sym wolf 250...
-Fiyat uygun
-Yakıt az
-Seramik piston
-Kullananlar memnun
selamlar ben bir inazuma kullanıcı olarak inazumayı öneririm ilk motorum olacak diyorsun kullanımı kolay göstergeler de çok yardımcı,
konfor desen artık araba rahatlığında olduğunu bilmeyen yok sanırım az titreşim hiç uyuşma)
Ben de SYM Wolf öneririm.
Tam bir mantık evliliği.
Duke pahalı, cılız ve fiyat performans oranı çok kötü.
Inazuma sağlam, kaliteli ancak fiyat yine soru işareti. Ayrıca biraz hantal gibi.
Wolf fiyat olarak ikisinden de uygun. Kalitesi bence gerçekten Duke 200'den iyi. (Duke 125, 200 ve 390 Hindistan'da üretiliyor. Safkan KTM değiller yani.)
Ayrıca kullanım olarak da Wolf çok hoşuma gidiyor.
Cbr 250 kullanıcısıyım ve 250 cc'deki ikinci seçimim kesinlikle Wolf olur.
yav arkadaş burda bajaj pulsarı bekleyen sadece ben mi varım hiç mi merak edip youtube dan video falan izlemediniz...
Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
[/COLOR]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
Gayet güzelmiş bu pulsar kullanışlı ve pratik gözüküyor.
Ben bu yamaha mt09a bayıldım resmen o motor benim diyorum ama tabi ilk tecrübe için o fazla kaçar sanırım :(
o yüzden bu konuları açtım hani şu sıralar aklıma şöyle bi soru geldi acaba ben önce cbr 250 alıp kullandıktan sonra
mt09 alsam bir anda naked'a geçtğim için rüzgar çok mu hırpalar
Tek hayal şu mt09a ulaşabilmek
Fuarı görmeden kimse motor almasın. İlla lazımsa ikinci el YBR 125 veya CBF 150 alın, fuardan 3 gün sonra satıp istediğini alırsınız.
Pulsar ı bende bekliyorum goruntusu hos peki fuar tarihi bellimiki
http://www.motobike.com.tr/
27 Şubat-2 Mart yazıyo sitesinde
Life is just a BITCH but don't you worry i will sit her down
bu fotolara bakarken pulsarın 1 bıra avicii-woke up şarkısıyla harika birliktelik oluyor
arkadaşlar bir sorum olacak ilk motorum olacak ama boy 1.94 karar veremiyorum bu duke 200 veya inazuma küçük gelirmi boydan sıkıntı olurmu veya kullanımı rahat olurmu dediğim gibi ilk motorum olacak yanıtlarınızı bekliyorum
bu motosiklet benim ve satılık,eğer ilgilenirseniz:http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4971395/detay/
Merhaba arkadaşım,
Cbr 250 aldığım dönemde SYM Wolf'ü bilmiyordum.
Bi de ben daha çok racing modellere bakıyordum. O yüzden Ninja 250, Cbr 250 ve Hyo GT250 vs bakıyordum. Naked 250 hiç aramadığım için karşılaşmadım.
O zaman bende eski kasa Cbr125 vardı. Eski motosikleti Cbr 250'yi aldığım yere verdiğim için bayağı uygun olmuştu benim için.
Sonra motosiklet gruplarındaki arkadaşlarımın Sym Wolf'lerini gördüm. Beyazı da siyahı da çok hoş. Malzeme kalitesi kesinlikle Hyo'dan filan iyi. Hala tavsiye ediyorum ;)
Yeni değil bu yalnızlık . . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)