İlginç olabilir ama... Egzoza Pervane takmak? Yorumlarınızı fıkırlerınızı beklıyorum.
Reklamlar
-
tek kişi bu kadar yapabildim. hem telefonu tutup hem pervaneyi,bide gaz vermek biraz zor oldu
hiçte R1 sesi gelmedi ama neyse,yapacak olana fikir olsun
"Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”
Reklamlar
-
anamur.spor adlı üyeden alıntı
Bugüne kadar forumda beni en çok güldüren ikinci başlık yorumlarını burada okudum.Arkadaş masumane birşey sormuş,özgüvenini mahvetmişsiniz.Cumartesi neşesi oldu bana bu konu
Allah iyiliğinizi versin
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------
Japonlar duymasın,gözüyle güler.Bu yorumu okudukça gülüyorum,gülmekten ağlıyorum ya!
En çok güldüren birinci başlık hangisi?
---------- Post added at 13:02 ---------- Previous post was at 12:59 ----------
kashmar54 adlı üyeden alıntı
tek kişi bu kadar yapabildim. hem telefonu tutup hem pervaneyi,bide gaz vermek biraz zor oldu
hiçte R1 sesi gelmedi ama neyse,yapacak olana fikir olsun
Kaşık havası tadında olmuş, çıkıtıkı çıkıtıkı.
Ayrıca üşenmemiş yapmışsın ne diyeyim, valla bravo
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
-
elimde çıkma pervane vardı motorda var.dedim video çekeyimde soruyu soran arkadaşın içi rahatlasın.
yoksa tek başına benim egsozun sesi 10 numara
"Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”
-
-
[QUOTE=mayildiz;2491711]En çok güldüren birinci başlık hangisi?[COLOR="Silver"]
Dostum senin için arşivden çıkardım en çok güldüğüm birinci başlığı : http://www.motosiklet.net/forum/konu...nsellik-4.html
-
eksoz sesini bence bütün motor camiası seviyor ister bizler olalım ister dünyanın diğer ucundaki bir motor kullanıcısıda, motordan maximum verim ve güç almak için performans eksozu vs. takılıyor buda özellikle silindir sayısı çok olan motorlardan pürüzsüz tok ve net bir eksoz sesi alınırki bu ses cezbedicidir. Ben sesvmiyorum diyenler kendilerini kandırmış olur sadece. işte bu sesi alabilmek için motosiklet camiası yarış içindedir, yok akropoviç, devil, twobrother, vs bir çok marka bu ses ve performans için türedi. Bunları yazıyorum çünkü artık r1 sesi yeni r1 lerde yok çıkmıyor isteyen araştırabilir.
çünkü 2 zamanlı motorların seriliğini 4 zamanlı bir motordan alabilmek için yamaha değişikliğe gitti, ve çalışma sistemini değiştirerek hem viraj ivmelenmesini arttırdı hemde moto sesi değişti isteyen yeni r1 lerin sesini dinlerse ne demek istediğimi çok iyi anlar.
bunu sadece yamaha yaptı şimdiye dek sesi çok kötü gerçekten sanki v twin motor sesi tırtırrrrrrrrr bu ses F1 6 silindirli motorlarn sesini andırmıyor artık.
burada amaç sadece sürat değil bence
-bana göre motorda şu olmalı önceliklerine göre sırayla yazayım:
1-)dayanıklılık, güvenlik
2-)sürat, viraj kabiliyeti, performans
3-)Şekil görüntü
4-)ses
vs
ama şimdi yeni nesil ss motorlarda km dayanıklılığı yok sürekli hafifletilme çabası var hem şase hemde motor artık daynıklı değil bence
buda beni yeni model motorlardan uzak tutuyor
bu konuda sizlerin fikirleri nedir?
-
kashmar54, cok tesekkur edıyorum denedıgın ıcın bende sabah denedım aynı sesi verıyor senınkıyle cıkıtıkı cıkıtıkı ama bı yolu olması lasım yaaaa :'( illa 600'luk makınamı almamız gerekıyo bu sesı almak ıcın ılla 1000'lık mı almamıs gerekıyo kızların bu motora delı gıbı bakması ıcın :D :D
-
-
abi anırıyorum gulmekten bende birşey dıyeceksın bır plan soluceksın dıye okuyorum bu ne ya yarıldım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
''esemiyake'' Bu arada bende susurlukluyum hadi komşu çıktık, sımdı bandırma takıldı gozumede =)
-
Bu işi yapan zibidiler bağdat caddesinde bolca mevcut...
-
bende daha iyi randıman versin diye tavan vantilatöründen yapmayı düşünüyorum tabi ona göre egzos bulursam
-
yaşar35 cok komik ya kafamı duvara vuruyorum artık gulmekten :S su forumda bırde soyle ılgınc sorulara dalga ıle cevap yazanlar yokmu uyuz oluyorum :/
-
Seger125 adlı üyeden alıntı
yaşar35 cok komik ya kafamı duvara vuruyorum artık gulmekten :S su forumda bırde soyle ılgınc sorulara dalga ıle cevap yazanlar yokmu uyuz oluyorum :/
kızmaca yok madem konu açtın herkes fikrini söyleyecek elbet
-
-
Seger125 adlı üyeden alıntı
yok be kardeş latife yapıyoruz şurda
-
iyi o zaman ama bı çözum bulsak cok ıyı olcek yoksa pedere kagıt ımzalttırıp evı satıcam r1 alıcam :D
-
r1 i alıcaksın ne yapıcaksın çok merak ediyorum?
Bir kere o motoru hakkıyla kullanamıcaksın,yollar berbat yatamıcaksın kalkamıcaksın,zaten o motoru yüzde 20 performansıyla kullanıcaksın hergün geri kalanı ziyan ediceksin.
İki arkadaşına bende 1000 lik motor var diyebilmek için r1 alıcaksan yazık edersin parana puluna.
Türkiyenin ideali 600 cc yada altı spor motorlar gerisi gereksiz hava atma
-
harleytamir sana katılıyorum Türkiyenin ideali 600cc makinalar gerisi hava..
-
ne bıleyım sesı benı bıtırıyor gece duydugumda uykumdan kalkıp hayallere dalıyorum desem yalan olmas yanı
[B]Her motorcu birgün asfaltı tadacaktır [/B]:wiinkk:
Ne manita ayrılığı ne de kavgası, hiç biri şanzıman indirme kadar yakmıyor canımı :cherry:
[B][I]İletişim= http://www.facebook.com/Down.Corporation[/I][/B]
-
[QUOTE=Seger125;2491903]iyi o zaman ama bı çözum bulsak cok ıyı olcek yoksa pedere kagıt ımzalttırıp evı satıcam r1 alıcam :D[QUOTE]evi satarsan babandan kaçmak için r1 den daha iyisi olamaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)