Ben orada düşüncemden ziyade aklımdaki soruyu dilegetirdim sanırım algıda bir problem oldu? Ayrıca emin olun bahsedilen markaları en az sizin kadar iyi tanırım. Ayrıca zaten keşke üzerinde Kanuni yazıyor diye o motor Kanuni üretimi olsaydı, en azından Çin menşeili olmaktan kurtulurdu.
Kanuni firması 2003 den bu yana yani ortalama 10 senedir Çin menşeili farklı markalara ismini yazıp yazıp sattı ve bu sebepten bir kuşkuya düştüm. Hyosung denilen marka 2008 den öncede kaliteliydi fakat duyduğum kadarıyla bahsi geçen GT serilerinde 2007 yılına kadar kronik bazı problemler varmış ve 2007 dahil olmak üzere bu kronik problemler (elektrik problemleri, krank kırma v.b mekanik problemler) aşılmış.
Sadede gelecek olursak; ben Hysoung veya şimdiki yaygın ismiyle Kanuni ST serilerinden GT250 Naked (Comet) almayı kafaya koydum. Tabii şu an kafamda birde BM VENTURA F250CC var. Kendisini Antalya Nebioğullarında gördüm ve oldukca güzel. Heleki siyah rengi aynı SYM Wolf un kopyası gibi geldi gözüme, renk farklılaşınca çirkinleşiyor orası ayrı : ). Fiyat / performans olarak BM VENTURA F250CC de bana oldukca yakın geldi. Sonuçta 2. el en az 10.000 deki 3-5 senelik bir motor yerine sıfır bir motor alıyorsun. Satıcının dediğine görede Tayvan imalatıymış malıymış ...