''1968 B.S.A 650 cc'' Motorumun Yapım Şekli
Reklamlar
-
dürümdöner adlı üyeden alıntı
besmelesiz binilmez buna..plakadaki 0 la 1 i görüyonuz mu..? işte o herseyi özetliyor..10 numara 5 yıldız tam puan..ulen bici bici olsa da yesek : )
bici bici yaza ancak
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------
Süvarİ adlı üyeden alıntı
vay beee hacı ömür boyu satılmaya kıyılamayacak bir makineye sahipsin. kısmet olursa yazın görecem inş.
bindirmek nasip olur insallah
Reklamlar
-
Bazı şeyler vardır değeri parayla ölçülemez.Buda onlardan biri olsa gerek eline sağlık ustam.
'' Yaşam; çok zalim bir öğretmendir,
Önce sınav yapar, sonra dersi verir. ''
-
şahane olmuş elinize sağlık nazar değmesin. benim de hayalimdir hep bu tarz bir proje yapmak
-
osman45 adlı üyeden alıntı
Bazı şeyler vardır değeri parayla ölçülemez.Buda onlardan biri olsa gerek eline sağlık ustam.
teşekkür ederim kardeşim.çok para gidiyor böyle bir şey yapmk için
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------
denyzmir adlı üyeden alıntı
şahane olmuş elinize sağlık nazar değmesin. benim de hayalimdir hep bu tarz bir proje yapmak
proje işi için zaman ve para en gerekli şey
-
butceme uygun bsa,triumph gibi motorları arastırıyorum motorunu ilanlar arasında görmüstüm.motorun kendisine soyleyecek laf yok zaten klasik bsa güzelligi .işçiliginiz çok temiz elinize saglık.Halen arayıslara devam edıyoruz oralarda baska varmı? henuz toplanmamıs , toplanmayı bekleyen .
-
bende araştırıyorum ama chop işi için
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
greyhorse adlı üyeden alıntı
butceme uygun bsa,triumph gibi motorları arastırıyorum motorunu ilanlar arasında görmüstüm.motorun kendisine soyleyecek laf yok zaten klasik bsa güzelligi .işçiliginiz çok temiz elinize saglık.Halen arayıslara devam edıyoruz oralarda baska varmı? henuz toplanmamıs , toplanmayı bekleyen .
ben triumph görmüştüm scrambler modelini 2500 tl gibi bir rakama satıyorlardı sahibinden de.Bursa daydı galiba.
-
abi imrenerek tekrardan baktım resimlere. keşke daha fazla resim olsaymış
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
draggy adlı üyeden alıntı
bende araştırıyorum ama chop işi için
chopper de güzel olur bunlardan.
-
Çok güzel motosiklet Maşallah.Kazasız belasız inş...
-
alcatraz42 adlı üyeden alıntı
Çok güzel motosiklet Maşallah.Kazasız belasız inş...
sağol kardeşim teşekkür ederim
-
Yayinlamisin BSA'nin yapimini, eline saglik..
-
ADAMIM GERÇEKTEN EMEK VE ZAMAN HARCAMISSIN.. ELİNE sağlık...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ADAMIM GERÇEKTEN EMEK VE ZAMAN HARCAMISSIN.. ELİNE sağlık...
askerdemiydin dostum sen ?? geldinmi ??
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
Angel Spear adlı üyeden alıntı
Yayinlamisin BSA'nin yapimini, eline saglik..
sağol alp.yapımı zevkliydi
-
resimlere farklı günlerde tekrar tekrar baktım
her seferinde keşke bobber yapsaydın diye iç geçirdim
harley is making love with
davidson
-
Devir saati yada Km tam secemedim ama Honda CBX 750 polis motorunun saatimi , banami oyle geldi?
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
jackonbir adlı üyeden alıntı
resimlere farklı günlerde tekrar tekrar baktım
her seferinde keşke bobber yapsaydın diye iç geçirdim
ağabeyimle takışmak istemediğim için yapamadım.yoksa bobber güzel olurdu diye düşünmekteyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Devir saati yada Km tam secemedim ama Honda CBX 750 polis motorunun saatimi , banami oyle geldi?
motorun eski resminde cbx 750 hondanın km saati var..fakat ben ingiltereden orjinal smith km saatini getirttim.tuzlu oldu ama orjinaline sahip olduk..resim cekmemişiz yeni haliyle.
-
bsabora ılan sıtelerıne arada baksamda , denk getırmek lazım*****ambler'da çok güzel bir motor kaçırmışız.sedefli boya çok iyi düşünmüşsün.Bukalemun gibi nesnelerin rengini alır.indian camurlugunu nerede buldun?Kendi neredeydi? .Adana klasik cenneti'mi?Sanırım adana biçilmiş kaftan
-
greyhorse adlı üyeden alıntı
bsabora ılan sıtelerıne arada baksamda , denk getırmek lazım*****ambler'da çok güzel bir motor kaçırmışız.sedefli boya çok iyi düşünmüşsün.Bukalemun gibi nesnelerin rengini alır.indian camurlugunu nerede buldun?Kendi neredeydi?
.Adana klasik cenneti'mi?Sanırım adana biçilmiş kaftan
indian camurluğunu highwayhawk dergisinde gördüm dergide bir kaç örneği vardı sonra b.m.w nin yan arabasının camurluğuna baktım resimde görünen çamurluk
sonrada fiberden yaptım.bende 1948 harleyin arka jantı var kendisi yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)