriliyor, kısacası (abs) tembel işi gibi diyelim, sizin şansınıza, becerinize, kontrolünüze bırakmıyor, abssiz kullanıma alışan bir sürücüyü de şaşırtabiliyor.
kimi zaman güvenli kimi zamanda dezavantajı var (katılıyorum). arabamda bile karda giderken traction kontrolü devre dışı bırakıyorum, kaysın-salsın kendini ki
kontrolü bana bıraksın, aksi halde patinaja girince frenliyor kasıyor, oysa ben o an rampada patinajla durabiliyorum veya dengeyi kurabiliyorumdur... (örnek: arabada)
Ön tekeri kitlendiğinde düşülen bir araçtan bahsediyoruz. Faydası büyük o yüzden bence. Sanırım alışkanlık isteyen bir özellik, abs.
ciplak motorda 200km ve ustu ha! zeda ve sessizsakin'in de dedigi gibi hem tehlikeli, hem kullanissiz bencede... kendi yapdigim ciplak motorumda test surusunde 200km'ye yaklasdigimda (videosu linkde) ruzgar baya korkutucuydu, bunu yaris pistinde yapmisdim, trafikde o suratleri dusunmek istemiyorum bile, gereksiz tehlikeli!
View My Video
www.sungurtekin.com
Yeşil düşünüyordum ama simsiyah olanda çok güzel duruyor Siyah olacak sanırım olursa. Marta, nisana daha çok var malesef :(
Kendime göre durumu şöyle bir tarttım;
Z1000 artılar
1- Tipini çok beğeniyorum
2- Yeni model, kasa değişimi durumu yok
3- İlk defa 1000 lik motor kullanıcam. zx6r dan sonra beni zorlamayacağını düşünüyorum. Alışması kolay olacak o açıdan
4- Abs seçeneği olması çok iyi
5- Otobandaki hız tutkumu dizginlemek için iyi (rüzgar açısından)
6- Doğa ile bütünleşmiş yerlere gitmeyi gezmeyi seviyorum. SS buna uymuyor.
Z1000 eksileri - RÜZGAR
SS artıları
1- Görüntü güzel ama Z1000 daha çok çekiyor beni
2- Hız tutkusunu giderir. Ama ben kendimi dizginlemek istiyorum. Yakında aile babası olacağız
3- Rüzgar sıkıntısı daha az
SS EKSİLER
1- Önlenemeyen hız yapma isteği. Ve tek amacının bu olması
2- Doğa ile içiçe yerlere gittiğimde endurocular bir garip bakıyor. Aşırı sert süspansiyonlar
3- 3 japon da her an kasa değiştirebilir
4- Abs yok
5- 1000 lik alsam daha tehlikeli olacak gibi
Hacı Mart ayına kadar bekle bir fuarı gör...alacağın motorun fuar ortamında üstüne otur bence...nası fikir...
zaten Mart ayında alacağını söylemiştin...bakarsın farklı bir model gelir aklını çeler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bekleyeceğim mart ayını her halükarda. Ama düşüncelerimı paylaşmak güzel oluyor. Bu arada sizleri sıktımsa affola.
en güzeli mart ayını beklemek zaten suan için
Z1000 candır.O motosiklet için rüzgarla boğuşmaya değer.Motosiklet için ortaya ne kadar koyduğunuzu bilemiyorum ama Ducati Monster(696-796) yada Streetfighter düşünebilirsiniz.
z1000 onlardan daha güzel bence. Takıntı oldu bende. Kara sevda gibı. :-)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
Streetfighter güzel ama lafım yok.
Sanırım z 1000 olacak. Çok beğeniyorum
bir abimiz puig ön cam taktırmış yurt dışından getirtip...özellikle sordum,şimdi daha keyifli oldu dedi...boyu 1.82 ayrıca...
not: Allahın izniyle hepberaber aldıracağız sana naked
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
yok dostum yanlış anlama...bende alacağım motorlar hakkında konuşmayı dinlemeyi paylaşımı çok severim...artıları eksileri bilmek en doğal hakkın...bir önerimde forum içind ebu modellerden kullanan varsa yanaş motorla turla falan...valla... ben olsam alacağım modelin aynısına bir şekild ebiner gezinmeye çalışırım...z1000 i olan yok belki ama ben çıkacağını düşünüyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Haklısında yok Ankara da bulamıyorum. Bir ara ikinci el vardı bayide o zamanda benim aklımda yoktu gidip bakmadım bile. Deneme şansı olsa çok iyi olurdu gerçekten. Allah rızası için bir denemelik z1000, forum sakinleri!
Angarada olmanın dayanılmaz hafifliği..biz İstanbulda er5 almaya korkarken sen Angarada Kawa alma cesaretini gösteriyorsun ya sırf buna içilir...
O mantıkla hondadan başka marka almamak lazım bence. Yamaha çok mu farklı? Alınacak başka motor yok ben napıyım. Gidip ducati alsak o daha kötü. Hondaya bakıyorum güzel bir st yapmış vfr 1200 o da çok ağır. Ss alsak 1 yıl sonra değişecek. 1000 lik ss alsam hız denemekten bir yerde patlıyacam. Eh durum böyle olunca z1000 olsun bari diyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
Bir camla hallederim sorunu. Sanki diğer motorlarda kapalımı gidiyoruz. En son diversion f vardı bende eğilmezsem paraşüt gibi oluyordum. Bu boyla ancak büyük bmw ler konforlu bana. Yapacak bişey yok. Şu an mart olsa gidip alırdım z binciğimi valla Hepinize sevgiler...
Şu rengine ne dersiniz. Ben beğendim gibi. 2012 z1000
http://www.youtube.com/watch?v=-Ux7_G46o8A
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)