İlginç olabilir ama... Egzoza Pervane takmak? Yorumlarınızı fıkırlerınızı beklıyorum.
Reklamlar
-
Selamlar geçen gün bilgisayarımın ıslemcı fanı toz kapladıgı ıcın, pc kapanıp duruyordu, fanı söktüm elektırk supurgesıyle ustunden tozları cektırdım, ne duyayım pervane donmeye basladı ve vuvvvvvvvvvvvvvvvvvvv aynı r6 veya r1 gıbı ses cıkarmaya basladı tabı cokda degıl, ordan aklıma bır fıkır yattı acaba egzoza bır pervane takıp yanı ıcıne takıp bu sesi alabılırmıys tabıkı o ses kadar cok degıl en azından cevredekı ınsanların duyacagı kadar dıkkat cekecek kadar ? , motorun supurgeden daha fazla hava attıgı kesın.. Supurge atmıyor cekıyor ama olsun ters mantık yapalım. belkı ıstedıgımıs gıbı bı sonuc alabılırıs.. Mantıklımı yoksa ben mı kafayı yedim r1 sesi tutkunlugundan.. =)
Reklamlar
-
motorun gürültüsünden duyulmaz
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
-
bilmiyorum nasıl bısey olur ama, bence cok hızlı gıderken ses yapar dıye dusunuyorum..
-
ses yok ama görüntü haş olur eskiden motorlarımıza tenekeden yapardık. ıslık yapardı.
-
bu sorunun cevabı, motorun iki yanına kanat takarsak uçabilir miyizin cevabıyla aynı
-
Arabalara yapıyorlardı bir ara f1 sesli şahin felan ))
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer
)
-
ses elde etmen mümkün değil ancak pervane ucuna bi dinamo takıp ürettiğin elektriklede arkaya yanıp sönen bi ışık takılıp geceleri fark edilmemiz için faydalı olabilir
-
safakk adlı üyeden alıntı
ses elde etmen mümkün değil ancak pervane ucuna bi dinamo takıp ürettiğin elektriklede arkaya yanıp sönen bi ışık takılıp geceleri fark edilmemiz için faydalı olabilir
+1 En mantıklı cevap bu olmuş
-
öncelikle takacağın fan plastikse hiç bulaşma eksoz ısınızca erir yada bazı şekillere girebilir birde tutturması var bence hiç değmez
-
tesisat döşeyip aporlörden r1 sesi verebilirsin.
fikir işte kardeşim ne kızıyonuz
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
bu tip işe yaramaz, anlamsız, amacı olmayan işlerden vazgeçip,anlamlı işler yapsaydık buhalde olmazdık. (eksoza pervane takıp, r1 sesi almak)
japonlar duymasın g....e güler.
türk malı
-eksozlara birşeyler takılarak ıslık öttürmesi
-kuş resimli arabalardan f1
başka birşey diyemiyorum.
-
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
-
Mersin İl Temsilcisi
O PERVANEYİ MOTORUN ÖN KISMINA UYDURACAĞIN PANELE TAKIP RADYATÖR İŞLEVİ VERMEN DAHA AKILLICA OLMAZ MI?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
ben r1 sesiyle aynı ve o şiddette demedım bu 1.
Plastik takacak kadar salak değilim bu 2.
Ve dalga geçen arkadaşlar hiç msj atmasaydınız daha iyi olurdu en azından morelımı bozmazdınız buda 3..
Motorun önü zaten açık rüzgar alıyor pervane saçmalık olur su soğutma sistemi olmadan...
-
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
-
Plastik bir parca çamaşır mandalı ile jant tellerine sürtecek şekilde tutturuluncada iyi ses veriyo.
Bende bir ara egzosa flütteki gibi delikler açıp onları tıkayıp açarak nota basmayı düşünmüştüm.
Do major motorum olacaktı ama yapmadım. Halen aklımda tabii, bir ara ziyan etmelik bir egzos bulursam yapıcam.
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
-
Takarsan eğer yüksek devirde kullan Yurdum İnsanı
-
içinizi rahatlatmak için bu testi yaptım.şimdi videoyu yüklüyorum
"Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”
-
-
Bugüne kadar forumda beni en çok güldüren ikinci başlık yorumlarını burada okudum.Arkadaş masumane birşey sormuş,özgüvenini mahvetmişsiniz.Cumartesi neşesi oldu bana bu konu Allah iyiliğinizi versin
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------
esemiyake adlı üyeden alıntı
bu tip işe yaramaz, anlamsız, amacı olmayan işlerden vazgeçip,anlamlı işler yapsaydık buhalde olmazdık. (eksoza pervane takıp, r1 sesi almak)
japonlar duymasın g....e güler.
türk malı
-eksozlara birşeyler takılarak ıslık öttürmesi
-kuş resimli arabalardan f1
başka birşey diyemiyorum.
Japonlar duymasın,gözüyle güler.Bu yorumu okudukça gülüyorum,gülmekten ağlıyorum ya!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)