Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Dublex tekerime beyaz şerit ve beyaz yanak yapımı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir müsibet bin nasihatten iyidir kardeşim doğru yoldasın kimse anasının karnında öğrenmedi bu işleri yalnız benim dediğim boyayı kullansaydın ne bu kadar, uğraşacaktın nede zahmet çekecektin , olsun bak tecrübe sahibi oldun

bu arada akrilik boyalar lastiği bırak pilastik sert yüzeylerde bile atma yapar onun için boyacılar ilk önce pilastik astarı kullanır iyi bir zımparadan sonra son kat pilastiğin üzerine boyayı atarlar kaldıki bu boya senin tekerinde iyi bile durdu ki bu malzeme pilastikte değil bildiğimiz yüzey hacmi genişleyen ,daralan bir malzeme dolayısıyla görerek öğrenmiş oldun çok şanslısın sakın üzülme

sana söylediğim boya bu gibi esnemelerde dökülmez kendimden biliyorum çok inatçı bir boya olduğunu ve kuruduktan sonra istesende çıkaramayacağını söylemiştim sanırım ama sen boş ver uğraşma bunlarla,

git kendine orjibal yanak al sonra bastırgacınla şişir tekerleri olsun bitsin bizide kahretme burda hadi gıdıcığından öpüyorum
    Eyvallah irfan abi sağolasın valla üzülmüyo değilim abi ama çokta takmıyorum yani nasıl olsa motor benim istediğimi yaparım diyorumSonuçta bi boya gider bi boya gelir bende bu işin peşini bırakmamAma biraz zamana ihtiyacım var bunu kaldırabilmem içinAbi bu arada teşekkür ederim. Tecrübe çok önemli tabi senin tecrübenden faydalanmayı seçmedik ama kendimiz tecrübe etmiş olduk. Selamlar. Saygılar.

---------- Post added at 21:25 ---------- Previous post was at 21:23 ----------

Alıntı Süvarİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş geçmiş olsun sonuç insanı azimlendirici olmuş birde silikonlu boyayı araştır istersen. eğer lastiğe tutunabilecek birşey ise. lastiğin bir parçası gibi yapışır sıyıramazsın bile. ama araştırmak lazım. tekrardan kolay gelsin
    Kardeşim valla ilk başta çöktüm ne yalan söyliyim. Baya bi küfür ettim kendime bide boyaya Fakat bu dolmuşcularla kanka olcam sonunda görünen o Neyle boyuyolar öğrenmem lazım. Teşekkür ederim. Selamlar.

---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 21:25 ----------

Alıntı dürümdöner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dolmuşcular boyuyor dökülmüyor dostum o boyadan bul emeğine yazık olmuş yahu
    Aynen kardeşim dediğin gibi dolmuşçularla görüşcem. Hatta bizim evin dibinde var dolmuş durağı orayla görüşcem. Bu işi kafama koydum yapacam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    yürü be dostum azimle enformasyon taşı bile deler

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı dürümdöner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yürü be dostum azimle enformasyon taşı bile deler
    Güçse güç yürekse yürek zordur beni yenmek

sadeceo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Ne denilir bu durumda bilmiyorum Bayram kardeşim bi dahaki sefere artık.

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı sadeceo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne denilir bu durumda bilmiyorum Bayram kardeşim bi dahaki sefere artık.
    Önder kardeşim benim neler dediğimi sen bi bilsen

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    en azından yaptın olmadı motor için ugrasman yeter sen yine lastikleri boyadın olmadı ben motoru kople boyadım olmamıssdı kardesim üzülme bak eline sağlık
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı cardoso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en azından yaptın olmadı motor için ugrasman yeter sen yine lastikleri boyadın olmadı ben motoru kople boyadım olmamıssdı kardesim üzülme bak eline sağlık
    Öyle be hilmi kardeşim ne yapalım bidahaki fırsatları denicez artık ben sağlam bi boya bulup yapcam yine onu da biraz zaman geçsin bunu atlatmam lazım

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    üzüldüm doğrusu,demekki boya kaliteli değilmiş.
    Sana bir tüyo vereyim tanıdığım otobüs şöförü arkadaşlar lastik yanaklarına asfalta çizgi çizilen boyalardan kullanırlardı uzun ömürlü oluyormuş.illaki satılıyordur ama para vermeden almak istersen asfaltşerit veya çizgi boyaması yapan elemanlara denk gelirsen onlardan 1 lt alsan sana baya bir yeter uzun zaman.
    boya malzemesi satan yerlerden bulabilirsin 1 kg'lik "iskapatan" dersen verirler işini görür.
    ben mesela lastik yanaklarındaki yazıları lastik kalemiyle boyuyordum 7 tl idi galiba baktım zamanla dökülüyor Türk aklı daksille boyamaya başladım hem ucuz hem uygulaması daha kolay.
    sana işini görecek başka bir ürün tavsiyesi
    http://www.showotoaksesuar.com/lasti...si,PR-160.html
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üzüldüm doğrusu,demekki boya kaliteli değilmiş.
    Sana bir tüyo vereyim tanıdığım otobüs şöförü arkadaşlar lastik yanaklarına asfalta çizgi çizilen boyalardan kullanırlardı uzun ömürlü oluyormuş.illaki satılıyordur ama para vermeden almak istersen asfaltşerit veya çizgi boyaması yapan elemanlara denk gelirsen onlardan 1 lt alsan sana baya bir yeter uzun zaman.
    boya malzemesi satan yerlerden bulabilirsin 1 kg'lik "iskapatan" dersen verirler işini görür.
    ben mesela lastik yanaklarındaki yazıları lastik kalemiyle boyuyordum 7 tl idi galiba baktım zamanla dökülüyor Türk aklı daksille boyamaya başladım hem ucuz hem uygulaması daha kolay.
    sana işini görecek başka bir ürün tavsiyesi
    http://www.showotoaksesuar.com/lasti...si,PR-160.html
    Çok teşekkür ederim şu an imdadıma yetiştiniz. Dediklerinizi araştırcam buradan. Delta kimya ile iletişime geçtim. Boyayı temin etmeye çalışcam. Yol çizgi boyalarının methini duydum çok dayanıklı olduğunu söylediler. Fakat nasıl bulcamı bilemiyodum. Sanayide "iskapatan" olarak arıcam en yakın zamanda. Çok teşekkürler.

Motosikleti
    Keeway Supershadow 250
    Ben Delta Kimya'nın lastik yanak boyasını kullandım.İlk boya olduğu için kapatsın diye 3 kat attım.Birkaç güne ön tekerde baya bi çatlama hatta atma yaptı.Arka tekerde de hafif çatlaklar var.Sanırım kalın attığım için veya tam temizleyemedim lastikleri.

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı partızan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Delta Kimya'nın lastik yanak boyasını kullandım.İlk boya olduğu için kapatsın diye 3 kat attım.Birkaç güne ön tekerde baya bi çatlama hatta atma yaptı.Arka tekerde de hafif çatlaklar var.Sanırım kalın attığım için veya tam temizleyemedim lastikleri.
    Ben anladım ki hangi boyayla yaparsak yapalım boya atıyor. Bu işlem boyamayla olcak gibi değil Ben son halinde normal yanaklardaki yazıları boyadım. Aslında denizli de dublex lastiğe de yanak taktıranlar var. Fakat benim arka lastik 130 taban olduğu için yanak durmıcak diye düşünüyorum. O nedenle tekerleri değiştirdiğim zaman direk yanak taktıracağım.

[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Keeway Supershadow 250
    Ben yine de Delta Kimya'nın ürününü tavsiye ederim.Atma nedeni lastiğin temiz olmamasından veya kalın atmış olmamdan kaynaklandığını düşünüyorum...

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı partızan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben yine de Delta Kimya'nın ürününü tavsiye ederim.Atma nedeni lastiğin temiz olmamasından veya kalın atmış olmamdan kaynaklandığını düşünüyorum...
    Ürünü temin edebileceğimiz bi site var mı peki
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Keeway Supershadow 250
    Alıntı zongoku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ürünü temin edebileceğimiz bi site var mı peki
    Bildiğim kadarıyla sıvı olduğu için kargoya verilemiyor.Firmanın sitesinde telefon numaraları var.İletişime geçerseniz size en yakın satış noktasını öğrenebilirsiniz.Ama malesef her ilde yok...

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)