varaderoma yaptığım yeni çalışmalarım video ve resimli
Reklamlar
-
Reklamlar
-
aydınlatma güzel
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
Bence gerisi de güzel
kazasız belasız süresin hocam
-
Farkedilmemek mümkün değil. Güzel çalışma, verilen emeğe değmiş
-
Adana İl Temsilcisi
görünülebilme,farkedilebilme açısından başarılı bir çalışma olmuş,tebrikler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
görünebilirlik farkedilmek adına çok güzel bir çalışma.... bazı şeyleri kendin yapabilmen en güzel olanı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
eline sağlık abi çok güzel bir iş yapmıssın aydınlatma çok güzel
-
birşey soracağım
2 tane xenon takmşsın güzel olmuş fakat sellektör yapmayı denedin mi hiç ?
bu olay konjektor ve akünü fazlasıyla yoracaktır. bi ileri düzey olarak beyne de hasar verebilir...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
süper aydınlatıyo güzel çalışma.
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
-
Aydınlık türkiye .....çok güzel olmu eline sağlık bende aprilia capanord ta bayağı uğraşmıştım.Aküyü güçlendirmen gerekir diye düşünüyorum...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
çok şık olmuş güle güle kullanın..
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
Evet ben de aküye ne gibi takviye yapıldı diye merak ediyorum. Onun dışında görsel olarak güzel olmuş. Fakat kör edebilecek kadar ışık bazen dezavantaj da olabilir.
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
Kocaeli İl Temsilcisi
allerine kollarına sağlık güzel olmuş kimbilir uğraşırken ne kadarda tatlı bir zevk almışsındır
başarılarınızın devamını dilerim kolay gelsin...
yalnız akü hakkındaki fikrim diğer yorum yazan arkadaşlarımla aynı gibi inşallah ileride problem çıkmaz ..
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
akü ile ilgili bi çalışma yapmama gerek yok çünkü ilginçtirki şu anda daha az yük binmekte.çünkü orjinal farlar 55v idi ve iki taneydi sislerde micro de 55v ve onlarda iki tane.
toplamda 110+110 220 v çeken elektrik tüketimim vardı ve varadero hiç zorlanmadan bunu kaldıran bir akü ve aküden çok sağlam güç üreten bir şarj sistemine sahip.xenon bilindiği gibi 35v güç harcar ve 4 adet xenon 140 v yapar.geri kalan ledleri saymıyorum bile üzerindeki tüm ledleri 9v kare pille bile çalıştırabilirsin çok az akım çekiyolar.xenonun bi zarar ilk çaktığında anlık olarak çektiği güç yüksek.o sebebten durduğu yerde xenon açmıyorum.motor çalıştığı zaman açıyorum o zaman sorun yaşanmaz.
-
Farkedilmek adına güzel bir çalışma ,ama böyle bir ışık gücü ile başka bir motorcu arkadaşımızın arkasına geçtiğiniz de o arkadaşı ne derece tehlikeye soktuğumuzun farkındamıyız acaba ?
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
cengizhankavak adlı üyeden alıntı
akü ile ilgili bi çalışma yapmama gerek yok çünkü ilginçtirki şu anda daha az yük binmekte.çünkü orjinal farlar 55v idi ve iki taneydi sislerde micro de 55v ve onlarda iki tane.
toplamda 110+110 220 v çeken elektrik tüketimim vardı ve varadero hiç zorlanmadan bunu kaldıran bir akü ve aküden çok sağlam güç üreten bir şarj sistemine sahip.xenon bilindiği gibi 35v güç harcar ve 4 adet xenon 140 v yapar.geri kalan ledleri saymıyorum bile üzerindeki tüm ledleri 9v kare pille bile çalıştırabilirsin çok az akım çekiyolar.xenonun bi zarar ilk çaktığında anlık olarak çektiği güç yüksek.o sebebten durduğu yerde xenon açmıyorum.motor çalıştığı zaman açıyorum o zaman sorun yaşanmaz.
Akünüzün amperi nedir ?
KEndi motoruma da yapmayı düşünüyorum fakat 12 V 9 A akü şarj olurmu bilemiyorum.
Güzel çalışma tebrikler...
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
-
çalışman güzel alkışlıyorum. kimsenin sürüşünü tehlikeye atmadan kullanman dileğiyle ne bir motosikletli nede arabalı kimsenin. benim bide bir eleştirim olacak nacizane, sislerin yanlarına taktığın o ledler yokmu korkunç bozmuş. mercekleri çok iyi başarılı. kazasız belasız kullanırsın inşallah..
-
Chronix adlı üyeden alıntı
Farkedilmek adına güzel bir çalışma ,ama böyle bir ışık gücü ile başka bir motorcu arkadaşımızın arkasına geçtiğiniz de o arkadaşı ne derece tehlikeye soktuğumuzun farkındamıyız acaba ?
işte bende bu sebebten bunu yaptım.daha önce taktığım normal xenonlar dediğini yapıyor idi.araç sürücüleri çok rahatsız oluyordu,o sebebten mercek taktım yani artık önümdeki ve karşımdaki hiç rahatsız olmayacak,tabi ben istemez isem.ister isem uzunları yakmam yeterli olur görünürlüğüm için.sisleri zaten ihtiyaç harici yakmam.sislere taktığım ufak ledler ve far altındaki kaş led ise gündüz görünürlüğünde en çok güvendiklerim.istediğim zaman ışık oranı çok yüksek ama bütün güç kontrol altında
-
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
birşey soracağım
2 tane xenon takmşsın güzel olmuş fakat sellektör yapmayı denedin mi hiç ?
bu olay konjektor ve akünü fazlasıyla yoracaktır. bi ileri düzey olarak beyne de hasar verebilir...
bunu banada diyen çok oldu çift devre xenon beyne zarar verir akünü zayıflatır diye yaklaşık 3-4 ay oldu bi sorun yaşamadım gece-gündüz hatta motor çalışmazken bile yanık olarak bırakıyorum bi sorun olmadı
-
muhahha306 adlı üyeden alıntı
Akünüzün amperi nedir ?
KEndi motoruma da yapmayı düşünüyorum fakat 12 V 9 A akü şarj olurmu bilemiyorum.
Güzel çalışma tebrikler...
orjinal akü 12v 18 amper
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)