GT 250 hyosung ve MEGELLİ 250s düşündüğüm naked motorlar megelli 250s daha bir hoş gibi ama megellinin servis ağı yedek parçası vs çok bilmiyorum bu konuda bilgisi olan varsa konuyu biraz anlatabilir mi
GT 250 hyosung ve MEGELLİ 250s düşündüğüm naked motorlar megelli 250s daha bir hoş gibi ama megellinin servis ağı yedek parçası vs çok bilmiyorum bu konuda bilgisi olan varsa konuyu biraz anlatabilir mi
Hyo iyidir illa kalite dersen ikinci el ybr 250
Megelli yi yakından gördünüz mü bilmem ama, ben muğla-bodrumda bayide incelemiştim.
Hani şu çamaşır leğenleri varya, mavi olurlar. plastik aksam ondan.
parçalar yerlerine oturmuyor.
şase zaten balkon demiri, sanayiden çıkma..
yanına gidince hiçte sıfır değilde, yıkanmış paklanmış bir ikinci el gibi. yani, "alırım ben bunu tamir eder binerim" diyesi geliyor insanın.
Ama gidişini bilmem. bana sorarsanız, neme lazım megelli peeehhh...
Megellinin şekli hoş, bunun yanısıra farklı bir marka olacak ama suzuki inazumayı tavsiye ederim.
250 naked klasmanında inazumayı öneririm. Megelliye zaten bakma. çok büyük parça sıkıntıları var.
Peki arkadaşlar naked motor ekipmanları nasıl olmalı alınması gerekenler korumalar,ve söylediklerinize hep baktım megelli çok hoş duruyordu madem o çok kötü diyorsunuz hyosung da karizmatik hyosung da mı çok kötü her şeyden önce tabi ki önemli olan görüntü değil ama o kadar para verdikten sonra görüntüde önemli
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------
Mesela bu katagoride ktm düke ler var onlarda mı kötüdür arada bir uzun yol yapmak zorundayım
ktm ler kıraldır.
hyosung da alınır. bakımlarını ihmal etmeyip binersin.
inazuma zaten bu senenin yıldzı...
sym wolf mesela. güzel bi motosiklet.
bunlar alınır hocam. şekline bakmak sana kalmış ne deyim.
kışın 6-7 bin arasına sym wolf bulabilirsin 2. el
seni üzmez sym.bulaşma megelliye
temiz hyo bulursan hyoda güzel
ama sym wolf modelli olduğu için avantajlı
bütcen 10.000 üzeriyse suzuki inazuma yada ktm duke 200 bunlarda başarılı secenekler
ama fiyat performansta sym wolfu tek gecerim sıfır fiyatı değil tabiki,2. elde uygun fiyatlara sym wolf bulunabiliyor
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
bak kardeşim bendeki mantık su
sym wolf iyi motor
ama sıfırına 10.000 fazla
2. el temizi maximum 7500e alınırsa harika olur o fiyata iyi makine
ama gider sıfır alırsan 10.000 verirsin o paraya inazuma ve ktmde alınır
inazuma ve ktm tabiki wolften iyi makineler
bide 2. el alcaksan kasım-şubat arası sürekli takip et ucuz bulursun
gelelim o cam mevzusuna önden gelen rüzgari biraz keser senin sürüş konforunu arttırır.hıza pek katkısı olmayacağını düşünüyorum
ama rüzgarı biraz kesitiği için birazdaha hızlı rahatca sürebilirsin
ktmnin hızı iyi ara hızlanmaları harika çok çevik hafif makine
inazuma ise çok konforlu kaliteli birazcık hantal ama o kadar sağlam görünüyorki sanki evladiyelik makine
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
symde seni üzmez kötü değil herşey bütcene göre
uzun süre kullanırım sıkılmam diyorsan inazuma al
bendeki mantık her zaman iyi mala az para vermektir
bak bendede bu var senin seceneklerin tarzında değil ama
marka benzer bu da sym cok memnunum
niye satıyorsun diyorsan kışın uygun ucuz motor bulurum diye sadece
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5340926/detay/
Bizimkilerle konuştum bütçe olarak ktm duke 200 ve suzuki inazuma 250 yi alabilirlermiş karar kıldık arkadaşlar ben çok kararsızım bu 2sinden biri ama hangisi ve neden son kez soruyorum sıktım sizi biraz ama işte işin ucunda 25tl vermek yok ki 12-15bin tl var
duke 200 al arkadaşım..
sanırım yaşın küçük..tam genç motoru..
inazuma da iyi ama duke daha şık bence..
duke'ün distribütör biraz kötüymüş ama..ben de bakmaya gittiğimde spormoto'ya heriflere inceden ayar olmuştum..
kıllar biraz..
bu arada ilk motorunuz mu olacak?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)