Elinize sağlık, çok güzel şeyler...çalışmalar
Vakti gelince sizinle irtibata geçmek isterim. Böyle güzel çalışmaları motora ve kaska uygulamayı düşünüyorum ama yetenek yok tabi
#sürenadam
özel mesaj attım. hemşerim bana ulaşmanı mesajıma cevabını bekliyorum.
helal olsun
müthiş bir yetenek
2006 dan beri nerdeydiniz
bu kadar beklediniz
sağda ki küçük resmi ghost u kaskımda görmek isterdim
ne ise <<oğlumuz zannatkar,ver kızını bakar>>
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Çok güzel olmuşlar. Hayranım bu işi yapacak yetenekte olanlara........
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
çok güzel çalışmalar tebrik ederim , şahsen karakalem çizen biri olarak daha iyi idrak ediyorum birde , deviantart da üyeliğiniz varmı ?
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Ellerinize sağlık çok güzel çalışmalar.
Ellerinize sağlık çok güzel çalışmalar olmuş. Fiyat konusunda da bilgi verirseniz seviniriz.Depo, kask ve ön çamurluk (ayrı ayrı) ne kadar tutar. Mesaj kutunuz dolu olduğundan özelden mesaj atamadım.Teşekkürler ellerinize sağlık....
valla hanım bayıldı gelsin bizim evide boyasın dedi..
ellerinize sağlık Allah başarılarınızın ve yeteneğinizin devamını nasip etsin.
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
Harika olmuş hepsi, helal olsun, eline sağlık abi.
derhal ))
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------
Değerli arkadaşlar.. işlerin yoğunluğndan sizlere cevap yazamadığım için özür dilerim.. bana ulaşmak isterseniz.... maltintash@ yahoo.com 'a mesaj atarsanız size kesinlikle ulaşırım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:16 ----------
ben de kaskıma böyle bişi yaptırmak ıstesem kaça mal olur??????
kaska yapılan resimler desen tarzında olursa fiyatları daha ucuzdur.. konu veya tek resim, portre, tema gibi resimler olursa... fiyat biraz pahalı oluyor... genelde fiyatlar 150 tl den başlıyor 400 tlye kadar çıkıyor... resmin ayrıntısına göre değişiyor işte.
usta sen neymişsin süper olmuş eline sağlık
abicim sen bu iş ile ilgili ders falan veriomusun yada atölye gibi bi yerin mi var yoksa garajda mı hallediyosun yaptığın şeyler mukkemmel bunları yurt dışına bile satarız düşünsene orjinal parçaları alıp airbrush uygulayıp aksesuar halinde satıldığını veya kasklarda
Bu iş ile ilgili şmdiye kadar Ders isteyen olmadı. Asıl mesleğimin Öğretmenlik olduğunu düşünürsek, ders verme şansımızında olduğu bir gerçek. dediğim gibi ders almak isteyen şimdiye kadar kimse çıkmadı.( Airbrush okulumu açsam ne *?? ))) ) kendime ait bir atölyem var var tabi. işin ticari boyutunu pek düşünmedim. düşünsem bile maddi imkanlar benim için biraz dar. Ama senin düşündüğünü düşünmedim değil. yinede sağol))
Takip ediyorum hala Yeni paylaşımlar yok mu ??
#sürenadam
Şu çok beğenilen üzerinde ninja ablaların olduğu çalışmadan yaptırmak isteyenlerin Kanada'daki şu arkadaşa ulaşması gerekiyor, değil mi maltintash? http://www.airbrushtech.info/AIRBRUS...6-Ninja-Helmet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)