10 liraya eski kot oldu motorcu pantolonu......
Reklamlar
-
01 Haziran 2011, 22:30
Reklamlar
-
01 Haziran 2011, 22:36
olmamı abicim olmamı....
güzel olmuş...bence değer bişey olmuş....
düşünülebilir....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
01 Haziran 2011, 22:39
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
01 Haziran 2011, 22:42
Seri imalata geçebilirim, tane 30 lira, 2 tane alana motorcu kotu 50 liraaa....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
01 Haziran 2011, 22:46
Yüce abi bari kalça kısımlarınada koruma-astar taktırsaydın
-
01 Haziran 2011, 22:49
yaratıcı türk insanıyız... güzel olmuş abicim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
01 Haziran 2011, 22:54
bende de var o dizliklerden. Sevmediğim teşkilattan bir arkadaş vermişti
-
01 Haziran 2011, 23:00
güzel olmuş çok iyi bir fikir kardeşim :D
-
01 Haziran 2011, 23:01
-
01 Haziran 2011, 23:05
Devir ekonomi devri artık makinayı 300 lerde bile kullanamıyoruz çok yakıyor...o yüzden yüce abinin dibinden ayrılmıyorum tabi az benzin sarfiyatı oluyor he he he yalnız yüce abi senin makinede rölantide 240 yapıyor ....
-
01 Haziran 2011, 23:09
Yüce abi güzel olmuş, ellerine sağlık. Benim aklımda da var böyle bir düşünce ama bir şey daha eklemek lazım. O da kevlar kumaş. Ben gidip mağazada inceledim herhalde 2 metrekare kevlar kumaş yeterli olur. Ama mesele nerden bulacağız. Tahtakale de var mıdır acaba. Bir araştırmak lazım. Eğer araştıran ve bulan olursa fiyatını da buraya yazar, olmadı toplu alıp güzel bir ürün çıkarabiliriz ortaya. Ben haftasonu müsayit olursam avrupa yakasına geçip bir arayayım. Bulursam burdan iletişime geçeriz.
-
01 Haziran 2011, 23:29
Ne varsa eskilerde var demiş,atalarımız
Aklına sağlık yüce kardeş
-
01 Haziran 2011, 23:33
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
Devir ekonomi devri artık makinayı 300 lerde bile kullanamıyoruz çok yakıyor...o yüzden yüce abinin dibinden ayrılmıyorum tabi az benzin sarfiyatı oluyor he he he yalnız yüce abi senin makinede rölantide 240 yapıyor ....
Jiklesiz 300 canım...
Reşit adlı üyeden alıntı
Yüce abi güzel olmuş, ellerine sağlık. Benim aklımda da var böyle bir düşünce ama bir şey daha eklemek lazım. O da kevlar kumaş. Ben gidip mağazada inceledim herhalde 2 metrekare kevlar kumaş yeterli olur. Ama mesele nerden bulacağız. Tahtakale de var mıdır acaba. Bir araştırmak lazım. Eğer araştıran ve bulan olursa fiyatını da buraya yazar, olmadı toplu alıp güzel bir ürün çıkarabiliriz ortaya. Ben haftasonu müsayit olursam avrupa yakasına geçip bir arayayım. Bulursam burdan iletişime geçeriz.
Tereyağ gibi olur, ekmeğini bandır, bandır yeee...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------
speedy2 adlı üyeden alıntı
Ne varsa eskilerde var demiş,atalarımız
Aklına sağlık yüce kardeş
Çengellilerde de neler vardır, neler kimbilir...
-
01 Haziran 2011, 23:38
-
01 Haziran 2011, 23:41
Normal bir kot pantalonun asfalta sürtündüğü zaman yırtılma süresi 0.5 saniye kadardır. Nomex yada kevlar takviyeli bir pantalonda ise bu süre 14 saniyeye kadar çıkmaktadır. Yani yaptığınız koruma eğer yerinde durursa işe yarar bunu unutmayın!
-
01 Haziran 2011, 23:43
Pantolon altından çizme var ise ve kalça kısımlarında da koruma olursa bellik mont kask eldiven cidden çok faydalı olur....Hatta popo kısmınada ekleme yapabilirseniz on numara olur ( ek kalın parça koymak gibi )... abi diz korumaını daha büyük te koyabilirsin dizliği kullanabilirsin derim...
-
01 Haziran 2011, 23:50
yucika adlı üyeden alıntı
Normal bir kot pantalonun asfalta sürtündüğü zaman yırtılma süresi 0.5 saniye kadardır. Nomex yada kevlar takviyeli bir pantalonda ise bu süre 14 saniyeye kadar çıkmaktadır. Yani yaptığınız koruma eğer yerinde durursa işe yarar bunu unutmayın!
Cbr 1100 XX Pantolon altından çizme var ise ve kalça kısımlarında da koruma olursa bellik mont kask eldiven cidden çok faydalı olur....Hatta popo kısmınada ekleme yapabilirseniz on numara olur ( ek kalın parça koymak gibi )... abi diz korumaını daha büyük te koyabilirsin dizliği kullanabilirsin derim...
Eyvallah doğrudur. Zaten bizimkisi öylesine bir deneme. Yoksa sağlıklı bir şey olmadığı aşikar. Yazlık pantolunu alana kadar idare etsin yeter.
-
01 Haziran 2011, 23:59
Hocam çok iyi düşünmüşsün aklınla bin yaşa
-
02 Haziran 2011, 00:01
-
02 Haziran 2011, 00:03
Ben çok güzel buldum fikri ayrıca Reşit kardeşimizin dediği gibi ek bir koruyucu kumaşlada tam olur
Müsait bir yerde öleceğim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)