Garaj Atölyemiz ve İlk Çalışmalarımız
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık ben uzun direksiyon sevmiyorum zira, onun dışında gayet ilgi çekici. =)
What goes around, Comes back arround...
-
güzel çalışma olmuş...
Allah kaza bela vermesin...
güle güle kullanın....
-
Elinize saglık guzel calışma olmuş hocam...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
Beğenmemek mümkünmü...Elinize sağlık motosiklet ruhunu güzel yansıtan içten bir çalışma olmuş.
-
Elinize sağlık. Eli anahtar tutan ve bu işlerden zevk alan her kullanıcıya tavsiye ederim, motorunuzu sökün, takın yavaş yavaş öğrenin. Kendiniz bir şeyler yapın. Hem daha büyük bir bağlılık hissedeceksiniz hem de motosikletinizi en ince detayına kadar tanımış olacaksınız. Tebrik ederim uzun yıllar sizi üzmeden binebileceğiniz bir motosiklete sahip olmuşsunuz. Mutluluğunuz yüzünüzden okunuyor.
(koruma ekipmanlarınız ile ilgili sohbet açıp konunun neşesini kaçırmak istemem ama sadece "dikkat" diyeyim.)
-
ARBETUS adlı üyeden alıntı
direksiyon çok dik olmuş amortisörle paralel olmalıydı bence yatırsan biraz daha şekil olur ve daha rahat kullanılır
ben sınır tanımam ama bütün sınırlar beni tanır........
-
yasdal adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık. Eli anahtar tutan ve bu işlerden zevk alan her kullanıcıya tavsiye ederim, motorunuzu sökün, takın yavaş yavaş öğrenin. Kendiniz bir şeyler yapın. Hem daha büyük bir bağlılık hissedeceksiniz hem de motosikletinizi en ince detayına kadar tanımış olacaksınız. Tebrik ederim uzun yıllar sizi üzmeden binebileceğiniz bir motosiklete sahip olmuşsunuz. Mutluluğunuz yüzünüzden okunuyor.
(koruma ekipmanlarınız ile ilgili sohbet açıp konunun neşesini kaçırmak istemem ama sadece "dikkat" diyeyim.)
konunun kaksıma geleceğini düşünüyordum zaten lazer granville kullanıyorum. içini çıakrıp yıkadığım için ve kısa mesafe bir yer olduğu için bu kaskı kullandım. Habu arada kaskında boyası vs bana ait.
Beğenen beğenemyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Ape hanger gidon ilk başta sevimsiz de dursa kullanınca kolay kolay bırkaılmayan bir şey. Bundan çnce MCT250 ve Bisan Roadstar motosikletlerimdede kullandım. Ayrıca kendi imalatım drag bar da kullandım. En güzeli yine ApeHanger
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
Hastasıyım şu vn800'lerin. Ellerine sağlık dostum.
yasdal adlı üyeden alıntı
Ya birader, işyerinden aceleyle çıkmış MotoGP pilotu gibi binmeden seni mutlu edemicez mi?
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
-
ellerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. bu güzel çalışmadan dolayı kimsenin seni kınamaya hakkı olmadığını düşünüyorum. çünkü herşeyde olduğu gibi motorlarda sahiplerini yansıtırlar. şu rahatsızlığımı atlatır atlatmaz bende radikal değişiklikler yapmak istiyorum. yeniden elinize sağlık
kazasız sürüşler !...
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Mersin İl Temsilcisi
-
Barış dostum eline sağlık...istediğin gibi olduysa ne mutlu
Ellerinize sağlık...
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. Şu anda benim gözümde birkaç eksiği var. Öncelikle "gun fighter" tarzı sele yapıcam. Aynayı ben de düşünüyorum ama şehir içinde küçük ayna kör nokta alanını arttırıyor. gerçi Ape hanger gidonun en büyük artısı omuz falan engel olmadığı için arka görüş çok geniş olmakta.
@ _OXXO_ orojen için teknik bilgi ve fikir alışverişi yapabiliriz.
Sağlıcakla.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:14 ----------
coolizma adlı üyeden alıntı
direksiyon çok dik olmuş amortisörle paralel olmalıydı bence yatırsan biraz daha şekil olur ve daha rahat kullanılır
daha henüz ince ayarlarını yapmadım. Lakin öyle bir kural olduğuna inanmıyorum. Çünkü bu şekilde de rahat kullanmaktayım ben. Benim şahsi görüşüm ön amortisörlere dik olması daha hoş duruyor.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
motor tabir- caise cayır cayır yanıyo resmen ellerinize sağlık
-
eline saglı güzel olmusta bızım GARAJ ısmızı almısınız GARAJ tescıllıdır siz depo dıyın en ıyısı
aslında bızım GARAJA mudavim olsaydınız alet edevata para vermeden bu yaptıklarınızı rahatca burda kendınız yapardınız
-
gv650i adlı üyeden alıntı
eline saglı güzel olmusta bızım GARAJ ısmızı almısınız GARAJ tescıllıdır siz depo dıyın en ıyısı
aslında bızım GARAJA mudavim olsaydınız alet edevata para vermeden bu yaptıklarınızı rahatca burda kendınız yapardınız
1. si bizim kullandığımız garaj kelimesi cins isim olan herkesin motorlarını ya da arabasını parkettiği kapalı alan manasındadır. Yaptığımız işlere attığımız bir imza elbette var ama burda bu işi pazarlamak ya da reklam yapma amacında olmadığımız için koymadım koymayacağımda. Müdavimlik olayına gelince. belli başlı topiclerde bununla ilgili sorular sordum ancak yanıtsız kaldı. şimdilik çok da önemli değil. bir diğer husus da şu an kullandığım garajın bir anahtarı da bende istediğim saatte ve zamanda kimseye sormadan girip çıkabiliyorum. Ben Gebze de ikamet ediyorum. Dolayısıyla garajımın bana yakın olmasını tercih ediyorum. bu sebepten garajın müdavimi de olsam yine kendi garajımda. çalışmayı yeğlerim. Bildiğim kadarıyla garaj ismini ticari oalrak MOTOMAX kullanmakta. Bence bana yaptığın tavsiye yi onlara yapmanı öneririm.
Bu arada fikir ve beğenilerini sunan arkadaşlara teşekkür ederim.
Sağlıcakla.
-
süper.
kendi atölyende kendi motorunla uğraşmanın zevki bambaşka birşey. daha nice çok daha güzel şeyler yaparsınız umarım.
-
Motosiklet Eğitmeni
-
-
Emeğinize sağlık, önemli olan sizin içinize sindiyse keyifle kullanmanız. Ayrıca tüm o uğraşının ne kadar keyifli bir süreç olduğunu anlatmaya da gerek yok sanırım. Yani her saniyesine değmiştir diye düşünüyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)