Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Dublex tekerime beyaz şerit ve beyaz yanak yapımı

REKLAM ALANI
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı zongoku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sibop dediğin nedir ki abi sök gitsin Abi bu arada tekeri indiririm ama şişircek aparatım yok ondan streçi tekeri indirmeden yapcak şekilde ya da bezle yapcak şekilde ayarlıcam. Daha profesyonel olcam sözYarına bitmez abi mümkünatı yok yaw Denizli MT buluşmasıda var bitiremem valla kusura bakmayın az daha beklicez hep beraberceneSaygılar.

ehhh be olm yaaa en sonunda beni patlattın yani helal sana sen tekerleri yolla bana gerisine karışma daha ne diyeyim şekerim

motürün var pompan yok , gel burdan sana bi mezar ayarlayalım boş ver sen motürü

---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:58 ----------

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bayram gayet cesaret isteyen bir iş yapıyorsun allah kolaylık versin umarım sonuç güzel olur ve uğraştığına değer yoksa en az senin kadar üzülürüm....
    hadi ulen ordan üzülürmüş , bayramım inanma sen bu adama zil takıp oynamazsa şaşarım
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ehhh be olm yaaa en sonunda beni patlattın yani helal sana sen tekerleri yolla bana gerisine karışma daha ne diyeyim şekerim

motürün var pompan yok , gel burdan sana bi mezar ayarlayalım boş ver sen motürü [COLOR="Silver"]
    İrfan akşam akşam güldürdünya beni ne diyim ben sana
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı 10SuzAsLa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel oluyo eline sağlık kardesm ben de hazır alıyorm ama cok korkuyorum yapck bişey yok )
    Korkmana gerek yok dostum ya benim arkadaşların çoğu kullanıyo yanaktan kaynaklanan kaza tehlikesi geçiren olmadı o yüzden arada kontrol ettin mi birşey olmaz Allahın izniyle Keşke benim lastiklere hazır takılabilse. Sırf yanak taktırcam diye de gidip şamriyelli lastik alamıcam için böyle bi işe bulaştım şimdilik güzel gidiyo bakalım nasıl olcak Selamlar. Teşekkürler.

---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

bayram gayet cesaret isteyen bir iş yapıyorsun allah kolaylık versin umarım sonuç güzel olur ve uğraştığına değer yoksa en az senin kadar üzülürüm....
    Valla irfan abi biraz karıştırdı ortalığı ama ben inanıyor gibiyim yaniValla umarım güzel olur yoksa yakarım o tekerleri

---------- Post added at 00:15 ---------- Previous post was at 00:12 ----------

motürün var pompan yok , gel burdan sana bi mezar ayarlayalım boş ver sen motürü

hadi ulen ordan üzülürmüş , bayramım inanma sen bu adama zil takıp oynamazsa şaşarım
    Abi dublex lastik patlamaz dediler almadım hava bastırgacı1 hafta vidalı dolaştım valla havası inmediSen yinede mezar ayır ama abi belkim tekerler olmazsa gömeriz oraya tekerleri

Motosikleti
    Korkmana gerek yok dostum ya benim arkadaşların çoğu kullanıyo yanaktan kaynaklanan kaza tehlikesi geçiren olmadı o yüzden arada kontrol ettin mi birşey olmaz Allahın izniyle Keşke benim lastiklere hazır takılabilse. Sırf yanak taktırcam diye de gidip şamriyelli lastik alamıcam için böyle bi işe bulaştım şimdilik güzel gidiyo bakalım nasıl olcak Selamlar. Teşekkürler.

---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

Valla irfan abi biraz karıştırdı ortalığı ama ben inanıyor gibiyim yaniValla umarım güzel olur yoksa yakarım o tekerleri

---------- Post added at 00:15 ---------- Previous post was at 00:12 ----------

Abi dublex lastik patlamaz dediler almadım hava bastırgacı1 hafta vidalı dolaştım valla havası inmediSen yinede mezar ayır ama abi belkim tekerler olmazsa gömeriz oraya tekerleri

(hava bastırgacı ) yauuu pompa deyiver bene benim türkçem kıttır bastırgaç valla güzelmiş koptum yauuu

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    (hava bastırgacı ) yauuu pompa deyiver bene benim türkçem kıttır bastırgaç valla güzelmiş koptum yauuu
    Ben şu tekerleri boyayam da İzmite gelem be abi senin bi çayını içmeden olmıcak vallaBenim balkondan götürüyolarmış bide tekerlerii anaaaa ne teker kalır ne yanakHayallerim suya düşer
    Zaten pencerenin önüne koydum ikide bir bakıp duruyom nasıl oldu kuruyomu diye aslında şimdiye kadar 100 kere kurumuşturNeyse abi gece gece kafanı şişirmeden saygılar ve selamlarımı yolluyorum. İyi geceler.

Motosikleti
    Ben şu tekerleri boyayam da İzmite gelem be abi senin bi çayını içmeden olmıcak vallaBenim balkondan götürüyolarmış bide tekerlerii anaaaa ne teker kalır ne yanakHayallerim suya düşer
    Zaten pencerenin önüne koydum ikide bir bakıp duruyom nasıl oldu kuruyomu diye aslında şimdiye kadar 100 kere kurumuşturNeyse abi gece gece kafanı şişirmeden saygılar ve selamlarımı yolluyorum. İyi geceler.
    valla dikkat et bayramım tekerleri çaldırdınmı , kep gitti hesabına döner bu iş ama kardeşime kıyağımı yaparım tekerden yana sıkmasın canını , fiyakalı teker bile takarım senin motüre şüphen olmasın

ayrıca tabiki her zaman beklerim başım gözüm üzerine

nasıl bu teker fena demi ? bakkk ! yanaklarıda tam senin istediğin gibin genişşşcenek ister yağlı boya vur ister sentetik, ister akrilik, artı olarak lastik patlama derdin yok

ne oooo yüzünü ekşittin gibime geldi yoksa beğenmedinmi ulem parayla arasan bulamazsın diyorum kimse inanmıyo yauuu dikkat et tekerlerine çaldırırsan bunuda ararsın dimedi dime

---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:50 ----------

Alıntı aparat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İrfan akşam akşam güldürdünya beni ne diyim ben sana
    bayram lastiği şişirecek aparatım yok ddiydin ya bak ahanda bizim aparat cem abim gelmiş, senin işini halleder , al senin olsun , para filan istemez bi hayır duası edersin yeter

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    valla dikkat et bayramım tekerleri çaldırdınmı , kep gitti hesabına döner bu iş ama kardeşime kıyağımı yaparım tekerden yana sıkmasın canını , fiyakalı teker bile takarım senin motüre şüphen olmasın

http://img215.imageshack.us/img215/2...etedavat13.jpg

nasıl bu teker fena demi ? bakkk ! yanaklarıda tam senin istediğin gibin genişşşcenek ister yağlı boya vur ister sentetik, ister akrilik, artı olarak lastik patlama derdin yok

ne oooo yüzünü ekşittin gibime geldi yoksa beğenmedinmi ulem parayla arasan bulamazsın diyorum kimse inanmıyo yauuu dikkat et tekerlerine çaldırırsan bunuda ararsın dimedi dime

bayram lastiği şişirecek aparatım yok ddiydin ya bak ahanda bizim aparat cem abim gelmiş, senin işini halleder , al senin olsun , para filan istemez bi hayır duası edersin yeter
    Ne oldu piyanistim çekirgem,yüzünde güller açıyor bu akşam,neşeli pampişşş seni ne oldu lennnn büyük ikramiyemi çıktı, yoksa işler yolunda onamı yorayım ben bunu...Allah bozmasın dostum her daim için neşe dolsun,yüzün şen olsun

Motosikleti
    Alıntı Ahmet N. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne oldu piyanistim çekirgem,yüzünde güller açıyor bu akşam,neşeli pampişşş seni ne oldu lennnn büyük ikramiyemi çıktı, yoksa işler yolunda onamı yorayım ben bunu...Allah bozmasın dostum her daim için neşe dolsun,yüzün şen olsun
    sağol kankim ne olsun şekerim internetim var ulem yetmezmi ruh hali işte insan günü gününe tutmuyo bilirsin pazara gelcen demi ona göre vardiyamı değişecem bilgine

Motosikleti
    Skygo SG 125-30

http://img215.imageshack.us/img215/2...etedavat13.jpg

Yüzümü ekşitirmiyim irfan abi yaw aksine sen yolla bana o tekeri ben onuda boyarım farketmezCem abiye de selamlar, saygılar bu aradaTekerler emniyette merak etmeyinSelamlar.

Motosikleti
    Yüzümü ekşitirmiyim irfan abi yaw aksine sen yolla bana o tekeri ben onuda boyarım farketmezCem abiye de selamlar, saygılar bu aradaTekerler emniyette merak etmeyinSelamlar.
    tamam kerdeşim topiğinide kaynattıysam affola , gönüller bir olsun muhabbetler, içten, samimi, sıcak olsun dodtluklar , kaynaşsın pekişsin,

emme bene müsade ben kaçar cümleten hayırlı geceler selocanlar allah rahatlık versin ...

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX

Bu kadar basit bir iş için bu kadar zaman harcayıp yüzlerce bant kesip yapıştırdığınız için sabrınız nedeniyle tebrik ediyorum umarım iyi bir sonuç alırsınız, vaktiniz baya bol sanırım yinede umarım uğraştığınıza değer. Ben olsam motoru orta sehpaya alıp boyalı fırçayı tekeri döndürürken lastiğe sürttürürdüm 3-5 tur. Sizin yöntemde alacağınız en iyi sonuçtan çok da farklı olmazdı görüntüsü, sonuçta taşırmalar da olmuş lastikler berbat olacak

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    tamam kerdeşim topiğinide kaynattıysam affola , gönüller bir olsun muhabbetler, içten, samimi, sıcak olsun dodtluklar , kaynaşsın pekişsin,

emme bene müsade ben kaçar cümleten hayırlı geceler selocanlar allah rahatlık versin ...
    Estağfurullah abi akşam akşam güldük muhabbet ettik biraz gerisi önemli değilHayırlı geceler. Selamlar. Hürmetler cümleten.

Yanak konusunda gelişmeler oldukça eklenecektir arkadaşlar bu arada bunuda belirteyim. Saygılar...

---------- Post added at 02:54 ---------- Previous post was at 02:51 ----------

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://img84.imageshack.us/img84/8195/fotoraf0807.jpg
    Bu kadar basit bir iş için bu kadar zaman harcayıp yüzlerce bant kesip yapıştırdığınız için sabrınız nedeniyle tebrik ediyorum umarım iyi bir sonuç alırsınız, vaktiniz baya bol sanırım yinede umarım uğraştığınıza değer. Ben olsam motoru orta sehpaya alıp boyalı fırçayı tekeri döndürürken lastiğe sürttürürdüm 3-5 tur. Sizin yöntemde alacağınız en iyi sonuçtan çok da farklı olmazdı görüntüsü, sonuçta taşırmalar da olmuş lastikler berbat olacak
    Kpss ye hazırlandığım için ders çalışmalarım dışında vaktim boşBerbat etmedik inşallah şu anda balkonda duruyo kurumuş vaziyette görüntü güzel. Taşmaları da dediğim gibi ilk yanakta yaptım diğer yanaklarda taşma olmıcak inşallah. Bu yanaktaki taşmalarıda saf alkol, ya da gaz yağı ile ya da kazıyarak gidermeyi düşünüyorum inşallah. Teşekkürler. Selamlar...

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Evet arkadaşlar sabah kalkıp ilk iş resim koymak oldu sanırım bu işi başardık on numara olmuş. Beyaz yanak gibi tabaka oluşturmuş durum mükemmel yani. Dediğim gibi hafif taşan kısımlar var çokta önemli değil orları temizledim mi olay tammdır buyrun ilk resimler.

Uploaded with ImageShack.us

İrfan abi bi tebrik bekliyorum artık

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio

abi senin işin gücün yok mu akşam akşam hadi ekmekler yanmasın çevirrrrr
    ara bozucu acaba amerika ırakla neden savaş tı yoksa o savaş ın da sebebi sen misin?
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    abi senin iþin gücün yok mu akþam akþam hadi ekmekler yanmasýn çevirrrrr
    ara bozucu acaba amerika ýrakla neden savaþ tý yoksa o savaþ ýn da sebebi sen misin?
    bayram su fatih v(F54) adamina sole susamlari ekmegin uzerine yapistirmayi ogrenmismi sor bakayim )).

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Abi beni tutmayın ya ayar çekmem lazım yanaklara daha yenicene geldim eve şimdi bişeyler yiyip hemen şablonları oluşturmaya gidiyorum. Taşan yerler içinde selülozik tiner aldım tekere zarar vermez dedi aldığım satıcı. Bakalım hayırlısı. Paylaşırım yine fotoları. Selamlar. Saygılar

Motosikleti
    [QUOTE=zongoku;2575692]Evet arkadaþlar sabah kalkýp ilk iþ resim koymak oldu sanýrým bu iþi baþardýk on numara olmuþ. Beyaz yanak gibi tabaka oluþturmuþ durum mükemmel yani. Dediðim gibi hafif taþan kýsýmlar var çokta önemli deðil orlarý temizledim mi olay tammdýr buyrun ilk resimler.
    http://img705.imageshack.us/img705/5376/fotoraf0817.jpg

http://img193.imageshack.us/img193/1749/fotoraf0816.jpg

tabiki kardesim ogrenecegin tecrubeler oldugunu goruyorum fakat azmin ve icindeki etesi taktire sayan buldugumu soyleyecegim elbet atom larincam benim ugrasmak calismak her zaman guzeldir ve. en onemlisi istemek ve. inanmak iste ince noktalar burda bu arada yazilar bibirine gectiyse kusura bakma yine cepten yaziyorum minnacik klavye

Nerde kaldik hee kafana taktigin seyi hayata gecirmekten korkma maddi manevi insan istediginde oluyor inan bana)

Lastik yanaklari isine gelince tabiki emek verdin yanlis anlarsan kuserim bak. ama yaptigin iste en mukemmeli yapacagim diye ugras guzeli herkez yapar ama mukemmelliyetci ol her daim onun icin guzel ama bir sonrakinde mukemmel olacagindan suphem yok eline saglik hadi operin gidisindan]

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    [QUOTE=piyanist_irf;2575917]
    Evet arkadaþlar sabah kalkýp ilk iþ resim koymak oldu sanýrým bu iþi baþardýk on numara olmuþ. Beyaz yanak gibi tabaka oluþturmuþ durum mükemmel yani. Dediðim gibi hafif taþan kýsýmlar var çokta önemli deðil orlarý temizledim mi olay tammdýr buyrun ilk resimler.
    http://img705.imageshack.us/img705/5376/fotoraf0817.jpg

http://img193.imageshack.us/img193/1749/fotoraf0816.jpg

tabiki kardesim ogrenecegin tecrubeler oldugunu goruyorum fakat azmin ve icindeki etesi taktire sayan buldugumu soyleyecegim elbet atom larincam benim ugrasmak calismak her zaman guzeldir ve. en onemlisi istemek ve. inanmak iste ince noktalar burda bu arada yazilar bibirine gectiyse kusura bakma yine cepten yaziyorum minnacik klavye

Nerde kaldik hee kafana taktigin seyi hayata gecirmekten korkma maddi manevi insan istediginde oluyor inan bana)

Lastik yanaklari isine gelince tabiki emek verdin yanlis anlarsan kuserim bak. ama yaptigin iste en mukemmeli yapacagim diye ugras guzeli herkez yapar ama mukemmelliyetci ol her daim onun icin guzel ama bir sonrakinde mukemmel olacagindan suphem yok eline saglik hadi operin gidisindan]
    İrfan abi yanlış anlamak ne kelime ya olur mu hiç Düşüncelerin için teşekkür ediyorum ve yanılmadığını belirtmek istiyorum. Çünkü yanlış yaptıklarımı düzeltmekle kalmıyor ön tekerdeki yanak işini daha güzel yapıyorum şu anda. 2 kat boyam kururken bende biraz resim yükliyim.
    Evet arkadaşlar dünkü yaptığım yanak neticesinde gündüz kuruma bittiğinde son halini çektim. Şimdi olay gördüğünüz gibi dışa taşan yerleri ve janta taşan ufak tefek yerleri temizlemek. Gündüz ki hali bu

Arkadaşlar kullandığım tiner.

Şimdi burda foto çekmeyi unutmuşum ama yaptığım şu bezi ufak ufak keserek tiner dökerek düzgün bir şekilde silmek. Aşağıdaki fotoda sağ üst taraftan başladım silmeye. Çember düzgünleşmeye başladı dikkat ettiyseniz.

Çember biraz daha düzgünleşti aşağıda.

Ve ve gördüğünüz üzere çemberi güzelce taşanları silerek yuvarlaklaştırdım.

Arkadaşlar tekerin yere bascak olan kısımlarındaki boyayı kafaya takmaya gerek yok zaten sürtünmeyle gitcek onlar. O yüzden uğraşmadım. Son olay aşağıdaki gibidir.

Şimdi sıra jantlarda. Aynı şekilde beze tiner dökerek dikkatlice sile sile yaptım. Arkadaşlar jantlarda gördüğünüz beyazlıklar benim jantın boyasının çıkmasından olan beyazlıklardır. Yani tinerle jantlardaki boyayıda başarıyla çıkardım.

Şimdi de ön tekerin şablonunu çekelim. Daha önce bahsettiğim gibi artık alta koli bandı üste sarı bant yapıyorum. Böylece bant kalkmıyo daire daza gülün olcak ve sonra silmeye uğraşmıcam. Artık dış çemberi şablonlama olayını biliyosunuz. O nedenle direk bu sefer jantı şablonlamayı gösteriyorum. Olay bu şekilde bantı yapıştırıyoruz.

Daha sonra bıçağın tersiyle jantla tekerin arasına bandı itiyoruz. Böylece jant daha kolayca kapanıyo

Jantın tamamını da kapatıyoruz.

Şimdi arkadaşlar arka tekerde tekerin yere basan kısımları beyaz kaldı biliyosunuz. Bu sefer bununla uğraşmamak için orayada bant çekiyorum olay tamamdır. Resimde gözüküyo.

İlk kat boyamızı atıyoruz.

İkinci kat boyamızı atıyoruz.

Ve 3. kat boya arkadaşlar şu anda kuruyo o nedenle gece çıkarıcam. Selamlar. Saygılar.

mali_181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an için motorsuz :(
    Vallahi helalin var Mert zamanla elinin daha çok alışacağına ve çok iyi işler çıkaracağına eminim

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı mali_181 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallahi helalin var Mert zamanla elinin daha çok alışacağına ve çok iyi işler çıkaracağına eminim
    Sağol Mehmet kardeşim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum tabi. Şimdilik memnunum ama boya güzel oldu, tabi ne kadar kalıcı olur bilemem( Bide 1 hafta sonra çıkarsa biterim heralde)Motora takıncada güzel durcak gibime geliyo hayırlısı beklicez görcez

---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 19:42 ----------

Evet arkadaşlar ön tekerin şablonunu söktüm biraz kuruyunca. Hiç bir taşma yok on numara oldu. Tam bir profesyonel işi mi olmuş neYorumlar sizin. Kalan 2 yanaktır. Tahmini bitirme süresi 2 gün.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)