Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

enjeksiyon ayarı nasıl yapılır

REKLAM ALANI

merhaba arkadaşlar benim bir problemim var yzr125 kullanıcısıyım niyeti bozup adana el yapımı eksoz taktım ses 125ccye görer cok iyi ancak motorun performansı düştü bir müddet araştırdıktan sonra eksoza göre enjeksiyon ayarının yapılması gerektigini gördüm hemen yetkile servise gittim adam yag değiştirmekten başka bişi bilmiyor il dışınada cıkmak istemiyorum bu enjeksiyon ayarını ben yapabilirmiyim ve nasıl yapacagım. TEŞEKKÜRLER

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    eko29 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    99' Hornet 600 04' KLE 500
    Kardeş şimdi sen eksoz u performans tipi takınca geri basıncı düşürdün buda düşük devirlerde motorunda isteksizlik meydana getirdi enjeksiyona ayar yapılmaz sen en iyisi eksozu sök

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    eğer kendin yapmak istiyorsan... power commander öneririm. bir çok model motosiklete göre bir çok marka eksoz ve hava filtresi kombinasyonlarının hazır yakıt haritaları internette var bu alet için. ama tabi bunun için power commander+yzf r125 için üretilmiş full sistem ya da slip on eksoz alman gerek. maliyetli yani... orjinal çipin de bozulmamış olur, sistemi söktüğünde orjinal haline döner motor.
    var olan eksoza göre enjeksiyon ayarını yaptırman için dyno'ya çıkması gerek motorun, yzf125 için gereksiz.
    ayrıca el yapımı eksoz, eksoz supapının ayarını bozar. silindiri ve supapları hızlı eskitir... bilgin olsun ona göre kullan. ben olsam kullanmazdım
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

motorumu sıfır aldım yakıt ve saglamlık konusunda cok iyi ses cıkacagına motorum saglıklı kalsın yarın ilk işim motorun orjinalini geri takmak olacak. BİLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM saygılar..

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    burdada senin gibi aynı uygulamayı yapmak istiyen küçük arkadaşlarımız var cbr125 ile..
    anlatıyoruz anlamıyolar tek egzozla performans saglanmaz diye
    Mustafa Kemal Atatürk

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)