Honda cb250f vs Yamaha mt25
Reklamlar
-
Arkadaşlar bu iki markayı merakla bekleyenler arasındayım umarım istanbul cnr fuarında uygun fiyatla görücüye çıkar.
marka olarak tercihinizi belirtirseniz
fuardan motorsiklet almış arkadaşlar varsa fuarın uygun olup olmadığını motorsiklet teslimatı bulunduğumuz şehirdeki bayisindemi vs... yazarlarsa çok sevinirim.
Eskiden bayağı uygundu şimdi nasıl acaba?
şimdiden herkese teşekkür ederim.
Reklamlar
-
Cb250f diye bi model mi varmis?
Baktim simdide fena degilmis
-
Getirip getirmeyecek leri belli değil.
2015 model ilk sahibinden mt07 yi 17500 e alma imkanı varken mt25 i kaça alırım o da düşündürür.
-
Mt25 i merak edenlerdenim
-
Mt 25 ile mt 7 aynı fiyat olabilir ama mt7 kullanacak kadar Tecrübe yoksa fazla yaşamazsanız
-
-
Abs'siz gelirlerse ikiside çöp
-
teşekkür ederim ama son sattığım makinam yamaha R1 di.sıkıntı yaşiyacagımı sanmıyorum.
-
Troldür o ellemeyin gider
-
Trol dediğin hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------
Troldür dediğin hocam ?
-
Trol mü dediğin hocam
-
Mt25 13.5 dan gelirse sağlam satar diye düşünüyorum.
-
Mt25 döver=)
ahada fiyatıda buraya yazıyorum 14.999
-
Seçim yapmana gerek yok çünkü CB 250 F gelmeyecek.
-
250 twister iyi sattı zamanında artık bu kasanın muadilini getirmesi gerek diye düşünüyorum.inşallah getirirde piyasa kızışır.
^adm^ adlı üyeden alıntı
Seçim yapmana gerek yok çünkü CB 250 F gelmeyecek.
-
yavuz alpay adlı üyeden alıntı
250 twister iyi sattı zamanında artık bu kasanın muadilini getirmesi gerek diye düşünüyorum.inşallah getirirde piyasa kızışır.
Sordum Honda genel merkezine getirmeyecekler
-
mt-25 den eminmisiniz?Yamaha global de 2016 modeller arasında mt-03 çıkıyor, mt-25 çıkmıyor.
Bir de hondanın cb300f modeli çok hoş, kaw. z300 e karşı getirir mi acep Türkiye'ye?
-
Artık yamahanın keyfine kalmış.
dejavoo adlı üyeden alıntı
mt-25 den eminmisiniz?Yamaha global de 2016 modeller arasında mt-03 çıkıyor, mt-25 çıkmıyor.
Bir de hondanın cb300f modeli çok hoş, kaw. z300 e karşı getirir mi acep Türkiye'ye?
-
01 Aralık 2015, 00:52
Yamaha mt 25 bekliyorum gelse fuarda alacam o derece r25 ciplak hali dediler ama o derecede degildir.250cc naked lazim inazuma gibi ktm gibi mt 125 parca kalitesi cok begenildi buda gider sanirim...
-
Mt 125 iyi satıldı bence Türkiye ye gelmez bu mt 25 125 i kesmek istemezler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)