Motosiklet ve Küçük Bagaj İçin Mangal
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yüzyılın icadı valla
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
-
erimozel adlı üyeden alıntı
Yüzyılın icadı valla
yakında pazarlama programlarında iki tane harlem zencisi waaooooowww bu inanılmaz alet diye satarsa hiç şaşırmamak lazım
İkincilik kaybedenler içindir...
-
tek kelimeyle süper
faydalı buluş olarak tescil edilebilir patentten çok
daha ucuz. şahsen ben alırım
-
motorla seyahat edenler için birebir,hele ki dağda bayırda sucuk ekmek için yapılmış
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
arabada hep duruyor hiç yer kaplamadığı için indirmiyoruz. Motosikletle mangala giderkende her çeşit çantaya sığıyor
en son seferde sırt çantamda gitti
-
benim de benzer bir fikrim vardı, ancak motora yan ve arka arka çanta olarak. mangalı da güzel olmuş ama .
-
Bence sen buna patent al :D Süpermiş ayakta altışladım :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
patent alınsın,birazda makyaj ve pratik temizleme solüsyonları ile piyasaya sürülsün kapış kapış gitmezse hiç bişey bilmiyorum
-
Süpermiş. Tam aradığım icat.
-
keşke temizleyip çekseydim resimlerini üstünde biraz kömür biraz yanmış tavuk kalmış
-
mangal dediğin böyle olur
-
Mükemmel bir buluş.Bunu kendiniz mi yaptınız. Yoksa herhangi bir yerden mi aldınız. Piyasada satılıyor ise kaç para. Nereden bulabiliriz. Çünkü motosiklet,orman,mangal benim ayrılmaz bir bütünüm. Zaten konuyu sık kullanılanlara kaydettim. Demirden adam yapma fakat can verememe gibi bir meziyetimde var. Olmazsa kolları sıvayacam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------
askon adlı üyeden alıntı
Bu da ne arkadaş... Adam bununla seyahat mi ediyor, mangalmı yapıyor.
-
osmanba adlı üyeden alıntı
Mükemmel bir buluş.Bunu kendiniz mi yaptınız. Yoksa herhangi bir yerden mi aldınız. Piyasada satılıyor ise kaç para. Nereden bulabiliriz. Çünkü motosiklet,orman,mangal benim ayrılmaz bir bütünüm. Zaten konuyu sık kullanılanlara kaydettim. Demirden adam yapma fakat can verememe gibi bir meziyetimde var. Olmazsa kolları sıvayacam.
mangalı babam yaptı 3 taneydi ama üreticelerden görüp beğenenler oldu onlarda üretmeye başlamıştır artık 3 tane değildir sanırım
ama piyasada satılırken hiç görmedim isteyen olursa sorarım babama belki gene yapar
-
HaydarBıçak adlı üyeden alıntı
mangalı babam yaptı 3 taneydi ama üreticelerden görüp beğenenler oldu onlarda üretmeye başlamıştır artık 3 tane değildir sanırım
ama piyasada satılırken hiç görmedim isteyen olursa sorarım babama belki gene yapar
Babanızı tebrik ederim. Akıllı adam yaratıcı olur. (Bu arada benden fazla yaratıcı olanlardan çok hoşlanmam) Bir sorun bakalım bize malıyeti nasıl olur. Şimdi ne dediğinizi duyar gibi oldum. Hoşlanmazsan sana kolay gelsin gibi kelimeler. Eh bende bunun çakmasını yapmazsam banada Ustura Osman demesinler.
Hadi cevabınızi bekliyorum. Kandır şu babacığını.
-
hah işte tam aradıgım sey:
-
osmanba adlı üyeden alıntı
Babanızı tebrik ederim.
Akıllı adam yaratıcı olur. (Bu arada benden fazla yaratıcı olanlardan çok hoşlanmam) Bir sorun bakalım bize malıyeti nasıl olur. Şimdi ne dediğinizi duyar gibi oldum. Hoşlanmazsan sana kolay gelsin gibi kelimeler. Eh bende bunun çakmasını yapmazsam banada Ustura Osman demesinler.
Hadi cevabınızi bekliyorum. Kandır şu babacığını.
az önce aradım konuştum:
bu sene emekli oldu yapacak yerim kalmadı dedi :/
-
ya haydar bunda pişen et benim dişimin kavuğuna yetmez baya küçük geldi gözüme
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
F54 adlı üyeden alıntı
ya haydar bunda pişen et benim dişimin kavuğuna yetmez baya küçük geldi gözüme
bir seferde bir kilo tavuk aralarada biraz köfte sıkıştımı doluyor
-
HaydarBıçak adlı üyeden alıntı
bir seferde bir kilo tavuk aralarada biraz köfte sıkıştımı doluyor
haydar sende de mangal hastalığı var sanırım ama ist mangal yapacak yer sıkıntısı vardır galiba
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)