Yeni kasa 07 almayı düşünüyorum fakat iki renk arasında kaldım, dışardan görüşleri de değerlendirmek amacıyla sormak istiyorum, siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
1-Storm Fluo
2-Cyan Storm
Yeni kasa 07 almayı düşünüyorum fakat iki renk arasında kaldım, dışardan görüşleri de değerlendirmek amacıyla sormak istiyorum, siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
1-Storm Fluo
2-Cyan Storm
Storm fluo çok daha güzel bir renk ama 2021'in rengi. 2022 2023 renk kataloğunda cyan storm var nardo gri olarak sadece.
Sadece renk farkı gibi düşünme, aman eski renk ne olacak deme. Mt 25 için iki renk arasında yazılım, map olarak ciddi farklılık var. Egzoz sesi olarak bile ciddi fark var aralarında. Mt07'de benzer bir güncelleme görmüş olabilir. Aynı parayı verdikten sonra en güncel olana binmek en mantıklısı. Bana kalsa race blue olan, çamurluğu koyu renk, kendisi yamaha mavisi olanı alır geçerim.
Bu söylediğim bilgiye yok çekecek olanlar olabilir. Çoğu yamaha bayisi dahi bilmiyor bu bilgiyi.
Kusura bakmayın, mobil üzerinden ek resm koymayı bulamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------
Race blue da çok hoşuma gidiyor lakin klask yamaha mavisi artık normalleşti o yüzden farklı bir renk olsun istiyorum
Cyan Storm..Forumdan bizim Cyan'a özel renk yapmışlar.
Darısı tommygun green , gurcanozturk grey, espresso black, Dj Gökhan Aygün combo gibi renklere
Mavi iyidir.
Ben tercihimi cyan stormdan yana kullanırdım
Cyan Storm CF Nk gibi duruyor. Çok sorarlar bu Nk mı diye.
Cyan storm Yamaha tarihinin en kötü renk kombinasyonu bence rezil bir renk karışımı. Benim zevkime hiç uymuyor. Güzelim Yamaha modelleri cf moto gibi duruyor
Hocam sıfır mı alacaksınız?Sıfır bulunabilir mu ? Artık tek derdimiz hangi rengi alsam olabiliyor mu?
Yok, sıfır almayacağım dediğiniz gibi bayiilerde motor yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------
Ben de bilmiyordum açıkçası. Ne fark olabilir hissedilecek kadar, bilgilendirir misiniz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)