Ellerine saglık gayet güzel görünüyorlar
Ellerine saglık gayet güzel görünüyorlar
Teşekkürler..
Gerçekten ünlü markalarla yarışabilecek bir iş yapmışsınız
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
hem ön cama hem de deri çantalara hasta oldum. ben de yan ve arka çanta olarak aluminyum profil ve sac ile motorun kuyruğunu çıkarıp 3lü çantayı tek parça gibi motora uygulamayı düşünüyordum. geçen de yamaha'nın 250lik chopperına binmiştim çok hoşuma gitti. sayenizde chopper tarzına yöneliyorum.
Elinize sağlık çok güzel olmuş. Tebrik ederim.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
gürol abi hafta sonları giremiyorum hafta içi de çalışma dan dolayı bu aralar mt ye yabancı kaldım gibi bir şey
fakat ön cam işi berbat olmuş hatta o kadar berbat olmuşki , hani bir cabbarım olsa 300 -500 euroya senin camlardan kesin alırdım
valla ne diyeceğimi bilmiyorum gürol abi şaka bir yana olsa olsa bu iş bu kadar olur arkadaş , bence olması gereken son nokta ,
bu arada maliyet sanırım orjinal satılanların 4 te biri fiyatına mal olmuştur
bu akşam mahalle düğünüm vardı abi yaz yağmuru bir bastırdı ne cihaz kaldı ıslanmadık ne klavye hepsini kurumaya bıraktım şu an elektiriğe takıp deneyemiyorum bile çünkü hoparlörlerden su çıkıyor ,
ve işin en sevimli ve güzel yanı cihazlar sırılsıklam ve ben yarın gece daha sonraki gece yine işe (düğüne gideceğim ),
yağmur öylesine bastırdıki klavyemi zor kurtardım ,20 yıldır bu işi yapıyorum abartısız, donuma kadar sırılsıklam, oldum, anfim haşat vaziyette akvaryum gibi
abi canım acayip sıkılıyor , alınmış söz verilmiş işler var , sezon patladı , bütün müzisyen arkadaşlar dolu ve şimdiden ağer cihazlar çalışmazsa nereden temin edeceğimin derdindeyim ,
düğünlere gidemezsem kesin beni vururlar...
bu akşam hiç keyfim yok hiççç..
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
güzel bir çalışma. markalı bişi alsan bu kadar güzel ve sağlam olmazdı.
parmakların ellerin dert görmesin gürol abi
çantalarda canavar gibi olmuş ve eksikler tamamkandıktan sonra daha da mükemmel olacağından hiç şüphem yok , ayrıca çantaların dinamiği ovalliği yapısı itibari ile , çamurlukların estetiğini andırıyor olması olaya dahada orjinallik katıyor , abi eleştiriden ziyade küçük bir örnekle açıklayabilirsem inşallah ..
çantaların yan ortalarını yada üst kısımlarını (damla yı andıran kısmını ) alt tarafla birlikte cabbarın gövde renginden bir tonlama çekmiş olsan bence daha süper olmazmıydı bunu eleştiri gibi değil fikir olarak söylüyorum abim benim
hani mercedeslerin lüks otomobillerin torpido kısmında kullanılırya kaliteli ağacı vernikli bir şekilde ruhumuzu okşar hani torpidoyu paralel 2 ye böler görüntü olarak,
bu tarz bişey olabilir , tabi benzetme yaptım sende mesela sadece çantaların yan orta kısımlarına ,cabbarın gövde renginden bir ton kullansan , ona tabiki sen karar vereceksin metal olur ağaç olur , ama gövde rengini çantalarda kullanman, sanki cabbar fabrikadan çıkarken o çantalarla çıkmış gibi duracağından eminim , senin o işi kıvıracağından elbette şüphem yok , biraz uğraştırır belki zordur ama imkansız değil ,mükemmel olmuş zaten bari mükemmel ötesi olsun, valla kardeşin böyle düşünüyor ama sen gene düşün benim dediğimi
bu arada zorlu ve sıkıntılı uğraştan sonra cihazları hayata çevirdim , hepsi tıkır tıkır çalışıyorlar benim için iyi oldu vurulmaktan kurtuldum hafta sonundaki işleri hallettim şükürler olsun , ama elektirikli soba ve saç kurutma makinası epey bir yoruldu ..[/B]
İrfanım dostum kardeşim
forumdaki çantaların deri olanları yani canlı olanları benim değil
benim yapacak olduklarım 3 boyutlu çizim olanlar
yaptığımda cabbar gibi olacaklar birebir kendi renklerinden olacak cabbarın deposuna bak aynı renk ve desende parlak boya olacak
hay allah iyiliğini versin be abi yavvvv tamam şimdi oldu zaten sırf deri olması yavan gösterirdi ama , ne demeye çalıştığımı anladığına sevindim zaten aynı şeyleri sen düşünmüşsün haydi abim bekliyoruz çantaları ,
ayrıca cabbara birdaha bakmaya gerek yok ben çok baktım zamanında
ellerinden öperim ...
Hani çantalar ..
hakikaten güzel olmuş ben de yapmayı düşündüm fakat bağlama aparatları olmadgı için vaz geçmiştim ama şimdi yapmayı düşünüyorum
vakit bulabilirsem... bu arada herkeze s.a
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)