iyi çalışma.eline sağlık.sizin oralarda jawa hurdası çok sanırım
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
kafa grenajını komple nerden kaca buldun acıl cevaplarsan sevınırım.. cok begendım
[B]Her motorcu birgün asfaltı tadacaktır [/B]:wiinkk:
Ne manita ayrılığı ne de kavgası, hiç biri şanzıman indirme kadar yakmıyor canımı :cherry:
[B][I]İletişim= http://www.facebook.com/Down.Corporation[/I][/B]
Çok dinamik bi görünüm kazanmış Elinize sağlık Allah kaza bela vermesin
Maşallah, Allah nazarlardan saklasın..
GÜZEL BİR ÇALIŞMA OLMUŞ ANCAK ORJİNALLİĞİ GİTMİŞ antika degerini öldürmüşün genelde güzel
Bu jawalar km saatini sanzimandan alıyorlar die hatırlıyorum tahminimce km saati oldukça hatalı gösteriyordur...devir saatini nasıl adapte ettiniz, onu merak ettim birde.. Çift silindir iki zamanlı bi motora tek silindir 4 zamanlı devir saati koymak için birkaç eletronik direnc vs isi lazim.. Km saatini Gps ile denemenizi tavsiye ederim.. Çok güzel bir çalışma ve emek var ortada.. Elinize sağlık.. bi de plakasi ve sinyali olmayan araç tuvturkden nasıl geçti?
bu motosikletin antika bir değeri yok.henüz 20 yıllık motorlar.antika olabilmesi için 60 yaşını devirmeli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
ağabey,jawayı biliyorsun aklında kalmış bazı şeyler. km saatini şanzumandan aldığı için eksik gösteriyordu.ben dijital gösterge taktım.hem mil gösteriyor hemde km olarak gösteriyor..dijitalin km okuyucusunu ön tekere monte ettim.tornalık işi var.ondan sonra devir saatinide elektronik ateşlemeye cevirdiğimiz için ateşleme tetiklerine taktık ve calışmaya başladı. tavsiye ettiğin gps onuda düşündüm ama elimdeki bu parcalar olduğu için bunlarla çalıştım.motorun aynası ,sinyali ,plakalığı herşeyi tam.bu sayede tüv türkte sorun yaşamadım.resimleri adetim olduğu üzere biter bitmez resimlediğim için sinyal plaka ayna yok görünüyor.hepsi var.
Yandan görünütüsü (3. fotoğraf) çok iyi arka taraf ya, bayıldım resmen
[B][COLOR="#000000"]Vidaları sök, parçaları temizle ve tekrar topla.[/COLOR][/B]
Ön maşa boruları çok pis, yenisiyle değiştirseydiniz keşke.
jawa ya bu tip farlar cok yakısır bence. emegine saglik.
ve de böyle bir tako
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)