Honda MSX125 Uzun(?) Yol, İnceleme ve Yorumları (Fotoğraflı)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
İkizimde aldı ilk baslarda küçük alttan kaçıcak gibi frenleri garip geliyodu simdi alısınca torkuda guzel olduğu için sehir içinde gromdan iyisi yok tekeriniz düz bassın 👍👍👍
-
Eline sağlık dostum alacaklar için müthiş bir deneyim özeti olmuş. Ben almam malum fiziksel yetmezlikler. :D
Dün bu başlığı açacağını yazmıştın sabahtan beri bekliyordum, merakımı giderdin sağ ol. Motorunla da bol eğlenceler hayırlı olsun.
-
Sado39 adlı üyeden alıntı
Eline sağlık dostum alacaklar için müthiş bir deneyim özeti olmuş. Ben almam malum fiziksel yetmezlikler. :D
Dün bu başlığı açacağını yazmıştın sabahtan beri bekliyordum, merakımı giderdin sağ ol. Motorunla da bol eğlenceler hayırlı olsun.
teşekkür ederim dostum kullandığım motorlar hakkında birisi bişeyler soracak olursa profilimde gözüküyor her ince detayına kadar anlatmak hoşuma gider
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Elinize sağlık. Hem gezi raporu hemde test karışımı çok güzel bir yazı olmuş.
Allah güle güle,güzel günlerde hep keyifle sürmeyi nasip etsin.
-
-
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık. Hem gezi raporu hemde test karışımı çok güzel bir yazı olmuş.
Allah güle güle,güzel günlerde hep keyifle sürmeyi nasip etsin.
teşekkür ederim
guven61 adlı üyeden alıntı
Ellerine sağlık Telike. Güzel bir inceleme yazısı olmuş.
Şehiriçinde iki yıldır kullandığım Wave'imi sattım. Yerine PCX 150 düşünmekteydim lakin, MSX'in her yönüyle sempatik bir motosiklet olması, herşeyden önemlisi vitesli ve önünde dizlerinle tutunabileceğin bir deposunun olması bana da cazip geldi doğrusu.
(Yaş 54, boy 1.66
)
Zaman zaman küçüklerle uzun yol yaptığım da oluyor. Bu sebeplerden dolayı MSX'i de listeme alıyorum.
Güzel ve detaylı inceleme yazından dolayı teşekkürler.
teşekkür ederim boyunuza da gayet uygun ben 180im boy ile ilgili tek sıkıntım ardçım oldu ki çok fazla ardçı alan biri değil aldığımda da zaten 150 45 kilo olduğu için sıkıntı olmuyor. selesinin ve amortisör sertliğini dikkate alın mutlaka geçici bi kaç çözüm bulabilirim silikon ince bir kılıf gibi bişey var aklımda. fakat kalıcı olması için yurtdışında çeşit çeşit koltuk seçenekleri var oldukça da ucuz 50 dolar ile 150 dolar arasında
Yiğit Can
-
telike adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim
boyunuza da gayet uygun ben 180im boy ile ilgili tek sıkıntım ardçım oldu ki çok fazla ardçı alan biri değil aldığımda da zaten 150 45 kilo olduğu için sıkıntı olmuyor.
selesinin ve amortisör sertliğini dikkate alın mutlaka
geçici bi kaç çözüm bulabilirim silikon ince bir kılıf gibi bişey var aklımda. fakat kalıcı olması için yurtdışında çeşit çeşit koltuk seçenekleri var oldukça da ucuz 50 dolar ile 150 dolar arasında
Cevap ve bilgilendirme için teşekkür ederim.
Sele ile ilgili sorun yaşayacağımı sanmıyorum.
Geçen ay CRF 250 ile 1000 km.lik bir sürüş yaptım. (4. Aladağlar Kış Kampı Mart 2015)
Ayrıca CBF 1000 ile geçen yıl 24 saat/1660 km. Iron Butt sürüşüm var. (Kaş 2014)
-
Gerçekten güzel , açıklayıcı , doyurucu bir yazı olmuş , hem genel anlamda hem de MSX'lerimizin uzun yol deneyimi konusunda
Kazasız belasız nice sürüşlere.
-
Yigit abi inceleme ve bilgi icin cok sagol herkeze alicaklara falan guzel bi inceleme olmus (herhalde msx forumu buraya tasiniyor😂😂
Abi zaten hiz motoru degil dedigin gibi sehpadaki hiz sonuc degildir sonucta otobana cikican ustunde motorun en az 70 80 kilo olucak yol sartlari vs duser hiz .
Bu motor tam yazlik motor aea nin dedigi gibi 2015 yazida cok guzel gecmisti dedirtir :D
Kaskiniz asfalt gormesin kazasiz surusler
-
valla güzel acıklayıcı bi yorum olmuş ben bu aletten öle yüksek hız bekleyenlere şasırıyorum zaten abi makina zaten 100 kg motor beli üzerine bincek milimum agırlık belli ucmak isteyen thy heryere ucuyor istersen ahiretede atarlar belki bu motorun amacı beellı eylence gezinti başka tür beklentisi olan cesit cok bence he buarada 90 kms öle hicte yavasbi hız deyil şehir ici ohıza cıkabilme sansın kanunen yok zaten
-
guven61 adlı üyeden alıntı
Cevap ve bilgilendirme için teşekkür ederim.
Sele ile ilgili sorun yaşayacağımı sanmıyorum.
Geçen ay CRF 250 ile 1000 km.lik bir sürüş yaptım. (4. Aladağlar Kış Kampı Mart 2015)
Ayrıca CBF 1000 ile geçen yıl 24 saat/1660 km. Iron Butt sürüşüm var. (Kaş 2014)
ooo iron but sürüşü yaptıysanız o zaman msx hiç zorlamaz sizi kazasız belasız sürüşler dilerim
Tayfun44 adlı üyeden alıntı
Yigit abi inceleme ve bilgi icin cok sagol herkeze alicaklara falan guzel bi inceleme olmus (herhalde msx forumu buraya tasiniyor
Abi zaten hiz motoru degil dedigin gibi sehpadaki hiz sonuc degildir sonucta otobana cikican ustunde motorun en az 70 80 kilo olucak yol sartlari vs duser hiz .
Bu motor tam yazlik motor aea nin dedigi gibi 2015 yazida cok guzel gecmisti dedirtir :D
Kaskiniz asfalt gormesin kazasiz surusler
teşekkürler tayfun sadece mevsimlik bir motosiklet değil kışın da kullandım çamurluk iptali yapmasaydım sıkıntı çıkartacak bi yanı yoktu. ki ben fırtına çıksa dünya yıkılsa yine motora binen adamım :D
ATLANTİS adlı üyeden alıntı
valla güzel acıklayıcı bi yorum olmuş ben bu aletten öle yüksek hız bekleyenlere şasırıyorum zaten abi makina zaten 100 kg motor beli üzerine bincek milimum agırlık belli ucmak isteyen thy heryere ucuyor istersen ahiretede atarlar belki bu motorun amacı beellı eylence gezinti başka tür beklentisi olan cesit cok bence he buarada 90 kms öle hicte yavasbi hız deyil şehir ici ohıza cıkabilme sansın kanunen yok zaten
teşekkürler; kanunlardan ziyade 90 km hız gayet de yeterli kalıyor. tabi insan otobana çıktığında 150 160 sabit gitmek istiyor ama 90 da öyle yavaş bir hız değil eskiden arabayla 90la gelip giderdik aydın izmir arası
Yiğit Can
-
Sürücünün totoyu bırakın da artçı olarak yaşadığım sele&toto deneyimi bana bir ömür boyu yeter
Dikkatli bakıyor musunuz?
-
mahyo adlı üyeden alıntı
Sürücünün totoyu bırakın da artçı olarak yaşadığım sele&toto deneyimi bana bir ömür boyu yeter
abi seninle bindiğimizde motor yokoluyor zaten :D ben de deponun üstüne oturmuştum :D
Yiğit Can
-
Beyler merhaba,
önceki yorumları okumadım onu ilk olarak söyliyim haftasonu tek seferde 300km yol gittim msx ile. totodan yana bi sıkıntı yaşamadım lakin yazlığa götürdüğüm motoru geri getirmeyi düşünmüyorum :D daha önce aynı yolu ( Gebze - Şarköy ) çeşitli motorlarla almıştım ama şehir içinde ne kadar rahat bir motorsa şehirler arası o kadar tehlikeli bence ( yavaşlığından ve ufaklığından dolayı )
-
ruuuuud adlı üyeden alıntı
Beyler merhaba,
önceki yorumları okumadım onu ilk olarak söyliyim
haftasonu tek seferde 300km yol gittim msx ile. totodan yana bi sıkıntı yaşamadım lakin yazlığa götürdüğüm motoru geri getirmeyi düşünmüyorum :D daha önce aynı yolu ( Gebze - Şarköy ) çeşitli motorlarla almıştım ama şehir içinde ne kadar rahat bir motorsa şehirler arası o kadar tehlikeli bence ( yavaşlığından ve ufaklığından dolayı )
hocam hayırlı yolculuklar. kazasız belasız.
ben şehiriçinde daha tehlikeli olduğundan yanayım. 90 95 km hız sabitte gayet yeterli oluyor. ki ben bigbike ile de bu hızlarda uzun yol yapardım. şehiriçinde tehlikesi şudur ki her araya girmeye çalışıyorsunuz. bir de yolun güzelliği ile toto eş oranlı otobanda hiçbir sıkıntı yaşamadım da şu aydın izmir eski yolu ne kötüymüş ya
Yiğit Can
-
Nice kazasız hayırlı gezmelere. Bak şimdi duygularım depreşti. Pulsar 1 haftadır yatıyor. En son küçük çaplı gezimin üstünden de 1,5 ay gecti :(
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
11 Ağustos 2015, 01:15
Merhaba bi sorum olacaktı benimde
Hergün işe gidip gelmek için Zeytinburnu - Kadıköy yaklaşık bi 25 dönüşüde eklersek 50km mesafesinde yol yapıyorum ve köprü geçiyorum.. Şuanki motorum sym fiddle 125.. Yaz mevsiminde olduğumuz için köprüde bir sıkıntı yaşamıyorum şimdilik.. Motorumu bugün itibarı ile sattım Honda msx alma taraftarıyım fakat bana kışın rüzgarlı havalarda özellikle gece saatinde köprüde sıkıntı yaratırmı? bunu merak ediyorum teşekkürler şimiden..
-
off, off, off.
Ellerine, yüreğine, tutkuna sağlık.
Bu sene yeni renkleri de gelmiş. Artık dünya ile aynı anda istediğimiz renklere de binebiliyoruz.
https://honda.com.tr/motosiklet/nake...5-2015/tasarim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler