MT Naked Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Temmuz 2009, 18:25
Arkadaşlar merhaba. Ben ahmet. 3 senedir cruiser kullanıcısıyım. Ducati naked almayı düşünüyorum. Sizce bu motorun kullanımı uzun yolda ve şehir içinde nasıl. Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Zira benim motorun belimi çok yoruyo acaba naked uzun yolda daha mı rahat seyahat ederim. Teşekkürler.
Reklamlar
-
16 Temmuz 2009, 13:20
Naked Motora binen daha çok özgür olduğunu ve daha çok rüzgar yediğini hisseder Gerçek Motor Naked'ır..Asfalt yolları pekbir sever
Aynı zamanda Hyosung Gt 250 Cometlerin de hakkını yememek lazımdır..250 cc çift piston hava ve yağ soğutmalı 250 cclerin arasında hacminin en kuvvetlisidir. Bağlasan durmaz bir makinadır aynı zamanda 650 cc olanı vardır ona hiç girmek istemiyorum..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
27 Temmuz 2009, 10:28
hornet
arkadaşlar naked de horneti unutmayın işte bu da benim motorum
-
30 Temmuz 2009, 00:05
guzel topik bende yeni gordum, biraz hareket lazim buraya
-
06 Ağustos 2009, 14:47
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
-
niye hiç suzuki gsx 1400'den bahseden yok yaf.. Bi yamuğunu mu gördünüz?? Oysa benim hayallerimi süslüyordu..
Hakkaten önemli bi eksisi yok de mi?
Ona göre sırada bekleyen hayallerim var...
Think Metal, Move Punk!!
Live Metal, Die Punk!!
-
gerçi başlangıç için 150 cclik bir cruiser düşünüyorum da keeway gibi, naked da bana uygun olabilir gibi geliyor, hem daha hafif ve manevrası kolay olur diye düşünüyorum.. lakin kuzenin bi çin malı 150 cc yi kullanmıştım dönmesi bir dert durunca ayakta durması dert, tüm chopper hayallerimi yok etti.. sonradan sonraya keewayin görüntüsü ve okuduklarımla tekrar chopperla başlamaya karar verdim. ama naked da olabilir takip ediyim öğreniyim birazda
bir kaç yıl sonra da artık bi fazer çekerim altıma karadeniz, güneydoğu Allah ne verdiyse
-
Slm kardeşim ilk önce sana kazasız belasız sürüşler dilerim r6n almak istediğim motorlar arasında ilk sıradaki model fakat kafama takılan 1 uzun yol konforu 2 yakıt 3 parça bana yardımcı olursan sevinirim.
-
merhabalar cbf 250de bu sınıfa girermi acaba?scooterdan vitesliye geçiş için en azından.tşk
-
bende motorlarımı çoook ama çok seviyorum çok sıkı bir naked cıyım diiim
hyosung comet 250 ve suzuki bandit s
-
BANDİT derım ben başka demem ..KENDİNİ KANITLAMIŞ SAGLAM MAKINA
FAZER FELAN HORNET CACIK OLMAZZ
NE VARSA SUZUKİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
-
Ben 17 yaşında gömdüğüm motorsiklet düşüme 32 yaşında geri döndüm.
Hiç bilmeyen noktasında önce ehliyetimi akabinde motorumu aldım.
Yaklaşık 4 ayda 4500 km kadar yaptım ve hyosung u kesinlikle tavsiye ederim.
Ama. 175 altı boy ve 180 kiloluk makinayı şehir içinde çevirebilecek kadar yapı nisebeten şart. Ayarsız araba kullananlar ani manevralı ağır dur kalk yapanlar arasında makinayı yatırabilirsin.
Motor bence de naked.
iki teker bi motor bi de traktör farı
kurban olduğum.
-
Naked insanın kendisine yakışanı giymesidir.
Naked, arıza olup yuvarlak farı sevmek, milletle bu konuda didişmektir.
Naked, rüzgarda dans etmektir.
Naked, caddelerde boy göstermektir.
Naked, motoru yatırdığında usta ile öpüşüp sevişmek yerine tokalaşmaktır sadece...
Naked, hararet problemleriyle uğraşmamaktır, sonracığıma düşük devirlerde daha keyifli kullanımdır.
Naked bir tutkudur.
Bazıları çıplak sever.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
aargh adlı üyeden alıntı
Naked, motoru yatırdığında usta ile öpüşüp sevişmek yerine tokalaşmaktır sadece...
Naked, hararet problemleriyle uğraşmamaktır, sonracığıma düşük devirlerde daha keyifli kullanımdır.
Naked bir tutkudur.
Bazıları çıplak sever.
On numara yorum Tamer
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
olsunda naked olsun demii
-
aargh adlı üyeden alıntı
Naked bir tutkudur.
Bazıları çıplak sever.
onun üstüne binen bir daha bırakmaz. yorumun içinde teşekkürler.
-
-
Silindir:Tek Silindir, Seramik Kaplı
Motor Çapı x Strok (mm): 56.5 x 49.5
Motor Hacmi (cc): 124.1
Motor Sıkıştırma Oranı: 10:1
Karbüratör Tipi: Deni PZ26
Rölanti Devri (RPM): 1400±100
Supap: SOHC
Maksimum Güç (Hp/RPM) 11/8500
Maksimum Tork (N.m./RPM) 9.0/7500
Yakıt: Kurşunsuz
Şanzıman: 5 ileri vites
İlk azaltma: 4.059
Dişli Oranı: 1. 2.769 (36/13)
2. 1.722 (32/17)
3. 1.318 (28/20)
4. 1.125 (26/23)
5. 0.962 (24/25)
Son azaltma: 2.375 (38/16)
Vites: 1-N-2-3-4-5
Ateşleme Sistem: C.D.I.
Çalıştırma: Elektrikli
Sele Yüksekliği: 800mm
Hız Göztergesi: Dijital
Tekerler Arası Mesafe: 1350mm
Ön Jant Boyut: Alüminyum 2.75 - 17
Arka Jant Boyut: Alüminyum 3.50 - 17
Ön Lastik: 100/70-17
Arka Lastik:130/70-17
Ağırlık: 119Kg
Euro 3
-
arkadaşlar kendi makinalarınızla ilgili yaşadığınız sorunları yazarsanız sevinirim...
örnek
50 km hızla aniden duran araca arkadan frenle yavaşlayarak çarpıldı,ön çamurluk kırık + çatal/amortisör yamuldu, görülen buyken ertesi gün serviste şasinin gidon altı sol taraftan kırıldığı görüldü..motorda toplamda 7000 lira masraf çıkartıldı(herşey orj.)..evet yıllardır bilinen söylenen gsr 600 lerin şasi sorununa yakalanan bir arkadaş daha...
bunun gibi sorunlar arkadaşlar
bi örnek daha standart gsr frenleri bir çelik hortumla kat kat iyileştirilebiliyor.. frenler orj. dede iyi ama hissiz gelmekteydi (kişiden kişiye değişebilir),değişimden sonra sorun kalmadı...
herkese iyi sohbetler..
-
14 Aralık 2009, 23:45
harika motor
önde® adlı üyeden alıntı
banada bundan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:20 ----------
aargh adlı üyeden alıntı
Naked bir tutkudur.
Bazıları çıplak sever.
5 gündür naked sahibiyim ne kadar güzel yazılar döşemişsin tebrik ederim seni
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler