Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Depo Benzin Göstergesi

REKLAM ALANI
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Arkadaslar uzgunum o islemin resimlerini cekmedik. Acikcasi cekmeyi de dusunmemistim cunku biz bile o kadar abartmadik. Bunu yapmak cocuk oyuncagi. Gozunuzde buyutmeyin. Eski bir deponun yuvasini alip ordan kesip kendi deponuza kaynatin tum olay bu. Sadece benzin gostergeniz olsun yeter. Sadece sakina depoyu ustten delip benzin gostergesi takmayin.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda Shadow 750
    zeda hemen geri sokup fotograflayarak geri takiyorsun samandirayi...

bu kadar adam bekliyoruz...

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Alın bakalım sunu buldum isinizi gorur artik

Deponun icini ve disindaki tum boyalari sokup kumlama yaptik sonrasinda da ic dis epox ile kapladim paslanmaya karsi o donemde yaptik bu isi.

Kirmizi ile isaretli yer. hayli basit

[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Asil.KurT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1992MZ-Skygo125-LifanTay-AroraVerano-RKS Freccia
    Güzel resim sağol ama eski dopo nasıl bulcaz? bende düşünüyorum şamadra takmayı...

mondial 125 kt kullanıyorum aynı sorun bende de var, geçen gün arkadaşın biri motoru incelerken depodan çıkan boşta bi kablo farketti benzin göstergesi için dedi bu konu da bilgisi olan varmı?

Motosikleti
    Bisan Cup100
    abi siz napıyonuz yaa ... bir motor o kadar yakıyorsa binilmez yaww... bende cup100 var 100cc inanın 1lt ile 60km gidiyorum...değerler aşırı yüksek... belki motoruna göre normaldir ama bana aşırı yüksek geldi

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------

sonuçta kendi motosikletinin deposu da delinecek değil mi???
    EDERİNDEN FAZLA DEĞER , SOYTARIYI KRAL EDER!

Motosikleti
    Mondial Sentör 150
    bu işlemi yapmak icin depoya elektrik kablosu falan girip cıkıyor sanırm kücük bir kıvılcımla havaya uçmayın sakın.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)