yarın inşallah bir deneyelim,sonucu paylaşırım.
yarın inşallah bir deneyelim,sonucu paylaşırım.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Abi son durum nedir denendi mi alet ?
[COLOR="#006400"][B]ŞÜKRÜ ERSAL ÖZTÜRK[/B][/COLOR]
@Babaçi
Nedir acaba son durum, alet almaya değer mi? Okadar parayı veririm sorun değil ama madem almışsınız sorayım dedim, memnun kaldınız mı? "Kablosuz bişey almaya gerek yokmuş" dedirtti mi alet?(saçma sorulara başladım, dikkat... )
Forumda başka alan var mı arkadaşlar??
#sürenadam
Vallahi ben sipariş verdim bakalım bu gün dayanamadım iyisi kötüsü denicez.Yorumları paylaşırım ;) Artık kaç güne gelirse
maliyet olarak extra bişey yok,17 tl hepsi.kargo geldiğinde ben yoktum arkadaşa teslim edip gitmişler.
kısa süreli yüksek olmayan hızda denedim gayet başarılı,sesi kısıp açma imkanınız var.ama benim çocuklarla denediğimden rüzgar etkisini tam anlatamadılar....ses nasıl oğlum diyorum...iiiiiii diye cevap veriyor. (iyi diyormuş)
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Arkadaşlar öneriler için sağolun dikkate alacağım hepsini
Uzun zamandır kullandığım bir alet o...
Uzun yollarda kullanımı pek mümkün olmayan bir cihaz. Rüzgardan aşırı etkileniyor.
Hatta kitapçığında şöyle yazıyordu, yüksek hızlarda seyrederken (80+),
Mikrofon ve kulaklığın sesini kısın ve yüksek sesle konuşun...
Alet şehir içinde harika, artçıyla aynı müziği dinliyorsun, rahat rahat konuşuyorsun,
hatta konuşunca müziğin sesini otomatik kısıyor falan. Dağda arazide falan da güzel oluyor.
Yani yavaş giderken iyi... ama hız artınca, kafanızdaki rüzgar uğultusunu 5'e falan katlıyor arkadaş...
Tabi bi de artçınızın, dinlediğiniz müziğe kapılıp bir anda bağıra bağıra şarkı söylemeye başlaması var ki...
işte o anlatılmaz yaşanır... bugün hayattaysam şimşek reflekslerimden, artçım hayattaysa peygamber sabrımdandır.
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
...
Bu bilgileri verdiğiniz çok iyi oldu gerçekten. Kullanmış kadar oldum. Özellikle konuştuğumuzda müziğin sesini azaltması çok tatmin etti beni(tabi bunu artıçınız yapmış ve siz de farketmemiş olabilirsiniz orası ayrı)). Şehir içi kullanıcağım için kesinlikle alıcam bende. Teşekkür ederim
#sürenadam
bu alet sakin kullanimlarda gayet ise yario ama ibre seksenin uzerine ciktiginda resmen aci cektirio ben finlandiyada yasiorum burda fiyati 11€. ama kasktan kaskada fark edio tabi turkiyeye geldigimde bi arkadasima getirdim onun kaski benimkine nazaran daha iyiydi ve sürata ragmen kullanisliydi..
Valla nekadara satılıyo burda bilmiyorum ama ben aldığım fiyata vericem 20 TL düşünüyorum.
Açayım ama get farkını eklerim
Ürün satılmıştır...
Görmemişim üstad kusura bakma ya hayırlısı olsun..
ANGARAJ
alınması gereken bir ürün
ciddi ciddi düşünüyorum bir arkadaş vardı benzeri ürün yapıcaktı ama yalan oldu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)