Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kendin Yap

REKLAM ALANI

İyi günler herkese öncelikle ben öğrenci olduğum için motor alamıyorum, alamadığım içinde ölüyorum benim şöyle bir düşünncem var şase ve motoru çıkma yada kazalı bi motordan alarak bi 600 lük yada gt 250 r toplayabilir miyim?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    v max - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zx636r ninja
    sana daha pahalıya gelir bence bol zaman bilgi beceri sabır para gerekmekte bunları topla daha sonra uçak bile toplarsın
    başarılar dilerim umarım ya toplarsın yada satın alırsın motorunu (bende motor topluyorum bu arada)

Peki ruhsatta sıkıntı olur mu?

Motosikleti
    zx636r ninja
    ben 2000 zx6r kasaya 2003 zx636 makinası koyuyorum zuhsat falan filan işleri ustaya ait o ayarlayacak başka bilgim yok

Aslında benim düşünce şase ve motoru alıp motosikleti herşeyi ile aynı ama herşeyini çıkmalardan alıp kendim yineden motor yapmak istiyorum

Motosikleti
    zx636r ninja
    ekipmanların zamanın varsa neden olmasın ama ama işin ehli birinden yardım alman şart çünkü oyuncak değil motor yapıyosun yeri gelir bi vida eksik bişey kazaya sebep olabilir

O da var da tek sorun acaba ruhsat nasıl olacak?

Motosikleti
    zx636r ninja
    aldığın şase numarası yada motor numarası belki işe yarayabilir şayet benimkisi çekme belgeli tekrardan trafiğe sokacaz

Şimdiden hayırlı olsun sana

Motosikleti
    zx636r ninja
    teşekkürler ben uğraşıyorum hem zevkli hemde bana makul geldi ama sana tavsiyem satın alman çünkü ortalıkta o kadar yamyam varki parça sorun bulsan taktıracak usta falan filan binerkende aklınsa soru işareti kalacaktır bu aşkın tatlı tarafı risk ama

Haklısın usta ama parçalara fiyata falan bakacam bi de şu ruhsat olayını araştıracam eğer mümkünse yapmaya başlayacam inş

Motosikleti
    zx636r ninja
    hadi hayırlısı bakalım rastgele

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    Alıntı Musti0004 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısın usta ama parçalara fiyata falan bakacam bi de şu ruhsat olayını araştıracam eğer mümkünse yapmaya başlayacam inş
    elinde şase varsa ve şasenın ruhsatı varsa çıkma ama faturalı bir kelle motor alıp üstüne atacaksın fatura olmadan işletemezsin muayeneye de qidecek tabi motor..ıvır zıvırı çok olan ve pis bir iş..ileri de satmada da zorlanırsın motorunu..fikrimce hiç qirme qit bi 100cup al rahat rahat bin

Alıntı dürümdöner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elinde şase varsa ve şasenın ruhsatı varsa çıkma ama faturalı bir kelle motor alıp üstüne atacaksın fatura olmadan işletemezsin muayeneye de qidecek tabi motor..ıvır zıvırı çok olan ve pis bir iş..ileri de satmada da zorlanırsın motorunu..fikrimce hiç qirme qit bi 100cup al rahat rahat bin
    Doğru usta kendim uğraşırım hem daha iyi birşey çıkar diye düşünmüştüm ama en iyisi gidip bi tane gt 250 r almak

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    burdaki esas soru öğrenicisin motor alamıyosun ama v silindir 250 yada sıralı 4 silindir 600 lük racing makinaya nasıl benzin yetiştirceksin? yada neden illa racing?
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burdaki esas soru öğrenicisin motor alamıyosun ama v silindir 250 yada sıralı 4 silindir 600 lük racing makinaya nasıl benzin yetiştirceksin? yada neden illa racing?
    Aslında durumum iyi hatta evdekiler araba aldılar ben motosiklet istediğim için vazgeçtiler benzini cartı curtu sorun değil gt 250 almaya paramda var ama 600 lük gönlümün sultanı

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Daha pahaliya gelir, hic motosiklete binmemis birisin nasil motor tamir edeceksin. Okulda ogretilen mekanik ile motosikletin yakindan uzaktan alakasi yok. Vakitin bol olmasi lazim. Motosiklet yapmak hobi isidir. Ve kendi motorunu kendi yapmis , (oyle grenaj , goruntu degil , gercek anlamda oturup tornada motor parcasi dahi yapmis ) biri olarak diyorumki bu isi her zaman daha pahaliya gelir.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    düşündüğün iş cidden zor ve deneyim isteyen bir iş,bennce hiç bulaşma hem parana hem zamanına yazık edersin
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Derslerine çalışıp bu gibi konulara kafa yormaman daha yararlı olur sanırım. Zamanı gelince bunlarada kafa patlatırsın.
    Birde ne öğrencisisin ilk okulmu ünviversitemi. Hepsi öğrenci sonuçta. (kendin hakkıında hiçbirşey belirtmemişsin. Bilgin tecrüben imkanların ekipmanın vs vs ne durumda)
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Derslerine çalışıp bu gibi konulara kafa yormaman daha yararlı olur sanırım. Zamanı gelince bunlarada kafa patlatırsın.
    Birde ne öğrencisisin ilk okulmu ünviversitemi. Hepsi öğrenci sonuçta. (kendin hakkıında hiçbirşey belirtmemişsin. Bilgin tecrüben imkanların ekipmanın vs vs ne durumda)
    Üniversite birinci sınıftayım yzf 750 r 93 model Yamaha vardı çoktan sattım yani uzun süredir motosiklet üstündeyim hani şöyle kendim yapmayı çok istiyorum ekipman ise sıfır

Aslında yapmakdan ziyade düşüncem parçaları bulup montaj yapmak

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)