Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

ekenomik far içi değiştirme :D

REKLAM ALANI
    newceri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125
    Eline sağlık güzel çalışma olmuş.

Silikon üzerine siyah band dolanırsan dahada güzel olur. Reklamcılarda kestirebilirsin.
    2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı newceri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eline sağlık güzel çalışma olmuş.

Silikon üzerine siyah band dolanırsan dahada güzel olur. Reklamcılarda kestirebilirsin.
    teşekkürler abi normal siyah bant çekeyim demiştim ancak yapışmadı birde reklamcılara çektirelim olur inş. tekrar teşekkürler öneriniz için

stepfunk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSR600 K9
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler abi normal siyah bant çekeyim demiştim ancak yapışmadı birde reklamcılara çektirelim olur inş. tekrar teşekkürler öneriniz için
    Eline sağlık, çok güzel olmuş farın. Arkadaşın söylediğini benimde aklıma geldi ilk gördüğümde. Reklamcılar çok kolay halleder bu işi. Silikonları örtecek kadar siyah bant çok güzel olur. Bir nevi kaş yapmış olursun

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı stepfunk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eline sağlık, çok güzel olmuş farın. Arkadaşın söylediğini benimde aklıma geldi ilk gördüğümde. Reklamcılar çok kolay halleder bu işi. Silikonları örtecek kadar siyah bant çok güzel olur. Bir nevi kaş yapmış olursun
    teşekkürler bugün phılıps 35/35 ampul aldım birde onu deneyeyim bakalım aydınlatma nasıl olacak güzel olursa aklımda bir plan daha var farın kendi ön camını satıyormuş buradaki servisin biri ondan alacam ve içine sadece sacı yapıştıracam az ufak oluyor atrafınada led döşşeyecem böylelikle kenarda yuvarlak bir ışık olacak çok güzel olacağına inanıyorum yakında koyarım inş. rersimlerini

Boğaçhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 162 MC
    Ellerine sağlık akıllıca ve pratik bir çözüm.
    Olayı anlatırken dikkatimi çekti! Dandik Motosiklet malzemesinin fiyatı ve otomobil malzemesinin fiyatı. Motosiklet kullanıcıları herhalde potansiyel "Kaz" olarak görülüyor ülkemizde. "Nerden yakaladın yol"
    Fikir vermesi açısından; Traktörlerin arka çamurluğuna bağlı bir far vardır. iç aynası da, dış tasıda genelde saç'tır. Pek alâ motosikletlerde ön far olarak kullanılabilir. Belki arkadaşlardan ihtiyacı olan olur.
    [B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]

vioLence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL Z ONE 150 BEYAZ
    toros farı galiba güzel calışma kardeşim ellerine sağlık
    AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP

Forumdan Uzaklaştırıldı
    aynı sorun bende de var..Bana yetersiz geliyor özellikle uzun far..capcanlı olsun tüm yolu göreyim istiyorum ama olmuyor ne yazık ki..motorum tiger250..Bu motorun far tası oldukça büyük..Aslında bulabilirsem ben de denemek istiyorum..Ellerine sağlık..Fikir gayet orjinal..

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı Boğaçhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ellerine sağlık akıllıca ve pratik bir çözüm.
    Olayı anlatırken dikkatimi çekti! Dandik Motosiklet malzemesinin fiyatı ve otomobil malzemesinin fiyatı. Motosiklet kullanıcıları herhalde potansiyel "Kaz" olarak görülüyor ülkemizde. "Nerden yakaladın yol"
    Fikir vermesi açısından; Traktörlerin arka çamurluğuna bağlı bir far vardır. iç aynası da, dış tasıda genelde saç'tır. Pek alâ motosikletlerde ön far olarak kullanılabilir. Belki arkadaşlardan ihtiyacı olan olur.
    teşekkür ederim evet traktör farı da olur dediğin gibi ben baktım ona ancak en ideal bu olduğundan bunu taktım şimdi daha iyi bir planım var onuda yakında yapacağım ve elimde 2 far olacak biri yedek kullanacam :D

Alıntı vioLence adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    toros farı galiba güzel calışma kardeşim ellerine sağlık
    evet güzel oldu uzunda kısada güzel gösteriyor

Alıntı artiiist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynı sorun bende de var..Bana yetersiz geliyor özellikle uzun far..capcanlı olsun tüm yolu göreyim istiyorum ama olmuyor ne yazık ki..motorum tiger250..Bu motorun far tası oldukça büyük..Aslında bulabilirsem ben de denemek istiyorum..Ellerine sağlık..Fikir gayet orjinal..
    abi farın içindeki cam kısmını flan çıkar ve oraya göre bir oto parçacılarında far bak bulursanda silikonla güzelce yapıştır mutlaka orjinalinden güzel olacaktır birde h4 35wlık phılıps yada osram ampül al tamadır

Motosikleti
    2008 xmax 250
    slm arkadaşlar motorumun farında az bir değişiklik yaptım tekrar camındaki silikon lekelerinden dolayı camını değiştirdim ve led ekledim :D

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    daha güzel olmuş................
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha güzel olmuş................
    sağol ramazan abi silikon içinde kaldı oda az birşey zaten birde aydınlatmasına bakacam bugün oda iyiyse tamamdır :D

Bence tek eksik angel eye. Parkları buraya bağlarsan harika olur.15 lira civarındadır.Hatta ledli angel eye bile var.

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence tek eksik angel eye. Parkları buraya bağlarsan harika olur.15 lira civarındadır.Hatta ledli angel eye bile var.
    teşekkürler kardeş dediğine bakacam

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Oooh misss. Eline sağlık çok güzel bi iş çıkartmışsın.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oooh misss. Eline sağlık çok güzel bi iş çıkartmışsın.
    teşekkürler abi sağolun :D

Motosikleti
    2008 xmax 250
    arkadaşlar bir dar daha yaptım casnım sıkıldıkça yapıyom bu sefer de murat131 farı uydurdum :D

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)