Merhaba herkese.
Çantayı takınca stop lambasının yok olması sonucu, bir kaç kez trafikte sorun yaşayınca, böyle bişey yapmanın şart olduğunu düşündüm. Elim de boş olunca bugün öğlen bi giriştimki, amatörce başladığım led döşeme olayını, profesyonel olarak bitirdim bi saat kadar önce
Şimdi sizlere danışmak istediğim şeyler var. Ama en önemlisi, ben bu kabloları nereye bağlycağımı bilmiyorum
Seleyi çıkardığımda, stop lambasına bir kablo demeti gittiğini gördüm. 3 adet kablodan oluşuyor. Tahminimce, biri park lambası için gidiyor, biri ise fren müşürüyle devreye giren stop lambası için. (Tamamen uydurmasyon bir tahmin, bu işin ehli olanlar lütfen dalga geçmesin )
Benim çantadan şu anda 2şer kablo olmak üzere (birer artı birer eksi şeklinde) iki demet çıkmakta.
Şöyleki;
İki kabloyu birden aküye bağladığımda böyle yanmakta,
Birini tek bağladığımda,
Diğerini tek bağladığımda,
Gel gör ki ben direk aküye bağlamayacağım :D
Yapmak istediğim şudur:
Farları yaktığımda park lambam ile birlikte en alttaki şekilde yansın, fren yaptığımda ise ilk fotodaki gibi yansın istiyorum.
Bu konuda yardımcı olursanız, hele ki yarın öğleden önce bir çözüme ulaşırsam nasıl mutlu olurum anlatamam :D Çünkü yarın akşam üzeri yola çıkıyorum :D