''1991'' Rüyaların Yapıldığı Madde den Yapılma
Reklamlar
-
harika olmuş ellerinizden öpüyorum. bu tarz işlerle uğraşıyorsunuz sanırım. mz projenize de bi göz gezdirdim. sizin gibi insanları el üstünde tutmak lazım.
fakat kafama takılan bir nokta var. modifiyelerinizin genel çizgisi: yarış için her tarafı sökülen hafifletilen ve sağı solu boş kalan motosikletlere benzemiş sanki tabi bu benim şahsi görüşüm. hoşuma giden tasarımlar genelde kalabalık tasarımlar olduğundanmıdır nedir.
bu işe harcadığınız emeği çok iyi biliyorum gerçekten emek edip bu motora sahip olma hakkına sahip oluyorsunuz. çok güzel bir duygu. projelerinizin devamını bekliyoruz saygılar
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Reklamlar
-
bu kadar uğraşmışken en azından bir cafe racer yapsaydın be üstat
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
bu kadar uğraşmışken en azından bir cafe racer yapsaydın be üstat
cafe racerda yaptım bu tür motorlardan ama ozamanlar dijital bir foto makinem yoktu ve bu kadar resim işi kolay değildi..cafe racer benim en sevdiğim motosiklet tarzı..sende seviyorsun demek.
-
Eline sağlık bayağı emek çekmişsin ve maddiyattan kaçmamışsın
Ama aynasız motor olmaz klasik bu motoru aynalar bir kat daha güzel gösterecektir.
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
-
bsabora adlı üyeden alıntı
cafe racerda yaptım bu tür motorlardan ama ozamanlar dijital bir foto makinem yoktu ve bu kadar resim işi kolay değildi..cafe racer benim en sevdiğim motosiklet tarzı..sende seviyorsun demek.
daha çok street fighter türü motorlar ilgimi çeker
dizayn konusunda yenilikçiyim esasen
lakin retro tarzını en iyi cafe racer modeller yanısıtıyor
eski motorların nerede, şuan resimlerini çekemiyor musun?
-
Süvarİ adlı üyeden alıntı
harika olmuş ellerinizden öpüyorum. bu tarz işlerle uğraşıyorsunuz sanırım. mz projenize de bi göz gezdirdim. sizin gibi insanları el üstünde tutmak lazım.
fakat kafama takılan bir nokta var.
modifiyelerinizin genel çizgisi: yarış için her tarafı sökülen hafifletilen ve sağı solu boş kalan motosikletlere benzemiş sanki
tabi bu benim şahsi görüşüm. hoşuma giden tasarımlar genelde kalabalık tasarımlar olduğundanmıdır nedir.
bu işe harcadığınız emeği çok iyi biliyorum gerçekten emek edip bu motora sahip olma hakkına sahip oluyorsunuz. çok güzel bir duygu. projelerinizin devamını bekliyoruz saygılar
naked çıplak tabir edilen motorların tiplerinden esinlenerek yaptım.başka bir motorumda buna benzer bir calışma yaptım fakat değiştirdiğim kısmı yarış motorları gibi ortadan yaylı yapmıştım analog km saati ve 4 değişik motordan parcalarla yapmıştım..eğer adanadaysan bende adanadayım görüşebiliriz motorunda varsa tanışırız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------
tigermbz adlı üyeden alıntı
daha çok street fighter türü motorlar ilgimi çeker
dizayn konusunda yenilikçiyim esasen
lakin retro tarzını en iyi cafe racer modeller yanısıtıyor
eski motorların nerede, şuan resimlerini çekemiyor musun?
dostum bu tür motor yapınca hemen taliplisi cıkıyor.beyaz jawamıda sattım.ama resmini çektiğim başka motorumuda koyabilirim senin için farklı duruşu olan motorlarda var..mesela 1968 model motorum var markası BSA Kawasaki Er 5 im var zaten kawasakiyi bilirsin.zaman içerisinde burda koyacam diğer işleride
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------
motokurt adlı üyeden alıntı
Eline sağlık bayağı emek çekmişsin ve maddiyattan kaçmamışsın
Ama aynasız motor olmaz
klasik bu motoru aynalar bir kat daha güzel gösterecektir.
aynası vardı çok güzel dolmuşçu sağolsun bir güzel carpıp kırdı.
-
dostum bu tür motor yapınca hemen taliplisi cıkıyor.beyaz jawamıda sattım.ama resmini çektiğim başka motorumuda koyabilirim senin için farklı duruşu olan motorlarda var..mesela 1968 model motorum var markası BSA Kawasaki Er 5 im var zaten kawasakiyi bilirsin.zaman içerisinde burda koyacam diğer işleride[COLOR="Silver"]
sitede bu tür modifikasyonu başarıyla uygulayan birkaç yetenekli arkadaş var
lakin hiçbiri streetfighter işine girmiyor
varsa yoksa retro veya chopper
varsa buna ilişkin çalışmaların elbet ilgimizi çeker. koyuver hele birkaç resim
-
oldumu canın sağolsun..resim cekerim
-
küçük bir siperlik ile km saatinin kabalığını kapatabilirsin. tabi + ayna :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
[QUOTE=bsabora;2569199]naked çıplak tabir edilen motorların tiplerinden esinlenerek yaptım.başka bir motorumda buna benzer bir calışma yaptım fakat değiştirdiğim kısmı yarış motorları gibi ortadan yaylı yapmıştım analog km saati ve 4 değişik motordan parcalarla yapmıştım..eğer adanadaysan bende adanadayım görüşebiliriz motorunda varsa tanışırız.[COLOR="Silver"]
benim favorim naked tipidir aslında
adanadayım. sen neredesin
-
[QUOTE=Süvarİ;2569245]
naked çıplak tabir edilen motorların tiplerinden esinlenerek yaptım.başka bir motorumda buna benzer bir calışma yaptım fakat değiştirdiğim kısmı yarış motorları gibi ortadan yaylı yapmıştım analog km saati ve 4 değişik motordan parcalarla yapmıştım..eğer adanadaysan bende adanadayım görüşebiliriz motorunda varsa tanışırız.[COLOR="Silver"]
benim favorim naked tipidir aslında
adanadayım. sen neredesin
adanadayım bende Mavi bulvardayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------
Raphae1 adlı üyeden alıntı
küçük bir siperlik ile km saatinin kabalığını kapatabilirsin. tabi + ayna :D
km saati şimdiki durduğu yerde değil farın içine doğru girdi.aşağı cekildi
-
ben kanal yurtdayım :D
yakınmışız bi aralar buluşur gezeriz
-
Hacı Bu Haliyle Kaç Basıyor peki _?
-
balçiçek olmuş motor valla...bayıldım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
eren özer adlı üyeden alıntı
Hacı Bu Haliyle Kaç Basıyor peki _?
emme portlarını actım piston capını 60 mm yaptım ön dişliyi 19 arkayı 48 yaptım karburator memeleri 100 e 100 yaptım mz egsozu taktım 175 km/s yaptı..zaten dijital göstergede 188 sonu..
-
İYİ Güzel Hatta cok İyi dijitall saate bile 175 yazıyosa analogda 200 yapar heralde
Yamaha Kawasaki Bile dijital saatte bayağı fark ediyo
-
Süvarİ adlı üyeden alıntı
ben kanal yurtdayım :D
yakınmışız bi aralar buluşur gezeriz
sen şimdi yurt camisine çok yakın oturuyondur..görüşürüz
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
eren özer adlı üyeden alıntı
İYİ Güzel Hatta cok İyi dijitall saate bile 175 yazıyosa analogda 200 yapar heralde
Yamaha Kawasaki Bile dijital saatte bayağı fark ediyo
istenirse sürat dahada arttırılabilir.çünkü motorla şanzumanla uğraşmadan ulaşılan hız buydu
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
mete_han adlı üyeden alıntı
balçiçek olmuş motor valla...bayıldım...
teşekkür ederim sağolun
-
Adana İl Temsilcisi
sanırım adaşız.uzun ve emek gerektiren bir çalışma.eline,emeğine sağlık hemşerim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
adanalı adlı üyeden alıntı
sanırım adaşız.uzun ve emek gerektiren bir çalışma.
eline,emeğine sağlık hemşerim.
bende bora memnun oldum memleket adana.
-
sen şimdi yurt camisine çok yakın oturuyondur..görüşürüz[COLOR="Silver"]
yurt camisi hangisi hacı ya
ben ibo osman ile aşşağıdaki kanalın birleştiği köşede sayılırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)