Hyosung GT 250 Led Sinyal yapımı !!!
Reklamlar
-
27 Ağustos 2011, 00:35
Reklamlar
-
27 Ağustos 2011, 00:44
Sizin sinyal camlarınız hakkında bir fikrim yok ama benim sinyallerin camları vidalı.
Söktüm, her birinin içine 3 sıra alt alta, yaklaşık 6-7 cm'lik şerit led yerleştirdim.
Onlardan da bir kablo çıkartarak sinyalin kablosuna bağladım.
Gayet iyi görünüyor, grenaja da zarar vermemiş oluyorum.
Tavsiye ederim.
-
27 Ağustos 2011, 01:37
waay gerçekten yaptığına değmiş çok güzel olmuş gömme sinyal diye buna derim belli bile olmuyor..
bu power led in tanesi ne kadar +mavisi varmı ? güray abi bu arada alıntı tag ını birdaha düzenle olmamış sonuna bir ek daha olucak tag ın...Şöyle " [/QUOTE] "
_SpartacuS_ adlı üyeden alıntı
*
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
27 Ağustos 2011, 02:05
gömme sinyal çok hoş. yanıncaya kadar saklı, yanıncada ahanda burdayım diyor. ellerinize sağlık.
-
27 Ağustos 2011, 02:13
keşke resimler daha net olsaydı birde birşey sorucam o artçı tutucağı 2011 kasasına ait değilmi eski kasaya oluyormu
-
27 Ağustos 2011, 03:06
gti_king adlı üyeden alıntı
Sizin sinyal camlarınız hakkında bir fikrim yok ama benim sinyallerin camları vidalı.
Söktüm, her birinin içine 3 sıra alt alta, yaklaşık 6-7 cm'lik şerit led yerleştirdim.
Onlardan da bir kablo çıkartarak sinyalin kablosuna bağladım.
Gayet iyi görünüyor, grenaja da zarar vermemiş oluyorum.
Tavsiye ederim.
Bizim sinyal lambalarıda aynı sekıldeydı Gomme plakalık Baslıklı konuda gorebılırsın ben Sİnyalleri ılk plakayı ıptal ederken stopun altına 2 delik acıp oraya montelemiştim. Sımdı bunları yapınca orası boş kaldı. Ama elimizde malzememiz oldugu icin orayı kapattım belli bıle olmuyor.
Grenaja zarar konusuna gelince. benım içim içimi yiyecegine Granajı yerim daha iyi ;)
dkan adlı üyeden alıntı
keşke resimler daha net olsaydı birde birşey sorucam o artçı tutucağı 2011 kasasına ait değilmi eski kasaya oluyormu
Cep telefonuyla cektıgım icin goruntuler biraz bulanık haklısınız yarın digital 'le cekebilirsem eklerim...
O gordugun artçı tutacaklarıda dedıgın gibi 2011 modellerde war. Ben kore'den getirttim.
Arka selenın içerdeki dilinin baglı oldugu demiri kesip 1 cm geri aldım. Kestigim yerlere 10 luk saplama V seklınde kaynattım. Grenajı 1 cm e yakın kestım cunku sele oturmuyor grenaja carpıyordu tutacaklar. Ama hıc belli olmuyor kestigim falan Ali Hamit falan gördu
bygrm adlı üyeden alıntı
waay gerçekten yaptığına değmiş çok güzel olmuş gömme sinyal diye buna derim belli bile olmuyor..
bu power led in tanesi ne kadar +mavisi varmı ? güray abi bu arada alıntı tag ını birdaha düzenle olmamış sonuna bir ek daha olucak tag ın...Şöyle "
"[/QUOTE]
Saol kardeşim yapımında senınde buyuk fıkırlerin war senın motorda görupte yaptım.
Bu ledleri KARAKOY'de Elektronıkciler carsısı war ordan 1.5 liraya temin edebılırsın. Direnc alıyorsun cunku 2 voltla calısıyor bu ledler. direnc te tanesi 50 kuruş. Mavisi sarısı pembesi moru kırmızısı aklına ne gelıyorsa Var. Ben ilkte mercekli senınkiler gibi alıyordum. Orada calısan cocuga dedım böle böle motora koyucam bıtane koyucam saglam yanması lazım. bana Power led'i gosterdi. Dedim walahi hayatımı kurtardın dedim )
Silikonladıgım yerleri de Carbonla kapladım Gayet Şık ;)
-
27 Ağustos 2011, 03:39
güzel olmuşta delip geçmişin yine heryeri
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
27 Ağustos 2011, 04:42
Felon adlı üyeden alıntı
güzel olmuşta delip geçmişin yine heryeri
Tarzımız Farkımız kardeş ;)))
Acımıcan maL'a yokSa MaL Acır senin Canın'a
-
27 Ağustos 2011, 08:52
insanın kendisinin yaptığı herşey güzeldir...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
yapan yokmu
-
guzel uygulama ellerine sağlık bende cok hevesliyim böyle led yapımlarına inş okulu bitirdikten sonra bişeylerde ben yaparım
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
-
eline sağlık güzel olmuş.
bu arada orjinalliğin bozulması konusuna gelirsek yemişim orjinalliğini grenaj dediğin kutsal bir şey değil alt tarafı plastik önemli olan zevkli ve isabetli bir şekilde değişiklik yapabilmek.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
yapılalı 1 ay olmuş
şimdiye kadar power ledlerin parlaklıkları %50 düşmüştür diye düşünüyorum
çünkü power ledler basitçe tek bir direnç ile kullanılamaz, akım sınırlamalı aktif elektronik devre şart
-
Dünyada Bunu Yapan Tek Sensin
Başka Yapan Yok ))
Tebrikler...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
Dünyada Bunu Yapan Tek Sensin
Başka Yapan Yok
))
Tebrikler...
) eywallah.
MaxiBoost adlı üyeden alıntı
yapılalı 1 ay olmuş
şimdiye kadar power ledlerin parlaklıkları %50 düşmüştür diye düşünüyorum
çünkü power ledler basitçe tek bir direnç ile kullanılamaz, akım sınırlamalı aktif elektronik devre şart
Elektrik teknisyenıyim Simdi foto cekip atıcam tekrar bak bakalım LedLerin ışık gücü düşmüş mü ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:40 ----------
Son hali
-
Eline sağlık güzel olmuş, kullandığın direncin ohm değerini ve gücünü yazar mısınız?
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
Direnç: 5 W 33RJ Liket ( Taş direnç )
Power Led kaç lümen bilmiyorum karaköyden gözumle Görüp aldım
-
1w power led 100-110 lümen.
araya sürücü koyun diyorlar.ama aküden direk alınan
elektrikle niye lede birşey olsun.3 tane 1w power led konunca
direncede gerek yok. 1w=3,6v-4,2vX3= 12v
-
Güzel olmuş :D Elerine sağlık....
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Far,stop ..vs. gibi uzun süreli yanmasını istediğiniz ledlere akım sınırlayıcı(taş direnç koyduktan sonra gereksiz bence I=V/R) ve soğutucu takmanız gerekli,fakat sinyali sürekli kullanmadığımız için soğutucuya da gerek yok. ( power ledin ortası metaldir.Orayı alüminyum bir plakaya sabitleyerek soğutma işini halledebilirsiniz.) [56 saatlik uykusuzluğun üzerine yazıyorum,yanlış yazmıyorumdur umarm.]
Bu arada güzel olmuş _spartacus_ ( sinyalin yanma hızını düşürmek istiyorsan direncin Wattı yüksek olanını kullan. 10 W idealdir.)
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler