Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kendin Yap

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Kardeşş Amann ha diyorum başka bir şey demiyorum Kuzenimle 46 cc komle sanayide kendimiz mobilet yaptırdık tabi pilaka yok ruhsat yok hiç bişey yok 650 tl ye felan mal oldu sanayi yapım egzos amartisörler sıfır cantlar teker derken 2 ay sonra kuzen yunus ekiplerine yakalattı
    Yani anlayacağın Toplama yaptınmı parçalarını tek tek aldığın için çok pahalıya mal olur ama hazır aldığın zaman fabrika seri üretim yapıyor direk kendisinden montajlı bir şekilde alıyorsun öyle fabrikadan bayiye bayiden başka bayiye 1 katı 2 katı 3 katı artıyor anlayacağın
    Sado

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşş Amann ha diyorum başka bir şey demiyorum Kuzenimle 46 cc komle sanayide kendimiz mobilet yaptırdık tabi pilaka yok ruhsat yok hiç bişey yok 650 tl ye felan mal oldu sanayi yapım egzos amartisörler sıfır cantlar teker derken 2 ay sonra kuzen yunus ekiplerine yakalattı
    Yani anlayacağın Toplama yaptınmı parçalarını tek tek aldığın için çok pahalıya mal olur ama hazır aldığın zaman fabrika seri üretim yapıyor direk kendisinden montajlı bir şekilde alıyorsun öyle fabrikadan bayiye bayiden başka bayiye 1 katı 2 katı 3 katı artıyor anlayacağın
    Kararımı verdim gidip almak ağırmayan başımızı ağırtmayalım

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Heh En doğrusunu Yapmış Olursun Bütçen NE KADAR _??
    Sado

6000

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    6000 mi E Benim Güzel kardeşimm 6000 tl neyine yetmiyor ister 3 millyar daha ekle cbr 250 al istersen sıfır ayarında 2 ci ellerden birini bul hiç olmadı git Mondial 250 mr destro al 2 ci serisi Gerçekden çok harikaymış öve öve bitermiyorlar taiwan malı çin değil Ama tavsiyem mondiale Bak bi istersen 2 ci serisi güzelmişş
    Sado

Usta ben daha çok kanuni gt 250 r ı düşünüyorum

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Kardeşim Senin St Kanuni GT250 Cometin fiyatından haberin yok galiba honda cbr 250 den pahalı bir motosiklet O Hani NeredEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE (Hondaaaa) nerede st kanuni
    Hani Büyük ustatlara sorsan ki bu adresde çok var tokatlarlar adamı st de iyi ama öncelikli olarak arkalarında kim var ona bak
    Sado

Tamam usta ben hazirana kadar beklemeyi düşünüyorum eğer biraz daha biriktirirsem daha üst cc almayı planlıyorum yok hala 6000 lerdeysem 250 honda yada kanuni

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Para biriktirip sıfır bir makina al ama deneyimin yoksa sakın alma 600 cc misi teşebbüs bile etme en azından bir başlık açta 600 cc ayda 1000 likle başlıyayımmı diye gör bak ne yorumlar geliyor deneyimin yoksa 250 ss bile fazla ama senin kararın bizz ne kadrada yapma etme desekde her insan kendi kaderini kendisi çizer ve sende öyle yapacaksın eminimm
    Sado

v max - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zx636r ninja
    hayallerinin peşinden gitmezsen bi sebzeden farkın olmaz
    burt murro (efsane adam)

Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Para biriktirip sıfır bir makina al ama deneyimin yoksa sakın alma 600 cc misi teşebbüs bile etme en azından bir başlık açta 600 cc ayda 1000 likle başlıyayımmı diye gör bak ne yorumlar geliyor deneyimin yoksa 250 ss bile fazla ama senin kararın bizz ne kadrada yapma etme desekde her insan kendi kaderini kendisi çizer ve sende öyle yapacaksın eminimm

Olur mu usta ben heyecana değil tecrübeye bakarım kendi kaderimi cizerim ama her zaman ustalarım dediğini yaparım

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Alıntı Musti0004 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olur mu usta ben heyecana değil tecrübeye bakarım kendi kaderimi cizerim ama her zaman ustalarım dediğini yaparım
    Bak bu iyi işte Bende Büyüksözü dinleyen insanlardanım
    Sado

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)