arkadaşım bunlardan herhangi birini alırsan en yakın zamanda yetmiyor deyip değiştireceksin madem scooter da olsa tecrüben var vitesli motoru merak ediyorsun bu kadar masrafa gerek yok hemen yarın bi bajaj bayii ne gidiyorsun sıfırı 3000 tl olan boxeri alıyorsun dağ taş, düşe kalka vitesli motoru çözüyorsun sonra da onu satıp seneye bi tane honda alıyorsun... saygı ve sevgilerimle...
inazuma al bak keyfine emin ol süper makina
Merhaba DanChiSao ,
Ben 1 hafta önce Kawasaki Z250SL aldım.Hayatımdaki ilk motorum tecrübem hic yoktu arkadaşlarımın motorunu kullanmalık alıyordum sadece yakın mesafeler için. Bende senin gibi herkese sordum çevremde motosiklet kullanan hiç biri içime sinmedi herkes başka birşey dedi hic üşenmeden 1 günümü kadıköyde geçirdim kızıltoprakta ki bütün magazaları dolaştım motorların üstene tek tek bindim ve öle seçtim aldım tavsiyem sende bu şekilde yapman olur..
Motosiklet hakkında söleyebilceklerim ise şöle gerci laf düşmez bana forumda yaşım kadar motosiklet değiştirmiş olanlar var ama ben yinede yorumumu yapıyım :D bende senin gibi düşünüyorum 150 200 yapan motosikletler pek hoşuma gitmicek tın tın keyif ala ala sürüyorum.
Şehir içi kullanıyorum Kartal - Etiler arası her gün yol yapıyorum.400 km oldu şuan 2.deponun sonlarına felan geldim.185 boyunda oldugum için biraz küçük kaldı motosiklet fakat buda biraz avantaj gibi geldi bana bisiklet gibi hissediyorum altımda kıvrak ve atik bir makina bunu kesin söleyebilirim...
Başkada bişe diyemicem benim açımdan yorum bu şekilde yapabilirim motosikleti bende yeni tanımaya başlıyorum...
En önemlisi de şu herkesin dediği ve herkesten aldıgım ilk tavsiye eğitim almam yönünde en kısa sürede eğitimlere gidicem sende kesinlikle gitmelisin..
Kazasız belasız sürüşler dilerim...
Şimdiden hayırlı olsun...
bajaj pulsar fiyat olarak makul sağlam aklının bir köşesinde kalsın az yakıyor
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)