Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

İlginç olabilir ama... Egzoza Pervane takmak? Yorumlarınızı fıkırlerınızı beklıyorum.

REKLAM ALANI
    kashmar54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tek kişi bu kadar yapabildim. hem telefonu tutup hem pervaneyi,bide gaz vermek biraz zor oldu
    hiçte R1 sesi gelmedi ama neyse,yapacak olana fikir olsun

"Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
    Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mayildiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 abs
    Alıntı anamur.spor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugüne kadar forumda beni en çok güldüren ikinci başlık yorumlarını burada okudum.Arkadaş masumane birşey sormuş,özgüvenini mahvetmişsiniz.Cumartesi neşesi oldu bana bu konu Allah iyiliğinizi versin

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------

Japonlar duymasın,gözüyle güler.Bu yorumu okudukça gülüyorum,gülmekten ağlıyorum ya!
    En çok güldüren birinci başlık hangisi?

---------- Post added at 13:02 ---------- Previous post was at 12:59 ----------

Alıntı kashmar54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tek kişi bu kadar yapabildim. hem telefonu tutup hem pervaneyi,bide gaz vermek biraz zor oldu
    hiçte R1 sesi gelmedi ama neyse,yapacak olana fikir olsun

Kaşık havası tadında olmuş, çıkıtıkı çıkıtıkı.
    Ayrıca üşenmemiş yapmışsın ne diyeyim, valla bravo
    Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.

kashmar54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    elimde çıkma pervane vardı motorda var.dedim video çekeyimde soruyu soran arkadaşın içi rahatlasın.
    yoksa tek başına benim egsozun sesi 10 numara
    "Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
    Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”

bounrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R, Yamaha XJ6 Diversion F
    Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ses elde etmen mümkün değil ancak pervane ucuna bi dinamo takıp ürettiğin elektriklede arkaya yanıp sönen bi ışık takılıp geceleri fark edilmemiz için faydalı olabilir

yahu, Adam elektrik üretmek isteseydi gidona, sağa sola bir kaçtane pervane+dinamo sistemi takardı, kaskınada güneş pili döşerdi
    ses lazım ses, R1 sesi lazım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    [QUOTE=mayildiz;2491711]En çok güldüren birinci başlık hangisi?[COLOR="Silver"]

Dostum senin için arşivden çıkardım en çok güldüğüm birinci başlığı : http://www.motosiklet.net/forum/konu...nsellik-4.html

eksoz sesini bence bütün motor camiası seviyor ister bizler olalım ister dünyanın diğer ucundaki bir motor kullanıcısıda, motordan maximum verim ve güç almak için performans eksozu vs. takılıyor buda özellikle silindir sayısı çok olan motorlardan pürüzsüz tok ve net bir eksoz sesi alınırki bu ses cezbedicidir. Ben sesvmiyorum diyenler kendilerini kandırmış olur sadece. işte bu sesi alabilmek için motosiklet camiası yarış içindedir, yok akropoviç, devil, twobrother, vs bir çok marka bu ses ve performans için türedi. Bunları yazıyorum çünkü artık r1 sesi yeni r1 lerde yok çıkmıyor isteyen araştırabilir.
    çünkü 2 zamanlı motorların seriliğini 4 zamanlı bir motordan alabilmek için yamaha değişikliğe gitti, ve çalışma sistemini değiştirerek hem viraj ivmelenmesini arttırdı hemde moto sesi değişti isteyen yeni r1 lerin sesini dinlerse ne demek istediğimi çok iyi anlar.
    bunu sadece yamaha yaptı şimdiye dek sesi çok kötü gerçekten sanki v twin motor sesi tırtırrrrrrrrr bu ses F1 6 silindirli motorlarn sesini andırmıyor artık.
    burada amaç sadece sürat değil bence
    -bana göre motorda şu olmalı önceliklerine göre sırayla yazayım:
    1-)dayanıklılık, güvenlik
    2-)sürat, viraj kabiliyeti, performans
    3-)Şekil görüntü
    4-)ses
    vs
    ama şimdi yeni nesil ss motorlarda km dayanıklılığı yok sürekli hafifletilme çabası var hem şase hemde motor artık daynıklı değil bence
    buda beni yeni model motorlardan uzak tutuyor
    bu konuda sizlerin fikirleri nedir?

Motosikleti
    Seger 125- 16 Ybrlerin Bir no'lu düşmanı ;)
    kashmar54, cok tesekkur edıyorum denedıgın ıcın bende sabah denedım aynı sesi verıyor senınkıyle cıkıtıkı cıkıtıkı ama bı yolu olması lasım yaaaa :'( illa 600'luk makınamı almamız gerekıyo bu sesı almak ıcın ılla 1000'lık mı almamıs gerekıyo kızların bu motora delı gıbı bakması ıcın :D :D

bakın arkadaşlar eksoza pervane takıpta kullananlara bir önerim var.

yan taraflarada lastik içi şamreli bağlayıp şamrelin sibobunada co2 aleminyum gazını montajını yaptıkmı bu iş tamam
    her iki tarafada tercihen kamyon lastiği olursa daha iyi olur karayolundan sıkıldınızmı hhhhhooopppp cumburtt
    suya,
    suya girince batmadan sensörler ile veya düğme ile olabilir, co2 gazı açılır, lastik şişer ve su üstündesin )
    sonra ver gazı çalışsın pervane
    pervane karada ses suda yol yaptırır birnevi motoyat-motoboat
    alın işte yüzyılın icadı abi senin motorun kaç basıyo diye kimse sormaz abi kaç hp motor var bunda
    mercury benimki )
    9.9 hp sonra v ergiye giriyo baştan söyleyeyim yoksa başınız ağırır
    olta balık olayınada girebilirsiniz.

bakın bu fikri başka bir yerde görürsem telif hakkı isterim mahkemeye veririm wallah baştan söylemek isterim patenti bende

Motosikleti
    abi anırıyorum gulmekten bende birşey dıyeceksın bır plan soluceksın dıye okuyorum bu ne ya yarıldım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------

''esemiyake'' Bu arada bende susurlukluyum hadi komşu çıktık, sımdı bandırma takıldı gozumede =)

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu işi yapan zibidiler bağdat caddesinde bolca mevcut...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

yaşar35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco xcıtıng 500
    bende daha iyi randıman versin diye tavan vantilatöründen yapmayı düşünüyorum tabi ona göre egzos bulursam

Motosikleti
    yaşar35 cok komik ya kafamı duvara vuruyorum artık gulmekten :S su forumda bırde soyle ılgınc sorulara dalga ıle cevap yazanlar yokmu uyuz oluyorum :/

Motosikleti
    kymco xcıtıng 500
    Alıntı Seger125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaşar35 cok komik ya kafamı duvara vuruyorum artık gulmekten :S su forumda bırde soyle ılgınc sorulara dalga ıle cevap yazanlar yokmu uyuz oluyorum :/
    kızmaca yok madem konu açtın herkes fikrini söyleyecek elbet

Motosikleti
    hacı ayak ustu dalga gecıyosun ya

Motosikleti
    kymco xcıtıng 500
    Alıntı Seger125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacı ayak ustu dalga gecıyosun ya
    yok be kardeş latife yapıyoruz şurda

Motosikleti
    iyi o zaman ama bı çözum bulsak cok ıyı olcek yoksa pedere kagıt ımzalttırıp evı satıcam r1 alıcam :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    r1 i alıcaksın ne yapıcaksın çok merak ediyorum?
    Bir kere o motoru hakkıyla kullanamıcaksın,yollar berbat yatamıcaksın kalkamıcaksın,zaten o motoru yüzde 20 performansıyla kullanıcaksın hergün geri kalanı ziyan ediceksin.
    İki arkadaşına bende 1000 lik motor var diyebilmek için r1 alıcaksan yazık edersin parana puluna.
    Türkiyenin ideali 600 cc yada altı spor motorlar gerisi gereksiz hava atma

harleytamir sana katılıyorum Türkiyenin ideali 600cc makinalar gerisi hava..

Motosikleti
    ne bıleyım sesı benı bıtırıyor gece duydugumda uykumdan kalkıp hayallere dalıyorum desem yalan olmas yanı
    [B]Her motorcu birgün asfaltı tadacaktır [/B]:wiinkk:
    Ne manita ayrılığı ne de kavgası, hiç biri şanzıman indirme kadar yakmıyor canımı :cherry:
    [B][I]İletişim= http://www.facebook.com/Down.Corporation[/I][/B]

Motosikleti
    kymco xcıtıng 500
    [QUOTE=Seger125;2491903]iyi o zaman ama bı çözum bulsak cok ıyı olcek yoksa pedere kagıt ımzalttırıp evı satıcam r1 alıcam :D[QUOTE]evi satarsan babandan kaçmak için r1 den daha iyisi olamaz

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)