Vay arkadaş yaa!!! Abi niye uşaktasın sen ? İstanbul'da olman gerekmiyor mu?
Vay arkadaş yaa!!! Abi niye uşaktasın sen ? İstanbul'da olman gerekmiyor mu?
Motosikletli Kaplumbağa...
Ellerine sağlık üstad....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
eli öpülesi insansın hocam SAYGI DUYARIM hörmet ederim
ellerine sağlık muhteşem
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Bende yaptırıcam ve gerekirse Uşak'a geleceğim üstat bilgilerine!!Ama maliyeti çok önemli benim için...
Süper süper.... Eline koluna sağlık harika olmuş
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Motoru alınca Yeşil kaskın aynısından istiyorum!!!
Abi ellerine kollarına sağlık bu arada o bisan cup a yaptığını depoya yapabilir misin abi ?
Değerli Motorcu arkadaşlarım dostlarım. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Şimdi burda reklamsı bir hava yaratmak istemem. İstanbul olmak ..yada başka bir büyük şehirde olmak bu sanatı yapmamıza engel değil. yaptırmak isteyenede engel değil. çalışma şeklim kargo ile olmaktadır. Ayrıntılı bilgi için özel mesajla görüşebiliriz. ) tektrar teşekkürler.
Fark etmez.. kargo şirketleri sağolsun))
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------
kargo ile gönderebilirsin. Yardımcı olurum )
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
O derdimi hiç sormayın... nasip...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
Fark etmez arkadaşım, sen iste yeterki... kargo ile hallederiz)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
Güzel yorumun için teşekkür ederim. Kasktaki hatunların çizimleri oldukca sabır gerektiren bir çalışma oldu. Biraz teknik bilgi gerekiyordu. Yaptık. Estağfirullah el öpmek ne demek.
tebrik ederim..cin ali den öteye bi şey çizemeyen şahsımın çok ilgisini çekti
o duvar nerenin duvarı hocam merak ettim..
gerçekten çok hoş ve detayı detayına mükemmel çalışmalar olmuş.ellerinize sağlık. ama takıldığım bir nokta var.o yeşil kask bence kafayı korumak yerine patlatmaya neden olabilir zira kaskta bunu gören şoförler panik olacak ve fren yerine gaza basacak vee
bir de ilk duvardaki çizim siyah beyaz olsa daha güzel olacakmış gibime geldi...
müdür o eşil ninja kızlı kaska bayıldım. süper yetenek ve sabır gerektiren bir iş. tekrar tebrirler...
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)