tabi ki istediğinizi söyleyebilirsiniz, yeter ki saygı çerçevesinde olsun. teşekkür ederim.
görünüş kötü olabilir, kesinlikle haklısınız. sonuçta fabrikasyon iş yapmıyorum.
eldeki malzemeyle olabileceğin en iyisini kendi el becerime göre yapıyorum. tabi ki kötü görünebilir.
sizin için görüntü önemliyken benim için işlevsellik önemlidir.
mesela kötü gözüken elcik korumalar 2 gün önce gece 9da Elazığ'daki Serhat Kılavuz'un eğitimine gitmek için bu soğukta Malatya'dan Elazığ'a geçtim ve o elcikler ellerimin donmasını engelledi (eldiven tabi ki var, ama en iyi eldiven bile bir yere kadar koruyor biliyorsunuz. direk gelen rüzgarı çok güzel kesti. elime çarpan böcekleri de gayet güzel engelliyor.
ve ya kötü gözüken yan çantalarıma gelelim; kaskım montum belliğim dizliklerim arka çantama anca sığıyor. yağmurluklarım ve defter kitabım bir yan çantama zor sığıyor. diğer çantamda da tamir ve üniversitede lazım olan deney malzemelerim var. sadece arka çantam olsa geri kalan malzememi nereye koyacağım? 2 yan çanta nereden baksan 50-60 litre var, dağcı sırt çantası mı kullanmam gerek?
Elazığ'dan dönüşte lastiğim patladı. lastik tamir köpüğüm olmasaydı kömürhan köprüsüne (Elazığ ile Malatya yolunun ortası) 10 km kala ne yapacaktım?
ya da bi zincir germek ve yağlamak için ustaya gidip de çıkma yağla zinciri yağlayıp ya da 2 vida sıkmak için benden 10-15 tl almasını mı bekleyeceğim?
yorumların için gerçekten teşekkür ederim. sorunu söylemişsiniz. peki estetik için önerileriniz neler?
ilk deneme çantalarım bunlardı. bu çantalar 4-5 kere otomobil ve ya kamyonet darbesine maruz kaldı. boyası o yüzden attı malesef. 2. yapacağım çanta daha güzel olacak. sinyal stop park lambalaraı da ekleyeceğim. yalnız vaktim yok.