Deri Üzerine Yağlı Boya ile S1000RR Çalışması
Reklamlar
-
İnternette çok araştırdım acaba motosiklet resim çalışması var mı diye ama işe yarar birşey bulamamıştım.Kardeşim Grafiker ama daha çok resim yapıyor.Olurdu olmazdı derken deri üzerine BMW S1000RR(50x70 cm) çalışması yaptı.Bana göre çok da güzel oldu.Şimdi Kawasaki Z1000 çalışmaya başlıyor.Umarım siz de beğenirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum...
Reklamlar
-
Çok güzel bir çalışma olmuş,elinize sağlık.tebrikler
Ey insan!Kaf dağı kadar yüksekte olsanda Kefene sığacak kadar küçüksün.UNUTMA:her şeyin bir hesabı var;üzdüğün kadar üzülürsün!
-
-
O da güzel bi kombinasyon olabilir ama şimdi Kahverengi üzerine Turuncu-Beyaz olanı çalışıyor
-
çok güzel olmuş emeğine sağlık daha ne olsun ))
-
çok güzel ve başarılı bir çalışma olmuş gerçekten...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
gerçekten eline sağlık, bu resimleri çok rahat pazarlayabilirsiniz bile
hatta daha işi büyüterek, istek üzere motosiklet marka ve model de çalışabilirsiniz diye düşünüyorum
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
-
Zaten o satıyo tablolarını isterseniz model söyleyebilirsiniz sorarım yaparsa eğer alabilirsiniz
-
süper olmuş nekadar sürdü yaklaşık kaç saatlik bi emeğin ürünü bu güzel çalışma?
-
Deri üzerine olduğu için hemen kurumuyo ve bir kaç kat atması gerekiyo.Tek katı yapınca 2-3 gün kurumasını bekledi.Motosiklet detaylı olduğu için kurumalar dahil 10 gün sürdü sanırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)