http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2542241/detay/
Yakışacağı kanısındayım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2542241/detay/
Yakışacağı kanısındayım.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
İç CıBıRım iç yarasın bebişime, sabah kahvaltısı önemlidir gençleerr...
Uploaded with ImageShack.us
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Cok basarılı
hala bir ayna bulamadım kafayı yicem arkadaşlar yardım!!!
waov ciddi emek harcamışsınız, elinize sağlık, kazasız belasız sağlıklı mutlu sürüşler..
Evet Gerçekten Çok Güzel Olmuş Ve Carbon Konusundaki İşçiligin Çok iyi Motoruna Çok iyi Bakıyosun
şu an tek derdim aynalar hala kafa grenajına alamadım şu aynaları yaa :(
ellerine sağlık güzel olmuş.. km saati ve devir saati arkasına şerit led mi koydun?
bügün yarın göstergeyi led ile değiştircem
çok güzel bi çalışma olmuş, elinize sağlık, umarım kısa sürede diğer düşüncelerinizide gerçekleştirirsiniz.
Çok Güzel Olmuş Elinize Sağlık Bendede 2006 Kasa Repsol Var Ve Ayrıca Bende Unilli Kullanıyorum Gayet Memnunum Açıkcası Birde Egzozdan Memnunmusunuz Acaba (+) Veya ( - ) Nedir ?
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
öncelikle tüm yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Farcob abim; Göstergelerde şerit lep değil normal ampulünün girdiği şekildeki ledlerden koydum.
Azrail42 dostum bende pirelli mt 75 vardı o lastiklerden sonra unilli açıkcası pek de performans vermedi :( egzoz ses ve motora katkısı bakımındam gayet iyi +sı bu -si de yakıt fazlalaşması var 20 30 krş kadar ama bu sese değer
güzel olmuş cıbırın beğendim..
bir soru sorayım..ampulleri değiştirmek için kafayı sökmek mi gerekiyor illaki?
ampullerimi değiştirecegimde
far ampullerinden bahsediyorsan mecburen kafa grenajını sökmen gerekiyor dostum fakat sökmeden önce izolatör al titreşim sesi olmasın toplayınca
hacı süper olmuş tam istediğim gibi çok sade modikeyşın oolmuş.tebrikler.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
toplamasından korkmuyorumda sökebilir miyim onu bilmiyorum..gösterge falan bir sürü şey var gibi sökülecek
sökersin kardeşim o kadar zor bir yanı yok ama vidalarına dikkat et karıştırma neyi nerden söktüğünü ve sıralamayı karıştırma resimleme taktiğiyle git kadranların vidasnı söktükten sonra hafif çekiyosun klips var arkasında aklında olsun. Kilometre kablosunu sökmen gerekiyor sonra da yada atla gel bize beraber sökelim benim garajda
becerikli olmanın farkı sanırım güzel çalışma olmuş...
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)