Herkese selamlar öncelikle.
Resimdeki led çalışmasına özenmedim desem yalan olur. Bunların nasıl yapıldığını bilenler var mı aramızda?
Herkese selamlar öncelikle.
Resimdeki led çalışmasına özenmedim desem yalan olur. Bunların nasıl yapıldığını bilenler var mı aramızda?
prof. olarak yapıldıgı kesin .
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
Süper bir çalışma.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Harika.. Bu çalışmayla yeni bir modelin kapıları aralanmış oluyor desek yalan olmaz.
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.
büyük olasılık far tası siyah boyalıdır,angel eyes var ön farlarda bu şekilde yapılıyor genelde http://www.kendinyapsitesi.com/proje.asp?id=176
elin yatkın ise yapmak biraz ugraştırıyor ama el yatkınlıgı yoksa biraz masraf çıkartıyor.far kaşı ledleri döşemek daha basit yalnız far camını sökerken dikkat etmeli veya far camının altına dıştan silikonlu led döşemeli.
http://www.renaultclubtr.com/forum/m...si-yapimi.html
kolay gelsin
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
O gördüğün yuvarlak şey angel eye.Piyasada 15 liradan başlayan fiyatları var.Diğeri ise biraz özel bir led dizilimidir.Eğer mercekli ve siyah tabanlı bir fara uygularsan daha güzel görüntü elde edersin.Bakınız:
Ama eğer normal bir fara uygulayayım çok uğraşmayayım dersen de şöyle.Bakınız:
İkinci olarak söylemek istediğim konuda angel renkleri.Çoğu rengini bulabilirsiniz.Örneğin yeşil bir ss için yeşil angel fena olmaz bence.Bunun yanında güzel bir merceğin etrafına oturtursanız daha da güzel olur.Genelde parklara bağlanıyor.Günümüzde artık yerini yavaş yavaş gündüz farı denilen ledlere bırakıyorlar.Motosikletin farındaki led dizilimi dediğim şey de onun gibi birşey.Bunu yapmak çok zor değil.Ama standart bir farın içinde kendini çok iyi göstermiyor bence.Ve far taşına sabitlemek çok daha iyi bir el becerisi gerektiriyor.Yardımcı olabileceğim birşey olursa burdayım
angel eye oldugunu biliyorum angel eye ve o led i kirpik misali o şekilde yapabilecek kimse var mı manasında demiştim ben
ustam bunu cep telefonunla çek ve elktronikçilere danış....
muhtemelen iyi bir oto elektrikçisi ile başarman zor değil...
ben de farlarla oynamyı çok isterdim ama motorumun ve benim başımıza gelmeyen kalmadı.
dostlar sağolsun....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
neon reklam işi yapanlara qidiyorsun.. selamun aleykum abi bana neon kıvırı verir misin diyorsun..onlar sana renqini ve şeklini soruyorlar..senin istediqin qbi her renkte kıvırıp hazırlıyorlar..çok basit yani bi nevi florasan ampul zaten..
bu siteden funkyboys un motoruna yapmıştım aynısını. çok zor değil aslında. far tasını açıp istediğimiz kadar değil açmıştık. sonra oraya ledleri düzdük ardından silikon. ufak bi sistem ile de beslemiştik bunları. çok hoş olmuştu
çok güzel bir çalışma olmuş hele ilk verilen resimdeki harika uğraşmaya değer bence mantaliteme uygun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)