modifiye zevk işidir herkesin kendi tarzı vardır!! Motorla eksoz la ilgili söylenecek çok fikir olabilir ama tarz meselesi . Eline sağlık güzel olmuş paylaştığın için tesekkürler
modifiye zevk işidir herkesin kendi tarzı vardır!! Motorla eksoz la ilgili söylenecek çok fikir olabilir ama tarz meselesi . Eline sağlık güzel olmuş paylaştığın için tesekkürler
Arkadaşım koymuşsun resimleri paylaşmışsın bizimle sağolasın ellerine sağlık
arkadaşta fikrini belirtmiş dalga geçmemiş pakistan ve hindistanda kamyonlar otobusler falanda renkli cafcaflı
neden emir kipi ile sinir beyan etmektesinizki?
herkes beyenecek diye bişey yok
işin ticaretini yapıyorsunuz daha olgun olmalısınız,
doğrusunu istersenizde cuk oturmuş benzetmesi
kimse kimsenin ne olduğunu oradan buradan bilemez
misal... inanki sizi görmeden buradan metalden heykelinizi yaparım değilki cava modifiyesi boyası
eee ne olacak şimdi?
kavgamı edeceğiz
sonuç olarak ellerinize sağlık bana göre olmamış
1 ticaret yapmıyorum
2 hobimdir
3 isteyeni olursa satıyor aldığım parayla yeniden bir motor topluyorum para kazanma amacı gütmüyorum
4 senede en az 2 motor cıkartırım
5 hurdaya can veririm yeniden yollara cıkartırım motosiklet için yapabildiklerim bunlar.
Kişiye özel jawa yaptırmak isterseniz size yardımcı olurum sizin görselliğinize göre yaparız böyle bir niyetiniz varsa ha yoksa neye göre olmamış onuda tartışmam..iyi günler..
sıfırdan motor yaparken haber edin bizde görelim nasıl oluyormuş ..case leri nerde döktürüyorsunuz fizik matematiksel hesapları nasıl yapıyorsunuz şanzuman oranlrını neye göre hesaplıyorsunuz vs vs hep çok merak ettiğim bir konudur..gecende belgeselde gösteriyorduda birde canlısından izleyelim..
motorun adı öfke çünkü zımba gibi motoru var olmasından ileri gelir.
Forumda bu konuda açilmis onlarca baslik var.
Biraz arama yaparak istediginizden çok daha fazla bilgiye ulasabilirsiniz.
Ayrica farkli marka ve modellerde hatta farkli tarzlarda sizin gibi isler yapan onlarca arkadasimiz var.
Hatta yapim asamalari resimlerle paylasilmis olanlar bile var.
Daha önce yazilmis seyleri tekrar tekrar yazmaya üseniyor artik insanlar.
Motosikletiniz için de bir yorum yapmak isterim.
ilk gördügümde,
bir de üstünde dantel olsa tam olacakmis
diye düsündüm.
Renkleri de begenmedim.
Ama
detaylara bakinca üzerinde baya ugrasildigi belli.
En azindan emege saygi göstermek bakimindan ters bir yorum yapmak istemem.
fakat yine de o öfkeli yazisini bari çikarin kuzum.
Tam serseri isi duruyor güzelim emekler.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Keşke radikal bir değişiklik yapıp aynada koysaydın. Hani görsellik kazanması açısından dedim.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
valla hemşerim anlaşılan pek boş durmamışsın bu zamana kadar :D ellerine sağlık. zevklere ve renklere karışılmaz. yapılan işe değer verende renkler veya boyutlar değil, harcanan emektir. bol bol emek verdiğiniz çok belli.bu yüzden ortaya değerli şeyler çıkarmışsınız. bizede eline sağlık güzel olmuş demek düşer
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
ben beğendim ama jawa egzozu olsa ve yeşil renk olmasa daha da güzel olurmuş yine de çok güzel
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)