kendi tasarladığımız sisy bar yapalım ;)
Reklamlar
-
mondial 125 kt motoryma bnm gözüme hoş gelecek bi sisy bar istiyordum, orjinalleri kısa ve bana hoş gelmiyor nedense, aslında kendi evimde olsam kendi kendime çok rahat yapabileceğim bu işi öğrenci olduğum şehirde yapamayacağım için mecbur yaptıracak birini aradım, giriş kısmını uzun tutuyorum kusura bakmayın ama demek istediğim bişi var, çoğu esnaf bu tür işlerle uğraşmak istemiyor, zaten normal esnaf motorla ilgili bişi dediğin zaman dönüp bakmaya bile tenezzül etmiyo çoğu zaman, mevcut motorcular da yapmaya yaklaşmıyo, bu işi yapan tek bi yer olduğunu duydum denizli de, o da 15o liranı alır dedi motor ustam! bi sisy bar için çok değil mi bu para, bende günlerce gezdim ve en sonunda bi ustayı zar zor ikna ettim sisy yapımında, kendisi daha önce hiç denememiş ama ben daha önceden kabaca tasarlamıştım yapacağım şeyi zaten, sonra ustayla birlikte giriştik işe
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us kabaca hali bu, tabi daha iç saclarını kesicem
Uploaded with ImageShack.us arada bizim kara oğlann üzerinde nasıl durduğunu kontrol etmek gerekio tabi
Uploaded with ImageShack.us aralara bu şekilde saclar düşünüp kestim
Uploaded with ImageShack.us ara sacların kaynak işi bitti
Uploaded with ImageShack.us tam da istediğim gibi bişi çıkıo ortaya
Uploaded with ImageShack.us e öğrencilik hali ekonomi kısıtlı olduğu için şimdilik boyamaya karar verdim nikelaj yaptırmak yerine
Uploaded with ImageShack.us bu arkadan görünümü
ben kendimce böle bişi yaptım ve paylaşmak istedim, denizli de uygun fiyata nikelaj yaptırabileceğim bi yer bilen var mı acaba?
iki tekerse, iyidir arkadaş
Reklamlar
-
Moderatör
Ellerine saglik, halinden cok iyi anliyorum, sanayi esnafi heryerde ayni demekki. Hendek atlatiyoruz en ufak bir is yaptirmak icin.
Gule gule kullan, sisy barini da motorunuda
-
uç kısmı çok sivri değildir inşallah ayrıca döşemecide ufak bir koltukda yaptırılırsa daha güzel olur ayrıca nikelanj kaplattıkdan sonra üzerine deri işlemeler sarıp daha hoş bi görüntü yakalayabilirsin hayırlı olsun eline sağlık
-
eline koluna sağlık gerçekten güzel olmuş :D önüne bir döşeme arkasınada güzel bi led fln takılırsa tadından yenmez :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
bende kalkıştım bu işe bir aralar sanayide usta dedi 175
e bide bunun koltuk kaplaması derken vaz geçtim
eline sağlık güle güle kullan
-
iyi güzel hoşta cinayet aleti gibi hocam ya çok sivri deil mi
-
Olası bi kaza anında falan kimseye batmasında aman dikkat.Elinize sağlık umarım sivriliğine bir çözüm bulursunuz bana biraz sakat gibi geldi :(
Öyle 3 aşağı 5 yukarı değil . 1 aşağı , 2 3 4 5 6 yukarı :pl:
[I][B][U][COLOR="#FF0000"]~ Honda CBR125R[/COLOR][/U][/B][/I]
-
Bir kaza da kazık gibi girer birilerinin bir tarafına aman diyeyim. İngiltere de olsan trafige çıkarmazlar bu hali ile. Güzel iş ama bence kullanma bunu
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
güzel olmuş elinize sağlık lakin ilk gördüğümde sivriliği beni de tedirgin etti. aman dikkat...
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
-
-
parçayı yapmışın da fotoğraflamayı becerememişin kardeşim. bir tane düzgün fotoğraf yokki bakalım nasıl durmuş motorun üzerinde. kınadım. eline sağlık.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
-
Emeğize sağlı;yalniz şekil in bu hali sizin firkrinizmiydi sadece meraktan,yani arkadaşların dediği gibi biraz sivri ve tedirgin edici ayol
-
kaynaklar rezalet,ne biçim ustaymış.
sanki hayatında hiç kaynak yapmamış.
-
farcob adlı üyeden alıntı
kaynaklar rezalet,ne biçim ustaymış.
sanki hayatında hiç kaynak yapmamış.
sanayi eşrafı olarak "kuş ..oku gibi" deriz böyle kaynağa abi
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
haklısın.allahtan at .oku gibi olmamış..
-
Mersin İl Temsilcisi
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
bilmeyen de heavy sana-i sanacak...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
farcob adlı üyeden alıntı
haklısın.allahtan at .oku gibi olmamış..
abi şimdik yanlış da anlaşılmayalım, kuş boku teknik bir terim, yoksa arkadaş uğraşmış etmiş, takdir ederiz yani
yürekçe adlı üyeden alıntı
bilmeyen de heavy sana-i sanacak...
kobiyiz abicim. layt sanayi, kepekli sanayi
-
ANGARAJ
-
Elim işin üzerinde şu aralar yapıyorum 4 tane siisy sürücü için bittiğinde yayınlarım
Seninde aklına saglık arkadaşım güzel düşünmüşsün
eline saglık diyemiyorum zira bir usta !!! nasıl ustaysa artık yapmış
naçizane fikrim bu iş olmamış
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler