Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Garaj Atölyemiz ve İlk Çalışmalarımız

REKLAM ALANI
    ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Alıntı Naci63 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arbetus arkadaşım, motosikletin hayırlı olsun. Kazasız sürüşler dilerim. Selamlar.
    Teşekkür ederim Naci abi. Geç oldu ama oldu galiba

Sağlıcakla.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    almak üzereyim
    Arbetus, Bence çok temiz bir iş çıkarmışsınız elinize sağlık. güle güle kullanın.

AÇILIN ATOM KARINCA GELİYOR :D

Motosikleti
    Honda CBR 250 R
    Üstad yeni üye olduğumdan konularıda yeni takip ediyorum, çalışma şahane, sizin içinize sindikten sonra diyecek bişey yok, elinize emeğinize sağlık
    [B]Murat Günay[/B]
    2011 Honda Cbr 250 R
    Mail + Msn : mertmugen@gmail.com

pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Soner Arbetus Ellerinize Emeğinize sağlık.
    Benim de aklımda ape hanger yada çaylak gidon hangisiyse yapmak var. Konu süper google da ilk buraya yönlendiriyo bizi ok çalışma var . olmuş Soner in de dediği gibi bilgi sahibi olmak adına da harika ama ne yapıldı neler yapıldı nereden alındı ne kullanıldı bunlar yok :(

Soru 1 : Benim de aklımda renk değişikliği var rengini yada sele seçimini yazmacam bana özel olsun ama sanırım boyası sizin tarafınızdan yapıldı. Zımparalandı mı? altına mastar astar ne atıldı renk boya astar vs nereden alındı parlaklık neyle sağlandı , nikelaj kısımlarında boya sprey vs bişey kullanıyomusnuz , yoksa direk nikelajcılara mı yönl. Cvp : uğraşma ver bi boyacıya diyosanız boyam harika olmalı bu işten kaporta boyacılar mı sanayiciler mi kim anlar,daha ,iyi yapar . Soru 1 a : Sanırım önceki renk başkaydı renk değişikliği kolay bi iş mi? tekrar muayeneye girmesi renk belirlenmesi vs aklınızda kalanı yazar mısınız? Maliyet emniyet zorluk vs .... Gerçi bu kadar soruyu cvp larmısınız onu da bilemedim

Soru 2: Elbette Ape hanger harika ama kaç 12' --14'--16' abi youtube da 20' ape hanger var ben 35 cm yükselsin diyorum seçimim ne olmalı, sahibinden de uygun yapan bi arkadaş var ? (AA görüştüm o da soner di YOKSAAAA? Kep? Neyse raiser (artık nasıl yazılıyosa ) kullanmalımıyım,öyle nasıl olur yoksa raisersız da güzel duracağını biliyorum.... (ama Olsa mı ki?) Sonra kabloları birileri yapıyomuş uzununu uçmadan hatta dışı çelik olarak kim bu nereden nasıl bulunur siz ne yaptınız kimi önerirsiniz?.. Kablo ve yaptıktan sonra dışardan bakıldığı kadar kolay durmuyo motorun başına gittiğimde ki ben elektrik kablolarını gidondan geçireyim diyorum dışı çelik kablolarla harika duruyo örneklerini görüyorum Keza sizinki de harika olmuş. Tabii aynalarıda küçültmek lazım... sorular sorularr.. umarım musait zamanda bakarsınız .

Saygılar Hörmetler Herkese

pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Soner barış tellerrrrrrrrrrrr Konusunda da bizi bilgilendsirseniz özellikle çelik örme teller konusunda gidon harika ve hidrolik süperrr

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Ellerinize sağlık.
    Sizin gibi aracını özelleştirmek adına uğraşıp bişeyleri başaranları takdir ediyorum.
    EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.

gv650i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 650 HYOSUNG AGUİLA
    konu güncelleşmişken bende yazayım soguk geldi motorcular genelde kapalı yerlerde yaza hazırlık ve motor sohbetleri yapar oldular daha önceki yazdıklarım yanlış anlaşılmalar yasdal ve belt tarafından düzeltilmişti.
    bizim GARAJ da durum benim işlerime göre yönleniyor gelen arkadaşlara bir çok yeni arkadaşımız ilave oldu ve motorum yag kapagı nerde diyenler şimdi bakımlarını kendi yapar hale geldi ve bu benim için milyon tl den daha önemli inşallah gelen arkadaşlar bilgilendikce benim şevkim artacak ögrenmek istiyenlere devamlı kapımız açık

http://maps.google.com/maps?f=d&sour...=UTF8&t=h&z=19

Motosikleti
    Mondial 100 MFH 2011
    iyi günler o küçük ücgenimsi aynaların adı ne ? nerden bulabilrim
    [COLOR="Black"][B]Onur Etiman ~ [/B][/COLOR]
    http://www.facebook.com/home.php#!/NuRo1065
    [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)