Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: En 500 mü Virago 535 mi Bobber'e uygun ?

Katılımcı sayısı
20. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • En 500

4 20.00%
  • Virago 535

16 80.00%

Yapılabilirmi? Bobber Vulcan & Virago..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    1997 Suzuki Srad 600 117HP
    Arkadaşlar ben racing motor kullanıyodum eski model geçenlerde blok catladı yaptırma imkanımda yokdu o sekilde sattım. elimdeki parayla motor bakınıyodum tarzım dışında bi arkadaşla tanıştım. chopper kullanıcısıymış honda shadow kullanıyordu. motorunu görmemiştim tanıştığımızda sonra gördüm kullandım motorsikleti custom'mış sele bayağı yere inikti T gidon filan bayağı güzel yapmış sordum muayne filan sorun olmadımı diye adamlar modifiye edildiğini bile anlamamışlar motorsıkletin ben dedim böyle bişey yaptırmaya kalksam kaça mal olur. cevabı söyle oldu ustaların eline bırakırsan mundar olur al motoru atölye ayarla kendine bahçenizde müsayitmiş zaten dedi araç gereçleri temin et atölyene koy bir pc baka baka kes biç kaynat yaparsın 1 hafta sürmez ben 3 günde yaptım dedi.araç gereç olarak ne temin etmem lazım benim. nereleri keseriz hiç bilmiyorum yardımcı olurmusunuz biraz bana kafamda iki model var kıyabiliceğim motorsikletler arasında birisi V motorlu yamaha virago vx 535 diyeride kawasaki en500 sizce uygunmudur bu modeller arkadaşlar elinde kalır hurda edersin makinayi dediler chopper senin neyine zengin işi o klasik dediler ama benim kafama yattı bikere sizinde görüşlerinizi bekliyorum saygılar
    Not: Babam gencliğinde harley davidson bobber yapmış deneyim var yani askere gitmeden önceki resimlerini gördüm dehşet bişey dijital ortama atabilirsem resimleri burda göstericem.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------

birkaç resimde ekleyeyim ;

Bu YAMAHA VİRAGO VX 535

Uploaded with ImageShack.us

BUDA KAWASAKİ EN 500

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------

Not: Babam gencliğinde harley davidson bobber yapmış deneyim var yani askere gitmeden önceki resimlerini gördüm dehşet bişey dijital ortama atabilirsem resimleri burda göstericem.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Triumph Scrambler 900
    Gözünü seveyim güzel kardeşim allah çarpar, yolda krank milin kırılır, aslanlar gibi Triumh a Kavasaki mi mulinex mutfak robotu mu ne yazmışsın...olmaz allah affetse kul affetmez...bir Triumph ancak uçurumdan düşerse mulinex mutfak robotuna benzer ama atom bombası patlasa bile Kawasaki ye dönüşmez allahıma bin şükür.

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Eğer hardtail yapacaksan biraz zor olabilir, fakat ufak tefek değişiklik yaparım bobbera benzesin diyorsan çok rahat yapabilirsin.
    Bence kesinlikle virago tercih etmelisin (v motor olduğu için)
    Şimdiden kolay gelsin

Motosikleti
    Triumph Scrambler 900

BMW R75

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Chopper için v motor, bobber içinse çift silindir ama sıralı... İki tipe en çok yakışanları bunlar...
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Alıntı lucky 13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bmw'nin şu görüntüsüne hastayım.Yandan taşan güçlü kollar gibi.Çevir bizi gaz kolu diye bağırıyor.Bu arada bence Virago...

Motosikleti
    Gözünü seveyim güzel kardeşim allah çarpar, yolda krank milin kırılır, aslanlar gibi Triumh a Kavasaki mi mulinex mutfak robotu mu ne yazmışsın...olmaz allah affetse kul affetmez...bir Triumph ancak uçurumdan düşerse mulinex mutfak robotuna benzer ama atom bombası patlasa bile Kawasaki ye dönüşmez allahıma bin şükür.
    hocam kızma google yalnıs görsel koymuş olabilir benim chopperler konusunda fazla bi bilgi sahipliğim yok zaten yardım istedim sizlerdende.

Anlaşılan siz virago diyorsunuz ufak tefek deişikliklerle bobber yapabilirim peki nekadar seleyi yere indirebilirim yayları kesersen baya iner dediler ( low rider ) sizin görüşünüz? çamurluğu fiber tasalatıyorum bile fiber tekne imalati yapan biyerle görüştüm fiber camurluğu 30tl ye yapabiliceklerini sölediler fiyatı abartı deil heralde. benim suan takım cantam var ama bana oksijen kaynağı ve matkabın cok gerekiceğini söylediler onları kaç paraya nerden temin edebilirim ?

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    bobber motosikletleri uzun zamandır talip ederim
    sıralı çift silindir daha farklı bir güzel oluyor...
    harley is making love with davidson

Motosikleti
    görüşlerinizi halen bekliyorum. ve birde sorum olucak tüvden gecmek kolay olurmu bobber bir motorsikletle ? gecemezsin diyenler vardı bende aradım yetkili şu cevabı verdi; özel yapımsa sinyallerin plakan yerli yerindeyse yada yerine baska biyere koyabildiysen hiçbir sorun teşkil etmez dayanıklılık test etmiyoruz şasi tadilati gerekiyorsa yapılabilir gerekli evraklarının olması yeterli iyi günler dilerim dedi cat kapattı.

Alıntı c33nk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam kızma google yalnıs görsel koymuş olabilir benim chopperler konusunda fazla bi bilgi sahipliğim yok zaten yardım istedim sizlerdende.

Anlaşılan siz virago diyorsunuz ufak tefek deişikliklerle bobber yapabilirim peki nekadar seleyi yere indirebilirim yayları kesersen baya iner dediler ( low rider ) sizin görüşünüz? çamurluğu fiber tasalatıyorum bile fiber tekne imalati yapan biyerle görüştüm fiber camurluğu 30tl ye yapabiliceklerini sölediler fiyatı abartı deil heralde. benim suan takım cantam var ama bana oksijen kaynağı ve matkabın cok gerekiceğini söylediler onları kaç paraya nerden temin edebilirim ?
    Fiber çamurluk 30 tl? Çok iyi fiyat...Çamurluğu değil herhangi bir motosikletin grenajlarını tamamen yapabilirlerse eski bir motosiklet aldırır bu fiberciler bana!!! Oksijen kaynağını 300 liradan başlayan fiyatlarla bulursun sanırım.Ama pek bilgim olmayarak söylüyorum.Matkap olayı çok zor değil.İşini görecek bir matkabı 100 liraya halledersin.

Motosikleti
    Naked :)
    Kazada ilk olarak soğutma kafaları gidiyor heralde

Motosikleti
    Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiber çamurluk 30 tl? Çok iyi fiyat...Çamurluğu değil herhangi bir motosikletin grenajlarını tamamen yapabilirlerse eski bir motosiklet aldırır bu fiberciler bana!!! Oksijen kaynağını 300 liradan başlayan fiyatlarla bulursun sanırım.Ama pek bilgim olmayarak söylüyorum.Matkap olayı çok zor değil.İşini görecek bir matkabı 100 liraya halledersin.
    daha önce komple motorsiklet için özel cizime göre fiber tasarladık dediler birkac fotoğrafını gördüm tehşet verici sekilli filan yapmışlar birde muteşemdi ama onların fiyatları farklıymış fazla fark olmaz diyor adam ama bi 20 tl farkettirebilir heralde. saç camurlukları sordum kaynakcı ahmet abiye walla 140 dan 1 kuruş aşa yapmam nası istiosan resmini göster yapayım oturturuz dedi bakalim yapcaz galiba bişeyler motor arayışı içindeyim. ekipmanları kaynakcıdan temin edicez ya babamla birlikte gidip konuştuk canınız sağolsun alın götürün hafta sonları dükkan sizin atölye olarak kullanın dilerseniz dedi bana zararı yok diyor.

Isaac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yayayayayaya.....
    Bu Facebook sayfasındaki ustalar bu mesele ile ilgileniyorlar, eminim size de profesyonel anlamda destek verirler.

http://www.facebook.com/pages/BOBBER...E/311641650549

Şimdiden kolay gelsin, gözünün kormasın altından kalkarsınız... Yeter ki kullanacağınız parçaları temin etmeyi başarın.

İyi günler.

BBelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sevgili kardeşim, yukarıda paylaştığın fotoğrafların hiç biri düşündüğün motorlar değil. İlk fotoğraf Harley, ikincisi Triumph sonuncusu ise Virago fakat 750 gibi göründü bana...

Benim görüşümü soracak olursan, söylediğin motorların her ikisinden de keyifli sonuçlar elde edebilirsin. Önemli olan senin hangisini daha çok beğeneceğin.

Örnek fotoğraflar bulup yükleyeceğim...
    I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...

Motosikleti
    Alıntı BBelt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili kardeşim, yukarıda paylaştığın fotoğrafların hiç biri düşündüğün motorlar değil. İlk fotoğraf Harley, ikincisi Triumph sonuncusu ise Virago fakat 750 gibi göründü bana...

Benim görüşümü soracak olursan, söylediğin motorların her ikisinden de keyifli sonuçlar elde edebilirsin. Önemli olan senin hangisini daha çok beğeneceğin.

Örnek fotoğraflar bulup yükleyeceğim...
    Hocam chopper cruiser tarzıyla ilgilenmediğim için marka model bilgim pek yokdu ondan görsellerde cıkanları koydum bobber leri benim tarzıma bayağı uyuyor ondan tercih ediyorum ama hangisinin yedek parçası boldur hangisi daha az sorun cıkarır bilmiyorum ikisi içinde parça bulmak cokzor diyolar 50 gün 1 yıl bekleyenler varmiş parça için.. ki ben 50 günü geç 4 gün motorum için parça bekliyim benzin döker yakarım sıkıntıya fazla gelemem oyüzden herşeyini rahat temin edicemiz bi motorsiklet lazım.. fotoğraf bekliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------

Alıntı Isaac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu Facebook sayfasındaki ustalar bu mesele ile ilgileniyorlar, eminim size de profesyonel anlamda destek verirler.

http://www.facebook.com/pages/BOBBER...E/311641650549

Şimdiden kolay gelsin, gözünün kormasın altından kalkarsınız... Yeter ki kullanacağınız parçaları temin etmeyi başarın.

İyi günler.
    iletişime geçtim arkadaşlarla saolasın parçalar sorun işte bakalim nerden bulacağız.

Alıntı luthier76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kazada ilk olarak soğutma kafaları gidiyor heralde
    Onlar belki bir koruma demiri görevi de yapıyordur. Gerçekten şimdi düşündüm de bu motosiklet yana devrilir mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    yukrda koydugun foto en 500 ün değil triumph un bunun dışında bobber yapmak çok basit bir olay al bir elden düşme virago neyi var neyi yok sök bir sele bir gidon tak al sana bobber

Motosikleti
    Yamaha Virago xv535
    Kullanmadıgınız bilmediğiniz motorlar hakkında neden atıp tutarsınız anlamam ilk paylaştığı resim harley davidson sporster 883 Motorun piyanolarındandamı anlamıyorsunuz?
    2. paylastıgı foto ise yamaha virago xv 535 dir hala trumph en500 dıyenler var ne adamlardan bılgı alınıyor yaa :/

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Piyanolari nerde gördün . O kadar uzun etekli 883 mu olur . Harley Davidson softail 1400 alttaki 535 yamaha

Sen hadi doğru yazmissin triump diyenlere cok güldüm madem bilmiyorsun konuşma
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)