eyvallah hocam zaten benim kastettiğim şeyde buydu uyarmı uymazmıydı. cevap için teşekkürler
eyvallah hocam zaten benim kastettiğim şeyde buydu uyarmı uymazmıydı. cevap için teşekkürler
olmaz olmaz bu iş olamaz. yapabilecegin tek şey egsoz çıkışlarıyla oynamak olur. silindir dönmez öyle senin bahsettigin gibi.
derin bir nefes al bakimm.ne hırpalıyorsun kendini.
silindiri çevirmek sıralı motor sisteminin yapısına aykırı
tamamen yeni motor yapsan daha mantıklı
egzoz işi tamamen hayalgücüne kalmış
bahsettiginde bu fotograftakı gibi sanırım
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Vay greyhorse hocam bu fena değilmiş ama ben ilk resimdeki gibi "y" seklinde düşünüyorum bunun için soldaki egzozu arkadan dolaştırıp almak lazım o zamanda motosikletin soldan bakıldığında görüntüsü kötü oluyo ama bu fena değilmiş eğer bisey bulamazsam bunun gibi bisey düşünebilirim
Zeda3000 Hocam gaza getirme jantlari söker yerine silindir baglarim :D
http://www.upload.gen.tr/d.php/www/p...EKSOZ.bmp.html
http://www.upload.gen.tr/d.php/www/p...EKSOZ.bmp.html
Bu şekilde olabilir bence.
Elimden geldiği kadar çizebildim.
(upload gen tr den başka düzgün bir site var mı ? )
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
Bana kalırsa başka bir motor bak.O paraya bir tane kawasaki virago alabilirsin.eksozlarda senin istediğin gibi
Ey insan!Kaf dağı kadar yüksekte olsanda Kefene sığacak kadar küçüksün.UNUTMA:her şeyin bir hesabı var;üzdüğün kadar üzülürsün!
1 Nisan. ahaha
HERKES YEMİŞ
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Hocam senin koyduğun resimde ki silindir 2 zamanlı motora ait yani eksoz çıkışı silindir üzerinde regalde ise 4 zamanlı olduğu için silindir kapağı üzerinde eksoz çıkış portu bar portu arkaya döndürmen mümkün değil senin döndürmek istediğin noktada ise emme manifoldu bağlı kesinlikle motorun dizaynını değiştiremeyeceğin için mümkün değil regal yerine v makinalı keeway felan düşün derim. hiç kafanı böyle harcıalem şeylere yorma Selamlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)