Anket: En 500 mü Virago 535 mi Bobber'e uygun ?
- Katılımcı sayısı
- 20. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Yapılabilirmi? Bobber Vulcan & Virago..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Gözünü seveyim güzel kardeşim allah çarpar, yolda krank milin kırılır, aslanlar gibi Triumh a Kavasaki mi mulinex mutfak robotu mu ne yazmışsın...olmaz allah affetse kul affetmez...bir Triumph ancak uçurumdan düşerse mulinex mutfak robotuna benzer ama atom bombası patlasa bile Kawasaki ye dönüşmez allahıma bin şükür.
-
Eğer hardtail yapacaksan biraz zor olabilir, fakat ufak tefek değişiklik yaparım bobbera benzesin diyorsan çok rahat yapabilirsin.
Bence kesinlikle virago tercih etmelisin (v motor olduğu için)
Şimdiden kolay gelsin
-
BMW R75
-
Chopper için v motor, bobber içinse çift silindir ama sıralı... İki tipe en çok yakışanları bunlar...
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
lucky 13 adlı üyeden alıntı
Bmw'nin şu görüntüsüne hastayım.Yandan taşan güçlü kollar gibi.Çevir bizi gaz kolu diye bağırıyor.Bu arada bence Virago...
-
Gözünü seveyim güzel kardeşim allah çarpar, yolda krank milin kırılır, aslanlar gibi Triumh a Kavasaki mi mulinex mutfak robotu mu ne yazmışsın...olmaz allah affetse kul affetmez...bir Triumph ancak uçurumdan düşerse mulinex mutfak robotuna benzer ama atom bombası patlasa bile Kawasaki ye dönüşmez allahıma bin şükür.
hocam kızma google yalnıs görsel koymuş olabilir benim chopperler konusunda fazla bi bilgi sahipliğim yok zaten yardım istedim sizlerdende.
Anlaşılan siz virago diyorsunuz ufak tefek deişikliklerle bobber yapabilirim peki nekadar seleyi yere indirebilirim yayları kesersen baya iner dediler ( low rider ) sizin görüşünüz? çamurluğu fiber tasalatıyorum bile fiber tekne imalati yapan biyerle görüştüm fiber camurluğu 30tl ye yapabiliceklerini sölediler fiyatı abartı deil heralde. benim suan takım cantam var ama bana oksijen kaynağı ve matkabın cok gerekiceğini söylediler onları kaç paraya nerden temin edebilirim ?
-
bobber motosikletleri uzun zamandır talip ederim
sıralı çift silindir daha farklı bir güzel oluyor...
harley is making love with
davidson
-
görüşlerinizi halen bekliyorum. ve birde sorum olucak tüvden gecmek kolay olurmu bobber bir motorsikletle ? gecemezsin diyenler vardı bende aradım yetkili şu cevabı verdi; özel yapımsa sinyallerin plakan yerli yerindeyse yada yerine baska biyere koyabildiysen hiçbir sorun teşkil etmez dayanıklılık test etmiyoruz şasi tadilati gerekiyorsa yapılabilir gerekli evraklarının olması yeterli iyi günler dilerim dedi cat kapattı.
-
10 Aralık 2011, 16:10
c33nk adlı üyeden alıntı
hocam kızma google yalnıs görsel koymuş olabilir benim chopperler konusunda fazla bi bilgi sahipliğim yok zaten yardım istedim sizlerdende.
Anlaşılan siz virago diyorsunuz ufak tefek deişikliklerle bobber yapabilirim peki nekadar seleyi yere indirebilirim yayları kesersen baya iner dediler ( low rider ) sizin görüşünüz? çamurluğu fiber tasalatıyorum bile fiber tekne imalati yapan biyerle görüştüm fiber camurluğu 30tl ye yapabiliceklerini sölediler fiyatı abartı deil heralde. benim suan takım cantam var ama bana oksijen kaynağı ve matkabın cok gerekiceğini söylediler onları kaç paraya nerden temin edebilirim ?
Fiber çamurluk 30 tl? Çok iyi fiyat...Çamurluğu değil herhangi bir motosikletin grenajlarını tamamen yapabilirlerse eski bir motosiklet aldırır bu fiberciler bana!!! Oksijen kaynağını 300 liradan başlayan fiyatlarla bulursun sanırım.Ama pek bilgim olmayarak söylüyorum.Matkap olayı çok zor değil.İşini görecek bir matkabı 100 liraya halledersin.
-
10 Aralık 2011, 16:15
Kazada ilk olarak soğutma kafaları gidiyor heralde
-
10 Aralık 2011, 16:26
immortalboss adlı üyeden alıntı
Fiber çamurluk 30 tl? Çok iyi fiyat...Çamurluğu değil herhangi bir motosikletin grenajlarını tamamen yapabilirlerse eski bir motosiklet aldırır bu fiberciler bana!!! Oksijen kaynağını 300 liradan başlayan fiyatlarla bulursun sanırım.Ama pek bilgim olmayarak söylüyorum.Matkap olayı çok zor değil.İşini görecek bir matkabı 100 liraya halledersin.
daha önce komple motorsiklet için özel cizime göre fiber tasarladık dediler birkac fotoğrafını gördüm tehşet verici sekilli filan yapmışlar birde muteşemdi ama onların fiyatları farklıymış fazla fark olmaz diyor adam ama bi 20 tl farkettirebilir heralde. saç camurlukları sordum kaynakcı ahmet abiye walla 140 dan 1 kuruş aşa yapmam nası istiosan resmini göster yapayım oturturuz dedi bakalim yapcaz galiba bişeyler motor arayışı içindeyim. ekipmanları kaynakcıdan temin edicez ya babamla birlikte gidip konuştuk canınız sağolsun alın götürün hafta sonları dükkan sizin atölye olarak kullanın dilerseniz dedi bana zararı yok diyor.
-
10 Aralık 2011, 16:48
Bu Facebook sayfasındaki ustalar bu mesele ile ilgileniyorlar, eminim size de profesyonel anlamda destek verirler.
http://www.facebook.com/pages/BOBBER...E/311641650549
Şimdiden kolay gelsin, gözünün kormasın altından kalkarsınız... Yeter ki kullanacağınız parçaları temin etmeyi başarın.
İyi günler.
-
10 Aralık 2011, 18:15
Sevgili kardeşim, yukarıda paylaştığın fotoğrafların hiç biri düşündüğün motorlar değil. İlk fotoğraf Harley, ikincisi Triumph sonuncusu ise Virago fakat 750 gibi göründü bana...
Benim görüşümü soracak olursan, söylediğin motorların her ikisinden de keyifli sonuçlar elde edebilirsin. Önemli olan senin hangisini daha çok beğeneceğin.
Örnek fotoğraflar bulup yükleyeceğim...
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
-
11 Aralık 2011, 14:09
BBelt adlı üyeden alıntı
Sevgili kardeşim, yukarıda paylaştığın fotoğrafların hiç biri düşündüğün motorlar değil. İlk fotoğraf Harley, ikincisi Triumph sonuncusu ise Virago fakat 750 gibi göründü bana...
Benim görüşümü soracak olursan, söylediğin motorların her ikisinden de keyifli sonuçlar elde edebilirsin. Önemli olan senin hangisini daha çok beğeneceğin.
Örnek fotoğraflar bulup yükleyeceğim...
Hocam chopper cruiser tarzıyla ilgilenmediğim için marka model bilgim pek yokdu ondan görsellerde cıkanları koydum bobber leri benim tarzıma bayağı uyuyor ondan tercih ediyorum ama hangisinin yedek parçası boldur hangisi daha az sorun cıkarır bilmiyorum ikisi içinde parça bulmak cokzor diyolar 50 gün 1 yıl bekleyenler varmiş parça için.. ki ben 50 günü geç 4 gün motorum için parça bekliyim benzin döker yakarım sıkıntıya fazla gelemem oyüzden herşeyini rahat temin edicemiz bi motorsiklet lazım.. fotoğraf bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------
Isaac adlı üyeden alıntı
Bu Facebook sayfasındaki ustalar bu mesele ile ilgileniyorlar, eminim size de profesyonel anlamda destek verirler.
http://www.facebook.com/pages/BOBBER...E/311641650549
Şimdiden kolay gelsin, gözünün kormasın altından kalkarsınız... Yeter ki kullanacağınız parçaları temin etmeyi başarın.
İyi günler.
iletişime geçtim arkadaşlarla saolasın parçalar sorun işte bakalim nerden bulacağız.
-
11 Aralık 2011, 15:27
-
11 Aralık 2011, 15:39
yukrda koydugun foto en 500 ün değil triumph un bunun dışında bobber yapmak çok basit bir olay al bir elden düşme virago neyi var neyi yok sök bir sele bir gidon tak al sana bobber
-
10 Haziran 2014, 00:56
Kullanmadıgınız bilmediğiniz motorlar hakkında neden atıp tutarsınız anlamam ilk paylaştığı resim harley davidson sporster 883 Motorun piyanolarındandamı anlamıyorsunuz?
2. paylastıgı foto ise yamaha virago xv 535 dir hala trumph en500 dıyenler var ne adamlardan bılgı alınıyor yaa :/
-
10 Haziran 2014, 01:50
Piyanolari nerde gördün . O kadar uzun etekli 883 mu olur . Harley Davidson softail 1400 alttaki 535 yamaha
Sen hadi doğru yazmissin triump diyenlere cok güldüm madem bilmiyorsun konuşma
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)