Geçen gün 4-5 saat kadar bi boş vaktim vardı.
Evin arkasında Gayet Büyük bir bahçemiz Evin giriş kapısının yanındada Büyük 2.metreden uzun bir kapı var . Arka bahçeye çıkan uzun bir yol var ..
Düşündüm düşündüm Dedim burayı ben kapatırım motoruda buraya koyarım ..
Biraz Dönüp dolaştıktan sonra başladım işe.
İlk Önce Odunları Güzelce sabitledim . Öyleki 96 kiloyum Beni Rahatlıkla taşıdı
)
Sonra ise Odunları duvara Sabitledim olur düşer falan motorun üstüne düşmesin diye odunları Bağladım ve Duvara monte ettim .
Arkasından odunların Arasındaki Boşluğu misine ile kapadım . çift kat olarak Gergin bir şekilde doladım ..
Eğim konusunda biraz tereddüt ettim lakin sonunda eğimi 2 tarafada verdim .
Orta taraf Tepede diğer taraflar aşağıda Kaldı üçgen biçiminde yaptım.
Bir kaç alet ile bir çok iş yaptım ya Helal bana
Garajımızı Kapatacak Cengaver orada yatıyor
Evet Yavaş yavaş Oluyor . yavaş yavaş kapatıyorum uçlarına da 65 cmlik tahta geçiriyorum başta zımbalıyorum sonrada misina ile 3-4 cm ara ile dikiyorum yere falan düşmesin diye.
Dip not : bunu neden yaptım acaba gerek varmıydı
Biraz Pis olduğu için Motoru hemen koymuyorum Güzelce bir yıkıyorum
Gerçi ben yıkadıktan 2 saat kadar sonra Bir yağmur bir rüzgar ama nasıl anlatamam
Fazla Uzatmaya gerek yok
Sonuç Motor Yerinde demir kapı içeriden dışarıdan kitli . ayriyetten zincir ilede Bağlı
Üzerine Çarşaf Tarzı tuhaf olan gördüğünüz şeyi mecburen koyuyorum :D Kediler ara sıra yaklaşıyor. Koltuklara zarar Versin istemiyorum .
lakin Nasıl bişey bu çarşafmı nevresimmi anlamadım çok tuhaf bi kumaşı var
Belki biraz amatörce Oldu Lakin yapıldığından bu yada 4 sefer Yağmur Atlattı Ve motora en ufak bir ıslaklık Gelmedi . Rüzgar oldu Ne uçtu ne düştü .
41 kere maşallah taş gibi oldu