Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

150 hs modifikasyon :)

REKLAM ALANI
    BestMachine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb125e
    Merhaba sevgili mt ailesi uzun zamandır üzerinde çalıştığım özel biri için hazırladığım 150 hs'yi siz sevgili mt ailemle paylaşmak istedim daha bitmedi ama bu yaz çıkacak nasipse görüş ve önerilerinizi bekliyorum... Motor kısmı ölü olarak aldım bu motoru sil baştan yapmaya karar verdim...

Makina geldiğinde direk çatıya aldık arkadaşla sağolsun orda dapa rahat çalışırım diye ancak sorunlar çıkmıştı neyse..
    Granajlarını söktüm göründüğü gibi.. Boyamak için

granajları bi tarafa toplayıp bi baktım off sökmez olaydım dedim amma çok parçası varmış

Ve ilk olarak kafa granajı diye tabir edilen granajla başladım renk seçimim bu oldu 10 km aradım bu rengi inş değicek ama Renk fuşya diye geçiyor...

Diğer parçalarıda boyadıktan sonra kurutma işlememi ısıtıcı önünde yapma gereği duydum nedenini bende bilmiyorum yani bi acelemde yoktu neyse diğer granajlarla beraber kuruttum ancak çift renk istiyorum o yüzden bazılarını ayırdım granajların..

Can sıkıntısı işte iskeletle oynayım biraz dedim aklıma gelen şekillere soktum en sonunda buna karar verdim egzos borusunu büktürüp koltuğun altına kuyruk yapmayı düşünüyorum..

Renk değiştireceğim ve ayırdığım parçalardan birtanesi gösterge panelinin granajı önce üzerindeki düğmeleri söktüm onlarda gümbürtüye gitmesin diye

Bunlarda renk değiştireceğim ayırdığım parçalar birleşince güzel olucağını umuyorum

Çatlak parçaları birleştirmekte 502 kullandım tutmadı son çare olarak kelepçe kullandım

Jantımızı zor boyuyacağımı umuyorum ama onun içinde jant boyası bakıyorum bu arada ayırdığım parçaları beyaza boyamayı düşünüyorum...

Bu durumda parçaların kurumasını bekleyip kuruduktan sonra üzerine giydirip motoru beklemek kalıyor alt motoru çöplük o yüzden mt ailesinde bi abim sağolsun bitane alt motor vericek ve bunun üzerine atıcam kısmetse devamı gelicek giydirme aşaması resimlenicek yarıda bırakmak yok iyi çalışmalar sevgili mt kendin yap bölümündeki abilerim kardeşlerim tekeriniz düz bassın
    poyraz010 bunu beğendi.
    Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    pompei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    APRILLA ATR-7011
    Emeğe + rep.Umarım güzel bişe çıkar ortaya.

BestMachine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb125e
    Alıntı pompei adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emeğe + rep.Umarım güzel bişe çıkar ortaya.
    Teşekkürler inş bende onun uğraşındayım bakalım
    Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...

poyraz010 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr ESD 125 - 2016
    Devamı gelecek diye bekliyorum..

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    hani devamı yokmu arkadas zamanında bende cok sokup boyayıp topladım 151 rs mi konularda mevcuttur kolay gele :D
    İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
    MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
    TECRUBE = 250K +

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)