''1994 Style'' İlk Hali Ve Sonrası
Reklamlar
-
ya tabii ki 50-100 liraya yapılacak işler değil bu.fikrim olmadığından soruyorum zaten belki isteklerime 2binde yetmez,hatta abartsam 10bin de yetmez ama maddiyat ve imkan meselesi şu halimle yapabileceğim bir proje olmuyor bu yüzden vazgeçmiş gibiydim sizin başlığınızı görünce tekrardan bir heyecanlandım:D
Reklamlar
-
Dört dörtlük motor.Elinize sağlık.Efsane yani buraların efsanesi.Dediğiniz gibi bu motorlar belli illerde toplanır.Bizdende geldi geçti.Sonra mz e bindik bişey anlamadık.Buralardada Manisa Merkez ve İzmir Menemende hastaları olup çok toplanır. Ama ne yazıkki pahalı benzine kurban gidiyor.Son demlerini yaşıyor.
-
mstfkrfk adlı üyeden alıntı
ya tabii ki 50-100 liraya yapılacak işler değil bu.fikrim olmadığından soruyorum zaten belki isteklerime 2binde yetmez,hatta abartsam 10bin de yetmez ama maddiyat ve imkan meselesi şu halimle yapabileceğim bir proje olmuyor bu yüzden vazgeçmiş gibiydim sizin başlığınızı görünce tekrardan bir heyecanlandım:D
yavaş yavaş toplayın ama orjinal olsun.ozaman dokunmaz parsal acıdan
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------
osman45 adlı üyeden alıntı
Dört dörtlük motor.Elinize sağlık.Efsane yani buraların efsanesi.Dediğiniz gibi bu motorlar belli illerde toplanır.Bizdende geldi geçti.Sonra mz e bindik bişey anlamadık.Buralardada Manisa Merkez ve İzmir Menemende hastaları olup çok toplanır. Ama ne yazıkki pahalı benzine kurban gidiyor.Son demlerini yaşıyor.
Manisa nın Turgutlu ilçesinde güzel jawalar vardı.hele o koltukları çok güzel yapıyorlar izmir ve manisada. Jawa ile spil dağına çıkmak çok eğlenceliydi Manisadan Jawa günlüğümden bir anı
-
lefkoşa da ölüsüne de razıyım
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
lefkoşa da ölüsüne de razıyım
lefkoşada tanıdığım biri var marmara sokakta oturuyor.oda jawa hastası..bulsa oda alır bir tane oralarda
-
bsabora adlı üyeden alıntı
lefkoşada tanıdığım biri var marmara sokakta oturuyor.oda jawa hastası..bulsa oda alır bir tane oralarda
aaaa oda ben olmayım sakın....keşke bulsam da alsam abicim ya... bi tane bu tarafa gönderseniz olmaz mı....
-
Eline sağlık...Baharda açan bir çiçek misali çok güzel olmuş.Hele o ön çamurluğa çektiğin turuncu serpme boyaya bittim.Fıstıklı baklava tadında bişi olmuş
Bu gördüğüm 3. başlığınız galiba diğer 2 side yine jawa projeleriydi.ama hocam hep siyah renk tercih ediyorsunuz birinede şöyle sedef beyazı falan giydirseniz gelinlik giymiş gibi,süper olurdu valla...
-
bsabora adlı üyeden alıntı
yavaş yavaş toplayın ama orjinal olsun.ozaman dokunmaz parsal acıdan
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------
Manisa nın Turgutlu ilçesinde güzel jawalar vardı.hele o koltukları çok güzel yapıyorlar izmir ve manisada. Jawa ile spil dağına çıkmak çok eğlenceliydi Manisadan Jawa günlüğümden bir anı
manisa turgutlu jawalarından biri de bende : )
hocam çok sağlam bi işçilik olmuş ellerinize saglık. Ah bu benzin fiyaatları uçmayacaktı ki, hiç inmezdim o jawa dan..
Saygılar
iki tekerse, iyidir arkadaş
-
işte bu gerçekten mezardan çıkmış bir motoru fabrikasından çıktığı ilk günkinden bile güzel yapmışsınız alinize emeğinize sağlık.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
-
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
Eline sağlık...Baharda açan bir çiçek misali çok güzel olmuş.Hele o ön çamurluğa çektiğin turuncu serpme boyaya bittim.Fıstıklı baklava tadında bişi olmuş
Bu gördüğüm 3. başlığınız galiba diğer 2 side yine jawa projeleriydi.ama hocam hep siyah renk tercih ediyorsunuz birinede şöyle sedef beyazı falan giydirseniz gelinlik giymiş gibi,süper olurdu valla...
teşekkür ederim fıstıklı baklava tadındaki yorumunuza
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------
ms90 adlı üyeden alıntı
manisa turgutlu jawalarından biri de bende : )
hocam çok sağlam bi işçilik olmuş ellerinize saglık. Ah bu benzin fiyaatları uçmayacaktı ki, hiç inmezdim o jawa dan..
Saygılar
bende aldım turgutludan bir jawa ama çok ucuz birşey almıştım yapmak için..genede gidişi fena değildi 45 tk 409 plakalı jawamın
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------
cagatay_hepsen adlı üyeden alıntı
işte bu gerçekten mezardan çıkmış bir motoru fabrikasından çıktığı ilk günkinden bile güzel yapmışsınız alinize emeğinize sağlık.
teşekkür ederim kardeşim
-
resmen evrim geçirmiş
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
ozrace adlı üyeden alıntı
resmen evrim geçirmiş
teşekkürler
-
koltuğu diken güzel dikmiş.ilk hali böyle değildi bunun
-
hava filtresinin içini çıkar gooooooooooooooooooooovvvvnnnnn diye bi ses veriyor o sesin yanında rihannanın sesi halt etmiş :D
-
güzel olmuş, keşke üzerinde jawa yazan egzoz kapakları olsaydı
-
Güzel olmuş ,eline sağlık. Bende yenileme işine girdim, motoru orjinale yakın toplamak istiyorum ve şu an parça araştırmasındayım. Senin motordaki arka amortisörlerden arıyorum ancak komple nikelajlısından.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...piter-2-a.html
-
ellerine sağlık çok güzell olmuş.. beleşten biraz pahalı olarak bir mz yada jawa bulrsam bende toplayacağım kafama göre...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
egsozun ucundakıler ne oyle bebe pipisi gibi
-
-
qsTah adlı üyeden alıntı
egsozun ucundakıler ne oyle
bebe pipisi gibi
birader motoru yapan kardeşim sen beğenesin diye motor yapmıyor zaten..egsozda bulunan o parca yağlı egsoz dumanını yere göndermek içindir.anladınmı şimdi bebe pipisimi yoksa bakır bükümlü boru olup olmadığını.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)