Zontes Phantom 250cc Güzel kafaya ufak bir inceleme.
Reklamlar
-
SAZMAN adlı üyeden alıntı
Sağol hemşehrim.
Yakıt tüketimi, vibrasyon, tecrübelerinizi ne zaman aktaracaksınız acaba?
Resim ve video bekliyorum ısrarla.
Yakın zamanda almayı planlıyorum açıkcası.
Reklamlar
-
*Heka adlı üyeden alıntı
Hemen al. HİÇ düşünme. Herşeyi fotoğrafladım. Yazmaya zaman yok. Nereninfotoğrafını istiyorsan söyle . ÇOK binemedim 300 km oldu daha, rodaj bitip yağ değişince titreşim konusunu tam olarak değerlendireceğim. Lastik ölçü ve jantları ktm ile aynı. yakıt ölçümü yapmadım henüz. şu an iyi görünüyor. Dürüstce her şeyi yazacağım.
-
Peki su 200 yapiyor falan muhabbetine ne dersin
-
-
Çok güzel gidiyor. Amortisörler güzel . Kalın up side amortisörler kasislerde güzel çalışıyor. Tork güzel 3. viteste 16 km hızla gidebilirsin. Rolanti sesi pulsar gibi traktöre benzemiyor. Vites geçişleri gayet iyi. Takur tukur etmiyor. Gösterge çok özellikli değil. Yakıt tüketimi, vites göstergesi gibi veriler yok. Odometre trip1 trip2 var. Ama gayet okunaklı ve güzel. Gidon ktm ye benziyor. Egzozun görüntüsünü beğenmedim. 4 lü flaşör mü deniyor ondan var. Aynalar 360 derece dönüyor ama kötü gösteriyor. Ayarlayamadim belkide bakacağız. Parklar açıkken etkileyici bir kafası var. Yol veren bile var
Ayrıntıları paylaşacağım . Çok yoğun çalıştığımdan binmeye çok fırsat olmuyor ayrıca plaka çıkmadı henüz akşama çıkar inşallah.
Bunun rolanti sesi neye benzio ejderha gibi ateş felanmı atıyor egzosdan
-
webingo adlı üyeden alıntı
Bunun rolanti sesi neye benzio ejderha gibi ateş felanmı atıyor egzosdan
Traktöre benzemiyor, neden takıldın. Bir gün misafirim ol çay ısmarlarım sesine bakarsın.
-
Traktöre benzemiyor, neden takıldın. Bir gün misafirim ol çay ısmarlarım sesine bakarsın.
Hacı bi gün buluşalım kahveler benden rodajı bitmiş halini denemek istiyorum şu motor kafama takılıp duruyo içimde kalmasın
-
ayzek adlı üyeden alıntı
Hacı bi gün buluşalım kahveler benden rodajı bitmiş halini denemek istiyorum şu motor kafama takılıp duruyo
içimde kalmasın
Hay hay.....
-
Sesi merak ettim yav, bir video yukleyebilir misiniz acaba ?
-
Ecderya gibi sesi var
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:18 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=jatfwgEmJks
-
Bence tam bu traktör sesine benziyor kulak tırmalamaktan başka neye yarıyor hocam bu ses hahaha
-
webingo adlı üyeden alıntı
Bence tam bu traktör sesine benziyor kulak tırmalamaktan başka neye yarıyor hocam bu ses hahaha
En azından devir dalgalanmıyor ve içinde adam öldürüyorlar gibi bir ses yok dimi . Seni Pulsar fanatiği seniiiii....
Şaka bir yana, Videodan değil, yakından bakmak lazım sese kardeşim. Dükkanın içerisinde çektim dikkat edersen. Beğenmeyebilirsin çok doğal.
Sevgiler.
-
Motor bayiden alınmış haliyle duruyor, hayırlı olsun. Ön cam, motor koruma demiri, orta sehpa ve çanta. Hiçbirisi yok. Talep etmediniz mi aldığınız yerden veya al bu da hediyemiz olsun demediler mi? Yaptırmayı düşünmüyor musunuz. Fyat bilginiz var mı bu ürünler için.
-
-
Öz_Musti adlı üyeden alıntı
Motor bayiden alınmış haliyle duruyor, hayırlı olsun. Ön cam, motor koruma demiri, orta sehpa ve çanta. Hiçbirisi yok. Talep etmediniz mi aldığınız yerden veya al bu da hediyemiz olsun demediler mi? Yaptırmayı düşünmüyor musunuz. Fyat bilginiz var mı bu ürünler için.
500 km oldu henüz. Çok zamanım yok binmeye. Bayilerde aksesuar yok şuan. Ben acerbis elcik takımı taktım. Koruma takoz ya da demiri öneriniz var ise alabilirim. Arka çanta düşünmedim şu an için gerek yok. Kamp yapacak vaktim olduğunda düşüneceğim
Bayi diğer konularda yardımcı oldu. Üçerleri tavsiye ederim. Başka hediyeleri oldu.
Son durum şöyle
[url=http://hizliresim.com/PQ88m8][img]
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------
Gassal adlı üyeden alıntı
Tek renkmi bu?
Birkaç rengi var sanırım tam bilmiyorum. Bu arada başka kullanıcıları da facebook sayfasında fotoğraf ve yorum paylaşıyor
-
*Heka adlı üyeden alıntı
Rodaj sonrası gaz açmalara başladım. Yüksek devirler ile kullanırsanız 3,5 lt yakıyor. Sürekli uzun yolda tapa gaz 4 lt yakar diye değerlendiriyorum. Sitesinde 2,5 LT tüketim görünmesine rağmen çok uğraşmak ve sabretmek gerekir Ama yüksek vitesle düşük hızda giderken motorun sesi ve kullanımı çok keyifli. Gaz açınca gayet iyi hızlanıyor. Benim ortalamam 3 lt şu an.
Titreşim yüksek devirlerde vardı ama yağ değişimi ve km arttıkça azaldı. 8000 devir sonrası Ellerde hafif var, Pulsar ile karşılaştırabilirim sadece, Zontes daha az titriyor. Nc 750 Kullanıcısı bir abimiz biraz gezdi ve titreşim yok dedi ben biraz var dedim. Beğendi bilemedim.
-
-
-
Son calisma cok yakismis. Youtube' de bir bayan kullanici pulsar yerine bunu almak mantikli oldu demis... gene karisiyor kafam
-
22 Kasım 2016, 20:26
ieu35turkey adlı üyeden alıntı
Son calisma cok yakismis. Youtube' de bir bayan kullanici pulsar yerine bunu almak mantikli oldu demis... gene karisiyor kafam
Kimmiş merak ettim link koyar mısın hahaha alla alla.
Bence Sen kararını vermişsin kardeşim cbr 250
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)