Öncelikle s.a
Önceden bir dönem scoter kullandım.
Şimdi biraz param var 100 bin
bununla alacağım motoru arada şehir içi arada çevre illere gezmeye gitmek için kullanmak istiyorum.
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Öncelikle s.a
Önceden bir dönem scoter kullandım.
Şimdi biraz param var 100 bin
bununla alacağım motoru arada şehir içi arada çevre illere gezmeye gitmek için kullanmak istiyorum.
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Bu aralar forumda Tvs Raider epey popüler, eğer vitesli kullanıyorsanız Tvs Raider'i bir araştırın derim.
bajaj ın 250 cc leri güzel F modelinde biraz da grenaj var millet 5 fites diye beğenmiyor ama bence güzel seçenek
benim motora başladığım zaman tek 250 cc cbr 250 vardı
bakacağım teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
ns 200 ug modeli hoşuma gitti ama 135 civarıymış ona şimdilik param yetmiyor, eksiği tamamlamayana kadar tekrar zam gelir mi diye şüpheye düşürdü beni az bir zaman önce 129 civarıydı sanki
ben bu modeli diyorum bak tertemiz 100 olmasa bile 105 verirler
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...57746148/detay
TVS Apache RTR 200
ahhhh ahhh rahmetli olsaydı CB125F derdi. Rahmet istedi bak aklıma geldi kendisi.
100-110 bin e ön arka Bosch Abs li 25 bg 2023 model 250 cc Pulsar alabilirsin..
önü arkası çok konuşulur tartışılır fakat benim fikrim şu anki fiyatı 104 bin olan cb125F'den yana. tabi vitesli motorsiklet düşünürseniz.
güzelmiş ug modeli daha bir hoşuma gitmedi değil ama param yetmiyor ug ye
3. Dunya ulkeleri icin uretilmis 1990lardan kalma teknolojili 125cc hint uretimi cb125f. Bir de siraya girmen lazim karaborsada 120-130bin arasi bulunuyor. Tvs raider veya rtr200 alip gecersin. Bu sartlari gorupte cb125f alan net maldir.
Güzel yorumlarınız içi teşekkür ederim
benim dominar 250 yi 118 e bırakmıştım o ayarda bişey bulabiliyorsanız yapıştırın bence
her zamanki gibi önerim: Hero Xpluste 200
Bir yerlerden biraz borç bulup ns200 UG alma kararı aldım , inşallah tez zamanda alır bende kazasız belasız binerim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)