mondial getirsin uygun fiyatla iyi satar görünüş güzel.
mondial getirsin uygun fiyatla iyi satar görünüş güzel.
Çinliler tasarımdan kazanıyor abi ben bunu anladım
Arkadaşlar bu motosikletin tüm ithalat sürecine şahit olmuş birisi olarak en detaylı Türkçe bilgilendirme bir yazısını bloğumda bulabilirsiniz. Devrim niteliğinde yeni özellikler sunacak bir motosiklet. Herkese Saygılarımla http://www.mehmetorhan.net/iddia-edi...ben-yaziyorum/
bildiğim kadarıyla mondial getiriyor bu motoru. tanıdığım bi bayi paylaşmıştı. fiyat olarak 8900 yazmıştı ama
max hız 140 ama çiple 200 falan diyorlar bu ne demek şimdi saçma değil mi? birde 250cc 25hp normal yani
Kafa tasarımına bayıldım sanki dillenip konuşcak gibi duruyor :D
Yok mu bu modeli satın alan, tecrübelerini paylaşabilecek birisi?
(Özel çip ile 200km/h ) denmiş bütün sempatimi kaybettim. Turbo araçlar bile çiple hızını 50-60km artıramıyor.
Bu motoru takipteyim, çok ayrıntı var, ucube gibi.... Bir de 200 yaparsa ne gülerim ha....
Mh drift in abisi olmuş bildiğin
Tahminler: rx 3 için de makul fiyatlar döndü, sonrasını biliyorsunuz. Bu motor 10 bin in üstüne satılacak. Çok net.
200 hız yapmayacak. Yapsa da durmayacak.
Karenajlar kırılacak.
Cidden drifte benziyor yandan...
Misal, adam Zonta. Ne yapacak? Kendine bir Zontes bulacak
Şaka bir yana, eğer iyi aydınlatıyorsa far tasarımı fena değil. Türkiye'de ne yapar? Bekleyip göreceğiz.
"Piyasada çeşit artarsa Japonlar insafa gelir" diyoruz. Ama nafile :(
Benim dikkatimi çekti ciddenn,8900 9000 fiyat vermisler
Tek silindir 250cc motora süperşarj taksan bile 200 km/s'a çıkamaz bence. Nası bir çipse artık o...
Köpek ismi gibi marka adı koymuşlar, çekiçle vuruncada kırılmıyormuş.Kaba tabirle köpek gibi makine yapmışlar diyebilirmiyiz.Yoksa alanları köpek gibi pişmanmı edecek.Elbette zaman gösterir.Sıfırına 5 bin deseler az daha koyar ybr alırım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)