cbf 150 çakmaklık takılması
Reklamlar
-
20 Aralık 2011, 02:00
cbr125cbr adlı üyeden alıntı
Evet fotoğrafta görünen deniz araçlarına takılan tipidir. Sadece dışarısı kromdur ve pas yapmıyor. Malesef içindeki tırnağı kalıtesiz bir sacdan olduğu için kısa vadede paslanıyor. İyisi içine hafif bir yağ tabakası bulaştırmak. Birde bu çakmakları meraklılar dürtüklediklerinde akü boşanıyor. Bu nedenle oto tipi biraz yanlış. Ama sıgorta şart.
Reklamlar
-
20 Aralık 2011, 02:04
Çok güzel düşünmüşsünüz gerçekten.. Telefon şarjı, araba buzdolabı şarjı (yuh) bile olur bunayoldayken.. :D
Ama motosikletiniz kir içinde tutmadım yanı bunu.. Ayıp olmuş koskoca CBF'ye..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
-
20 Aralık 2011, 02:17
osmanba adlı üyeden alıntı
Evet fotoğrafta görünen deniz araçlarına takılan tipidir. Sadece dışarısı kromdur ve pas yapmıyor. Malesef içindeki tırnağı kalıtesiz bir sacdan olduğu için kısa vadede paslanıyor. İyisi içine hafif bir yağ tabakası bulaştırmak. Birde bu çakmakları meraklılar dürtüklediklerinde akü boşanıyor. Bu nedenle oto tipi biraz yanlış. Ama sıgorta şart.
Bir kısmını anlamadım mazur görün, çakmakları meraklılar nasıl dürtükler Bendekinde hem sigorta hem anahtar koydum iç tarafından. Genelde kapalı duruyor. Akü şarjı için bire bir Maliyeti düşük olduğu için çok da sıkıntı yok ama elinizin altında elektriğin olduğunu bilmek paha biçilemez
---------- Post added at 00:17 ---------- Previous post was at 00:15 ----------
arca94 adlı üyeden alıntı
Çok güzel düşünmüşsünüz gerçekten.. Telefon şarjı, araba buzdolabı şarjı (yuh) bile olur bunayoldayken.. :D
Ama motosikletiniz kir içinde tutmadım yanı bunu.. Ayıp olmuş koskoca CBF'ye..
Bir iki gün önce yıkamıştım. Hava güzel olunca brandayı da unuttum gece yağmura yakalanınca bu hale gelebiliyor
-
20 Aralık 2011, 04:50
_w_ adlı üyeden alıntı
bu çakmaklığa takılabilen parçalar +\- 12 volttur. Bu nedenle kolay kolay yanma olmaz.
dogru diyorsunda yalniz sarj dinamosundan akuye 14 volt elektrik geliyor motor calisirken. Eger akuden direk tesisat cekersek ozaman bizim cakmakligada 14 volt elektrik gelecektir ben onu merak ettim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)