Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Dublex tekerime beyaz şerit ve beyaz yanak yapımı

REKLAM ALANI
    sadeceo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Tekerin yere basan kısımları sorun etme kardeşim 20 km yata yata git sen motor ile, hallolur onlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı sadeceo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tekerin yere basan kısımları sorun etme kardeşim 20 km yata yata git sen motor ile, hallolur onlar
    Valla bende öyle düşünüyom önder kardeşim o yüzden dokunmadım ama selülozik tinerle 5 dk da çıkarırım ya hiç olmazsa

ysn17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoranTorro 100 - Mtr 125
    Beyaz daha hoş ve sade göründü gözüme güzel bir çalışma devamını bekliyoruz
    (benim motosikletim de mavi ) ulen bende mi şerit çeksem acaba
    Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel olmuş çok hoş durmuş eminim motosikletinin üzerinde daha güzel durur ama moralini bozmak gibi olmasın (belki bende yanlış yada eksik biliyor olabilirim affola). Beyaz yanakla jant arasında bir miktar boşluk kalması gerekmezmiydi ? Yani benim bildiğim beyaz yanak direk jant bitim noktasından başlamıyor arada biriaz lastik gözüküyor ondan sonra beyaz yanak geliyor diye biliyorum ama yanılıyormuyum yoksa?

Yanlış anlama bu haliylede çok güzel çok hoş ama aklıma takıldı sadece

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel olmuş çok hoş durmuş eminim motosikletinin üzerinde daha güzel durur ama moralini bozmak gibi olmasın (belki bende yanlış yada eksik biliyor olabilirim affola). Beyaz yanakla jant arasında bir miktar boşluk kalması gerekmezmiydi ? Yani benim bildiğim beyaz yanak direk jant bitim noktasından başlamıyor arada biriaz lastik gözüküyor ondan sonra beyaz yanak geliyor diye biliyorum ama yanılıyormuyum yoksa?

Yanlış anlama bu haliylede çok güzel çok hoş ama aklıma takıldı sadece
    Yok ya ne yanlış anlamasıBenim bildiğim kadarıyla yanak zaten jantla teker arasına sıkıştırılır. O nedenle janttan sonra direk yanak başlar. Resimde gözüktüğü gibi iç kesimlerinden jantla teker arasına sıkıştırılır.

Selamlar...

Uploaded with ImageShack.us

mali_181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an için motorsuz :(
    Mert ne zaman motorun üstünde göreceğiz

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı ysn17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyaz daha hoş ve sade göründü gözüme güzel bir çalışma devamını bekliyoruz
    (benim motosikletim de mavi ) ulen bende mi şerit çeksem acaba
    Valla güzel durur gibime geliyo ki kesin güzel dururYanak her motora yakışır benim görüşüm. Tabi zevk meselesidir. Lastiğiniz dublex se benim yaptığımdan yani boyamaktan başka çare yok. Normal yanak takılmıyo. Çünkü zamanla yanak atıyo dublex teker. O nedenle böyle bi yönteme gittim. Şu anda kafamı tek kurcalayan şey boyanın ne kadar sürede solmaya başlayacağıOnun dışında deneyebilirsiniz. Çok maliyetli bişey değil gördüğünüz gibi. Anca bi boya daha alırsınız. Toplasanız 15 Tl masraf eder. Selamlar.

---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:05 ----------

Alıntı mali_181 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mert ne zaman motorun üstünde göreceğiz
    Kardeşim valla bugün uğraşabilseydim yarın görcektik bende çok merak ediyorumAma bugün hiç elimi bile süremedim. Şimdi havada soğudu daha yeni geldim eve. O nedenle yarına devam etcem. Büyük ihtimal salı günü hadi hiç olmadı çarşamba günü motorun üstünde görcez cümleten inşallahBende acayip merak ediyom.

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Evet arkadaşlar şu an itibariyle son yanağı boyuyorum. Ön teker tamamiyle birmiş durumda resimleri koyuyorum. Ufak tefek taşmalar olmuş onları tinerle 2 dk da halletcem sıkıntı yok. Resimleri koyuyorum bugünlük boyaları iyice kurumaya bırakcam yarına ilk işim tekerleri takmak olucak. Selamlar...
    Arka tekerin yere basan yerlerinde de boya vardı bildiğiniz üzere onları çıkardım . Arka tekerin şimdi diğer yanağı boya aşamasında bitiyo artık.

Ön tekerin disk tarafı hafif taşmalar var mesele değil halledilcek.

Ön tekerin diğer tarafı şimdi çıkarttım daha burda da ufak taşmalar var sorun değil 2 dk lık iş

---------- Post added at 17:02 ---------- Previous post was at 16:50 ----------

Hatta hemen çıkardım arkadaşlar taşanları. Ön tekerin son halini koyuyorum.

---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 17:02 ----------

Evet arkadaşlar yanak olayıda bitmiş bulunmakta yarın tekerleri takıp motorda nasıl durcak görcez inşallah son durum aşağıdaki gibidir. Selamlar.

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Ohooooo. sen kivirdin bu isi hemen benim tekerleride yapiyorsun ))))
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ohooooo. sen kivirdin bu isi hemen benim tekerleride yapiyorsun ))))
    Eyvallah irfan abi ne demek sen yolla tekerleri yaparızYarın sabah takıcam tekerleri. Resimleri koyarım. Selamlar abi hayırlı geceler.

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    helal olsun kardeşim baya güzel halletmişsin işi,güzelde duruyor hani.
    tüyoları İrfan kardeşim'mi verdi

bu arada jantlardaki boyası çıkan kısımları'da yakın zamanda rutuj'la ki güzel görünsün.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    helal olsun kardeşim baya güzel halletmişsin işi,güzelde duruyor hani.
    tüyoları İrfan kardeşim'mi verdi

bu arada jantlardaki boyası çıkan kısımları'da yakın zamanda rutuj'la ki güzel görünsün.
    Çok teşekkürler. İrfan abi yağlı boya dedi de ben sprey le yaptım yoksa bi tüyo verdi denemezŞaka tabi irfan abi kızma hemen
    Çok güzel bi noktaya değindiniz oraları rutuj yapmak aklımda fakat neyle yapmam gerekir? Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Evet arkadaşlar bugün bu iş tam bir hayal kırıklığı oldu yapcak bişey yok. Ön tekeri takarken hafasını indirmemiz gerekti. Havasını indirirken boya dökülmeye başladı. Umduğum gibi dayanıklı olmadı yani. Sağlık olsun. Ön tekerdeki boyaları tamamen çıkardım arka da yavaş yavaş çıkıyo. Görüntüsü güzel olcaktı motorun ama beceremedim artık. İlerleyen zamanlarda lastik boyası varmış ondan temin edip boyamaya çalışcam. Herkese teşekkürler. Denemye kalkmayın

BU motorun şu andaki en son durumu. Zamanla arkadaki boyada çıkar zaten.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    eline sağlık biraderim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eline sağlık biraderim...
    Pek sağlıklı olmadı ama olsun teşekkür ederim en azından görerek deneyerek öğrenmiş oldum. Selamlar.

Motosikleti
    Alıntı zongoku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pek sağlıklı olmadı ama olsun teşekkür ederim en azından görerek deneyerek öğrenmiş oldum. Selamlar.
    bayram benmi yanlış görüyorum yoksa o boyalar döküldümü ? bana yok ağbey kameradan öyle göründü , resimler yanıltıyor dee yoksa, yoksaa

tahmin ettiğim şeymi oldu

ah be kardeşim emeğine yazık dinlesene sen beni , ulen denizliye gelip senin kulaklarını çekmem lazım
    demedimmi sana ben , yok abi demedin de !

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bayram benmi yanlış görüyorum yoksa o boyalar döküldümü ? bana yok ağbey kameradan öyle göründü , resimler yanıltıyor dee yoksa, yoksaa

tahmin ettiğim şeymi oldu

ah be kardeşim emeğine yazık dinlesene sen beni , ulen denizliye gelip senin kulaklarını çekmem lazım
    demedimmi sana ben , yok abi demedin de !
    Abi ben böyle boyanınDakka demeden döküldü yawKeşke kamera şakası olsa demiAbi anladım ki yağlı boya daha iyi olabilir miş
    Yapcak bişey yok be irfan abi moralman çökmüş durumdayım ama sağlık olsun alt taradı giden 10 tl ve 3 gün zaman oldu sıkıntı yok yani

Motosikleti
    Alıntı zongoku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi ben böyle boyanınDakka demeden döküldü yawKeşke kamera şakası olsa demiAbi anladım ki yağlı boya daha iyi olabilir miş
    Yapcak bişey yok be irfan abi moralman çökmüş durumdayım ama sağlık olsun alt taradı giden 10 tl ve 3 gün zaman oldu sıkıntı yok yani
    bir müsibet bin nasihatten iyidir kardeşim doğru yoldasın kimse anasının karnında öğrenmedi bu işleri yalnız benim dediğim boyayı kullansaydın ne bu kadar, uğraşacaktın nede zahmet çekecektin , olsun bak tecrübe sahibi oldun

bu arada akrilik boyalar lastiği bırak pilastik sert yüzeylerde bile atma yapar onun için boyacılar ilk önce pilastik astarı kullanır iyi bir zımparadan sonra son kat pilastiğin üzerine boyayı atarlar kaldıki bu boya senin tekerinde iyi bile durdu ki bu malzeme pilastikte değil bildiğimiz yüzey hacmi genişleyen ,daralan bir malzeme dolayısıyla görerek öğrenmiş oldun çok şanslısın sakın üzülme

sana söylediğim boya bu gibi esnemelerde dökülmez kendimden biliyorum çok inatçı bir boya olduğunu ve kuruduktan sonra istesende çıkaramayacağını söylemiştim sanırım ama sen boş ver uğraşma bunlarla,

git kendine orjibal yanak al sonra bastırgacınla şişir tekerleri olsun bitsin bizide kahretme burda hadi gıdıcığından öpüyorum

Süvarİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TvS_ApAChE
    kardeş geçmiş olsun sonuç insanı azimlendirici olmuş birde silikonlu boyayı araştır istersen. eğer lastiğe tutunabilecek birşey ise. lastiğin bir parçası gibi yapışır sıyıramazsın bile. ama araştırmak lazım. tekrardan kolay gelsin
    ..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..

..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    dolmuşcular boyuyor dökülmüyor dostum o boyadan bul emeğine yazık olmuş yahu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)