cbf 150'ye ledli ön far.ohh be dünya varmış..
-
madem konu ledlerden açıldı ben cross motoruma (150 gy 3 a) kendinden silikonlu( olurda su gelir vs zarar görmesin diye) şerit ledlerden aldım hem sinyal hemde stop yapma amaçlı ama bir türlü yanmıyorlar motorun üstünde ledli hazır satılan sinyal ve stop var ama ben kafamdaki daha hoş durucak olan şeyi yapmak istiyorum o yüzden değiştirmek istedim fakat ne sinyaller nede stop yanmadı acaba sebebi nedendir bilen varmı
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
Reklamlar
-
farcob adlı üyeden alıntı
benim motor cbf 150 ön koruma demirine kelepçelerle monte ettim.senin motoru bilmiyorum
sürücü kullanmadım direk aküden aldım,benimki dinamodan elektrik alıp pır pır ettiği için
ledi bozabilirmiş.böyle birşeyi aküden alıp monte edebilecenmi.ben aydınlatmam iğrenç
ötesi olduğu için bunu yaptım.senin aydınlatmada öylemi?
---------- Post added at 11:02 ---------- Previous post was at 10:37 ----------
teşekkür ederim.bir tasarımcı olarak bende beğenmedim(reklamcıyım)ama biran evvel bu sorunu çözmek gerekiyordu
bu ucuza geldi. daha geniş bir armatürün süspansiyonda ön çamurluğa çarpma ihtimalini düşündüm.piyasada yuvarlak armatür
yok gibi olan bir iki tane çok pahalı(sen nerden ne buldun)böyle hazır çubuk ledler var ama dış alüminyum kasa büyük ve çok pahalı
motorun arkasında 3 chipli smd ledler 2 senedir yanıyor dinamoya bağlı pır pır ederek. bide flip flop var arada. birşey olmadı. malzemeyi aldığım vatandaş direk aküden alırsam birşey olmaz dedi.dediğin gibi her sene led değiştirsen ne olur.bu zaten prototip.topcase yaptım 3.ncüde hoşuma gitti.el korumaya harcadığım paralar
boyumu aştı.selamlar
aga eline sağlık helal olsun...emeğine şapka çıkartılır...ya dostum ben senin galiba fotolarını çektim bir gezide...senin farklı özel bir çantan var dimi...dur bak arşivde bulayımda senin makinanın çektiğim fotoları buraya koyayım tabi bulabilirsem...
akü yalan olmaz dimi abi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
-
inanmıyorum ya..iyi hatırladın helal olsun. yuvacık gezisimiydi?
akü yalan olmaz toplamda 6w çekiyor.sanırım motorun bir park
ampülü 5w. selamlar
-
hmm güçden dolayı benim iş yalan oldu yani çok sağol abicim
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
farcob adlı üyeden alıntı
motorunun 2-3 yönden fotosunu gönderebilirsen,birde
aydınlatmaların dinamoyamı bağlı aküyemi bağlı bir bakalım
Abi motosiklet bildiğin Regal Raptor 250E-9 şunun aynısı. Ancak Far tası daha büyük ve uzun. Açıkcası aydınlatmaların da nereden yapıldığını bilmiyorum ama standardı neyse odur. Hiç oynanmadı çünkü
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
Atahualpa adlı üyeden alıntı
Abi motosiklet bildiğin Regal Raptor 250E-9 şunun aynısı. Ancak Far tası daha büyük ve uzun. Açıkcası aydınlatmaların da nereden yapıldığını bilmiyorum ama standardı neyse odur. Hiç oynanmadı çünkü
benim ledi takacak yer yok.h4 e çevirdim demiştin.35w az geliyor olmalı 55w 60w
philips motovision ampül dene akün güçlüyse.birde mesut korkmaz diye bir arkadaşın
ürünleri var,motor koruma demirine 2 tane 3w takabilirsin
www.mesutkorkmaz.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)