Kask için kamera tutucu yapımı
-
Reklamlar
-
Sanırım kaskı deldiniz. Doğru mu?
Eğer öyle ise BRAVO! Son çekimlerinizden birine hazırlıklı olun!
-
ero__ adlı üyeden alıntı
deldiğim kısım hem köpük malzeme hem de civata çapı kadar küçük bir bölüm.
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
-
Düşünce ve uygulama güzel ancak kamerayı oraya sabitledikten sonra önünüzü nasıl göreceksiniz, size engel teşkil edecektir.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
ysn17 adlı üyeden alıntı
Düşünce ve uygulama güzel ancak kamerayı oraya sabitledikten sonra önünüzü nasıl göreceksiniz, size engel teşkil edecektir.
Bir miktar engelledi ama belki birkaç kez anca kullanacağım. O da cbf 150 ile. Fikir olması açısından paylaştım. Farklı kamera ve kasklarda daha verimli sonuçlar alınabilir.
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
-
Kardeşim düşünce güzel falan değil. İntihar mı etmek istiyorsun? Yaratıcı olun biraz canınıza mal olmasın ama bu. Yapmayın şöyle şeyler :(
-
ero__ adlı üyeden alıntı
huahuahauha bende iyi birşey diyosun sandım
-
Paylaştığın için teşekkürler. Ama kamerayı oraya koymak hele o boyutta bir kamerayı oraya koymak hangi sınıf motosiklette olursa olsun çok tehlikeli. Arada sırada takacağım,o da cbf 150 ile demek aldığınız riski düşürmeyecektir.
-
çene altına monte etsen en fazla resimleri photoshopla ters çevirmek zorunda kalırdın dostum böyle çok riskli bir iş yapmışsin
-
tamam kendi cabamızla arada güzel şeyler yapıyoruz ama buda biraz ekstrem olmuş hani intihar etmek istersinde son anım olsun dermiş gibi olmuş bence kesinlikle yapılmaması gereken birşey yanlış anlama ama ebaydan enfaz 10 tl ye kask montaj yada motora montaj için aparatlar var onları tercih ederim rsmen tamamı kapalı öncamın
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
Gerçekten sakat olmuş, allah korusun düşersen o makine suratını parçalar arkadaşım
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
çok tehlikeli kamera çekeceğim diye yalan olmada =)
sürmek için yaşa , yaşamak için sür ...
-
dürümdöner adlı üyeden alıntı
çene altına monte etsen en fazla resimleri photoshopla ters çevirmek zorunda kalırdın dostum böyle çok riskli bir iş yapmışsin
Evet evet. Düştüğünde boğazını parçalasın.
-
ben ls2 yi kaç senedir alamıyorum 10 tl lik kask kullanıyorum sen gitte del peh peh peh
ucuz bir kaska yapsaydın youtube de bak kamera kaskın üstünde konumlanmış seninki çok tehlikeli
-
10 Numaralı formasıyla trafik canavarı sahaya girdi.Şaka bi yana çok tehlikeli olmuş, uzmanlar kaskın görüş açısını nasıl artırırız diye düşünürken senin projen buna aykırı olmuş.
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
-
önünü kameranın dijital ekranındanmı görmeyi düşünüyosun
aslında kameran biraz küçük olsa kullanışlı olabilir.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
Zaten ls2'lerde kamera tutturucu bir şey yok insan bi polyester içi bi tane somun atar kaskın tepesine
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
Yazmadan geçemiyeceğim...
Suan gecenin 2 si ve son 10 dakikadır gülüyorum
Yazdıklarını okurken anlam veremiyordum nereyi deliyor nereye takacak yanlış mı okuyorum v.s. diye ama en son resimde tam ortada kamerayı görünce şok oldum :D
Güzel insan yanlış anlama bu nasıl bir mantık inan anlayamadım oraya kamera konur mu paşa nasıl göreceksin önünü
Tavsiye bu sevdadan vasgeç derim durumun yoksa yardımcı olurum sağlıcakla kal
-
Kanımca şu daha işlevsel olacaktır.
-
gokayugur adlı üyeden alıntı
hahahahahahahahahah hahahahahahahahahahahahahahahahaha
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)